- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuçukler daha parkda arkadas edinmek için, dikkat et milletin çocugu cin gibi çarpiyor valla, seve rgibi yapip tokati indiriyolar , ozellikle araplarin kuçuk buyuk hepsi ayni ... ben kolay kolay aylniz birakmiyorum , abak abimiz orada bakmiuyolar pek arkadaslarini tertcih ediyolar :)Bende akşamı dört gözle bekliyorum uyumak için :) çok tatlı demek Ankara havası seviyor hem çalışıp hem hamile olmakta zor bide evde seni bekleyen işler var oy oy oy
maralcim senin abla abi gibi bi avantajin var işte hiç oynamasa bile evde ses var biz bazen çok sıkılıyoruz Allahtan çok park var burda evin yakınında tam 6 ayrı park var:) Biraz daha büyüse çocuklarla oynasa genelde parkta çocuk görünce önce kisa süreli şok geçiriyor alışınca kendi kendine oynuyor hiç başka çocukla oynamıyor.
gelin aarada canim bende sizie ozledimEvet canım Sensiz olmuyo ama Seni özledik
yaaa ben burayı özlüyorum ama hiç fırsat bulamıyorum ki belki biraz takılırsam hamiş olurum diye geldim :))))
Değişiklik oldu canım kesinlikle. Terlemesi azaldı. Çok bunaldıysa kestir bence. Ben bile hiç açamıyorum saçımı enseme deyince afacanlar basıyor :)mery60 canımcım bişi sorcam sana, Tuna'nın saçını kestirince terleme durumlarında bi farklılık oldu mu? Ayaz'ın ensesi ve kulak arkaları hep isilik oldu kaşıyor deli gibi kestirmek istemiyorum o kadar dayandı yazın bitmesine de az kaldı ama be yapsam şaşırıdm
Kayınvalide de öyle diyor karşılık versin pısırık olmasın ama.Ben öyle vuran döven bir çocuk olsun istemiyorum nasıl yapıcam o ayarı bilmiyorum daha araplardan Bişey görmedim ama parkta falan izliyorum çok gürültülü oynuyorlar ama geçen çingeneler kuregimizi çaldı oynadılar izin almadan bulamadık sonra . Gönder bencede hem bir sosyal faaliyeti olmuş olurevet kuçukler daha parkda arkadas edinmek için, dikkat et milletin çocugu cin gibi çarpiyor valla, seve rgibi yapip tokati indiriyolar , ozellikle araplarin kuçuk buyuk hepsi ayni ... ben kolay kolay aylniz birakmiyorum , abak abimiz orada bakmiuyolar pek arkadaslarini tertcih ediyolar :)
onlara bile gozum ustunde hep,6-8 yaslarindalar ama 4 yaisndaki velet gelip çatiyor aileleri virsun kirsin çocugumuz giçlu olsun kafasinda
sakin çocuguna kimseye vurma fln diye ogut verme, ona vurana karsilik versin, guzellikden anlamazlar çogu
bende ne doluymusum ha :))
ben artik ogluma sana gelen eli havada yakala once sen davran diyorum , anca oyle basedilebilir,hepsi birer haydut aileleer daha beter
eylul de karateye gondermeye çalisicam emreyi sirf kendini savunabilsin diye :)
Ay ben hala izindeyim kuzumiyi etmisin canim
çalisinca zor oluyodur tabi, Allah gonlune giore versin insallah
kurek ne kiii daha neler kaybolucak :)Kayınvalide de öyle diyor karşılık versin pısırık olmasın ama.Ben öyle vuran döven bir çocuk olsun istemiyorum nasıl yapıcam o ayarı bilmiyorum daha araplardan Bişey görmedim ama parkta falan izliyorum çok gürültülü oynuyorlar ama geçen çingeneler kuregimizi çaldı oynadılar izin almadan bulamadık sonra . Gönder bencede hem bir sosyal faaliyeti olmuş olur
Can'ım ya hayırdır ne oldu nerden düştü, ya orda acil diye bişey yok mu, kap götür çocuğu, bi film çeksinler belki çatlak belki patlak.. Nasıl sistem anlamadım. En azından bi buz koy der bi ağrı kesici verir anaaaa çıldırdım yav..hakan çok kotu kizlar, dustu oglen simdi basamiyor yuruyemiyor
kucagima aliyorum birak diye agliyor birakiyorum aciyor diye agliyor sasirdim kaldim pilim bitti , saatlerdir kucagimda*
dr kirik yok dedi incinme fln galiba ama nasil gecicek hiç bimùiyprum
yarinz kdr duzelme olmazsa radyo çekdirecem
hoplasin ziplasin hiç oturmasinlar ama bi yerleri acimasin kuzularin (
Canım Nasıl oldu tüh yaa kıyamam ağlıyor mu hala? Bişi oldu demek ki öyle acıdığına görekizlar nasil duzelicek bu çocuk
keske hastaneye goturseydim , saatlerce bekleme salonunda bekletiyor giciklar diye çocuk dr una gittim
o agliyor ben agliyorum sabah olsun hastaneye goturcem ; insallah duzelir ama hiç sanmiyorum
agri kesici verdim canim pek etkisi olmadiCan'ım ya hayırdır ne oldu nerden düştü, ya orda acil diye bişey yok mu, kap götür çocuğu, bi film çeksinler belki çatlak belki patlak.. Nasıl sistem anlamadım. En azından bi buz koy der bi ağrı kesici verir anaaaa çıldırdım yav..
ekmeklemeyi akil etse daha iyi olucak illa yuruycem diyor bu sefrde dusuyorCanım Nasıl oldu tüh yaa kıyamam ağlıyor mu hala? Bişi oldu demek ki öyle acıdığına göre
İnşallah geçer sabaha bişi kalmaz yavrunun.. Geçmiş olsun canım bizi de haberdar etekmeklemeyi akil etse daha iyi olucak illa yuruycem diyor bu sefrde dusuyor
kucakda oayalayinca aglamiyorda yoruldum saatlerdir kollarimda derman kalmdi
sarki turkuyle oayaliyorum simdi uyutacam birazdan
Kuzenim tomografi bile gerekebilir demiş. Ben iyice korkmaya başladım yaa. Baya şiş ayağı az önce ötekiyle karşılaştırır len daha net gördümİnşallah geçer sabaha bişi kalmaz yavrunun.. Geçmiş olsun canım bizi de haberdar et
uyuyor canım şimdi. Uyansın acile gıturcem.kıyamadım uyandır maya, uyusun dinlensinMaRaL_ nasıl oldu bebegin çok üzüldüm içim cız etti kimbilir sen ne haldesin kıyamam bebeğim benim ya Allahım inş. Kotu Bişey yoktur.
Dustugu gibi doktora goturmediniz mi?hakan çok kotu kizlar, dustu oglen simdi basamiyor yuruyemiyor
kucagima aliyorum birak diye agliyor birakiyorum aciyor diye agliyor sasirdim kaldim pilim bitti , saatlerdir kucagimda*
dr kirik yok dedi incinme fln galiba ama nasil gecicek hiç bimùiyprum
yarinz kdr duzelme olmazsa radyo çekdirecem
hoplasin ziplasin hiç oturmasinlar ama bi yerleri acimasin kuzularin (