2015 Şubat Anneleri

mery60 mery60 canımcım bişi sorcam sana, Tuna'nın saçını kestirince terleme durumlarında bi farklılık oldu mu? Ayaz'ın ensesi ve kulak arkaları hep isilik oldu kaşıyor deli gibi kestirmek istemiyorum o kadar dayandı yazın bitmesine de az kaldı ama be yapsam şaşırıdm

Bende akşamı dört gözle bekliyorum uyumak için :) çok tatlı demek Ankara havası seviyor hem çalışıp hem hamile olmakta zor bide evde seni bekleyen işler var oy oy oy
maralcim senin abla abi gibi bi avantajin var işte hiç oynamasa bile evde ses var biz bazen çok sıkılıyoruz Allahtan çok park var burda evin yakınında tam 6 ayrı park var:) Biraz daha büyüse çocuklarla oynasa genelde parkta çocuk görünce önce kisa süreli şok geçiriyor alışınca kendi kendine oynuyor hiç başka çocukla oynamıyor.
evet kuçukler daha parkda arkadas edinmek için, dikkat et milletin çocugu cin gibi çarpiyor valla, seve rgibi yapip tokati indiriyolar , ozellikle araplarin kuçuk buyuk hepsi ayni ... ben kolay kolay aylniz birakmiyorum , abak abimiz orada bakmiuyolar pek arkadaslarini tertcih ediyolar :)
onlara bile gozum ustunde hep,6-8 yaslarindalar ama 4 yaisndaki velet gelip çatiyor aileleri virsun kirsin çocugumuz giçlu olsun kafasinda
sakin çocuguna kimseye vurma fln diye ogut verme, ona vurana karsilik versin, guzellikden anlamazlar çogu
bende ne doluymusum ha :))
ben artik ogluma sana gelen eli havada yakala once sen davran diyorum , anca oyle basedilebilir,hepsi birer haydut aileleer daha beter
eylul de karateye gondermeye çalisicam emreyi sirf kendini savunabilsin diye :)

mery60 mery60 canımcım bişi sorcam sana, Tuna'nın saçını kestirince terleme durumlarında bi farklılık oldu mu? Ayaz'ın ensesi ve kulak arkaları hep isilik oldu kaşıyor deli gibi kestirmek istemiyorum o kadar dayandı yazın bitmesine de az kaldı ama be yapsam şaşırıdm
Değişiklik oldu canım kesinlikle. Terlemesi azaldı. Çok bunaldıysa kestir bence. Ben bile hiç açamıyorum saçımı enseme deyince afacanlar basıyor :)

evet kuçukler daha parkda arkadas edinmek için, dikkat et milletin çocugu cin gibi çarpiyor valla, seve rgibi yapip tokati indiriyolar , ozellikle araplarin kuçuk buyuk hepsi ayni ... ben kolay kolay aylniz birakmiyorum , abak abimiz orada bakmiuyolar pek arkadaslarini tertcih ediyolar :)
onlara bile gozum ustunde hep,6-8 yaslarindalar ama 4 yaisndaki velet gelip çatiyor aileleri virsun kirsin çocugumuz giçlu olsun kafasinda
sakin çocuguna kimseye vurma fln diye ogut verme, ona vurana karsilik versin, guzellikden anlamazlar çogu
bende ne doluymusum ha :))
ben artik ogluma sana gelen eli havada yakala once sen davran diyorum , anca oyle basedilebilir,hepsi birer haydut aileleer daha beter
eylul de karateye gondermeye çalisicam emreyi sirf kendini savunabilsin diye :)
Kayınvalide de öyle diyor karşılık versin pısırık olmasın ama.Ben öyle vuran döven bir çocuk olsun istemiyorum nasıl yapıcam o ayarı bilmiyorum daha araplardan Bişey görmedim ama parkta falan izliyorum çok gürültülü oynuyorlar ama geçen çingeneler kuregimizi çaldı oynadılar izin almadan bulamadık sonra . Gönder bencede hem bir sosyal faaliyeti olmuş olur

Kayınvalide de öyle diyor karşılık versin pısırık olmasın ama.Ben öyle vuran döven bir çocuk olsun istemiyorum nasıl yapıcam o ayarı bilmiyorum daha araplardan Bişey görmedim ama parkta falan izliyorum çok gürültülü oynuyorlar ama geçen çingeneler kuregimizi çaldı oynadılar izin almadan bulamadık sonra . Gönder bencede hem bir sosyal faaliyeti olmuş olur
kurek ne kiii daha neler kaybolucak :)
kv dede tecrube konusuyor
kendini savunmasini ogretde nasil ogretirsen ogret :)b

hakan çok kotu kizlar, dustu oglen simdi basamiyor yuruyemiyor
kucagima aliyorum birak diye agliyor birakiyorum aciyor diye agliyor sasirdim kaldim pilim bitti , saatlerdir kucagimda*
dr kirik yok dedi incinme fln galiba ama nasil gecicek hiç bimùiyprum
yarinz kdr duzelme olmazsa radyo çekdirecem
hoplasin ziplasin hiç oturmasinlar ama bi yerleri acimasin kuzularin :KK43:(

kizlar nasil duzelicek bu çocuk
keske hastaneye goturseydim , saatlerce bekleme salonunda bekletiyor giciklar diye çocuk dr una gittim
o agliyor ben agliyorum sabah olsun hastaneye goturcem ; insallah duzelir ama hiç sanmiyorum

kucagima aliyorum birak diye agliyor birakiyorum aciyor diye agliyor sasirdim kaldim pilim bitti , saatlerdir kucagimda*
Can'ım ya hayırdır ne oldu nerden düştü, ya orda acil diye bişey yok mu, kap götür çocuğu, bi film çeksinler belki çatlak belki patlak.. Nasıl sistem anlamadım. En azından bi buz koy der bi ağrı kesici verir anaaaa çıldırdım yav..

kizlar nasil duzelicek bu çocuk
keske hastaneye goturseydim , saatlerce bekleme salonunda bekletiyor giciklar diye çocuk dr una gittim
o agliyor ben agliyorum sabah olsun hastaneye goturcem ; insallah duzelir ama hiç sanmiyorum
Canım Nasıl oldu :KK43: tüh yaa kıyamam ağlıyor mu hala? Bişi oldu demek ki öyle acıdığına göre

Can'ım ya hayırdır ne oldu nerden düştü, ya orda acil diye bişey yok mu, kap götür çocuğu, bi film çeksinler belki çatlak belki patlak.. Nasıl sistem anlamadım. En azından bi buz koy der bi ağrı kesici verir anaaaa çıldırdım yav..
agri kesici verdim canim pek etkisi olmadi
var acil de 4-5 saat sira beklediyoalr diye her zamanki çocuk d runa goturdum ben
az kaldi uyyur birazdan oyaliyoruz simdi muzikle falan
sabaha azalma olmazsa acile goturcem beklersekde ebkleriz napalim ..
ustune basmiyorsa keyfi iyi ama yuruyemiyor iste :KK43:

Canım Nasıl oldu :KK43: tüh yaa kıyamam ağlıyor mu hala? Bişi oldu demek ki öyle acıdığına göre
ekmeklemeyi akil etse daha iyi olucak illa yuruycem diyor bu sefrde dusuyor
kucakda oayalayinca aglamiyorda yoruldum saatlerdir kollarimda derman kalmdi
sarki turkuyle oayaliyorum simdi uyutacam birazdan

ekmeklemeyi akil etse daha iyi olucak illa yuruycem diyor bu sefrde dusuyor
kucakda oayalayinca aglamiyorda yoruldum saatlerdir kollarimda derman kalmdi
sarki turkuyle oayaliyorum simdi uyutacam birazdan
İnşallah geçer sabaha bişi kalmaz yavrunun.. Geçmiş olsun canım bizi de haberdar et

İnşallah geçer sabaha bişi kalmaz yavrunun.. Geçmiş olsun canım bizi de haberdar et
Kuzenim tomografi bile gerekebilir demiş. Ben iyice korkmaya başladım yaa. Baya şiş ayağı az önce ötekiyle karşılaştırır len daha net gördüm

Eşim kilosunu merak ediyordun mahsus düşürdün demi çocuğu dedi. Bahane olsun diye dr a. Çok ciddıydı gozlerı bana kinli bakıyordu. Bunu nasıl söyler şakası bile ağır. Dusardaydım aradı çocuk ağlıyor uyandığından beri nesı var dedi. Ben tamamen unutmuştum düştüğünü hemen sonra uyumuştu zaten. Topallıyor deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.dustugu ağladığı uyuduğu hepsi gözümün önünden geçti ıkı saat öncesi

Body sını değişecek dim,kaçtı elimden tutamadım.kaçıp koşarken de ağlamaya başladı düştüğünü duydum ama gormedımki :KK43:((

Bı mucize olsa sabaha geçse nolurr. Sonrada hep koşsun hiç oturmayım asla şikayet etmıycem

MaRaL_ MaRaL_ nasıl oldu bebegin çok üzüldüm içim cız etti kimbilir sen ne haldesin kıyamam bebeğim benim ya Allahım inş. Kotu Bişey yoktur.

MaRaL_ MaRaL_ nasıl oldu bebegin çok üzüldüm içim cız etti kimbilir sen ne haldesin kıyamam bebeğim benim ya Allahım inş. Kotu Bişey yoktur.
uyuyor canım şimdi. Uyansın acile gıturcem.kıyamadım uyandır maya, uyusun dinlensin
Uzun bir gün olacak bugün
Dün gece en n son adım atamıyor du yani işler hiç yolunda değil.
Korkuyorum, kötü düşünmemeye çalışıyorum.kırık çatlak lif kopması herşey olabilir miş :KK43:.
Allahım beterinden korusun.

Dustugu gibi doktora goturmediniz mi?

X