Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yemeyi içmeyi düzenlemeden olmuyor. Dogru düzgün bir sey yemezsem cok daha iyiyim benim bir de agrı daha beter yapıyor keske tek yanma olsa. Meyvelerin cogu kuruyemiş zeytin salcalı yemekler daha bir sürü bir sey hiç iyi gelmiyor.
Gerçekten aç kalmak tek çözüm gibi Allah yardımcımız olsun 😔

Gerçekten aç kalmak tek çözüm gibi Allah yardımcımız olsun 😔
Benim birkaç haftadır böyle bir de hafiften bulantı da var kusturucu degil ama rahatsız edici. herşeyi yiyesim var ama midem almıyor ne yesem oturuyor mideme bir yandan da asırı acıkıyorum sacma sapan bir hal içerisindeyim. Sıkıcaz dişimizi artık son haftalar 😕

Kendimi tamamen inançlı biri olarak tanımlayamam ama hayatın akışı üzerine inançlıyım. Bazı şeylere ne yapsan da müdahele edemiyorsun olacağına varıyor. Bütün önlemleri alıp çok da fazla düşünmemek gerek ama annelik buna izin vermiyor ki 🙄
Evet canım tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum 🥹

Kız belli olmaz hiç bişey sancı saymak önemli planlı sezaryen olan ablam bile sancıları erken başladı sancı takip ettiydi ama bunu kötü hikaye düşünmüyoruz sakın ablam da bebesi de gayet iyi zaten sezaryen olcaktı djdjd 😁 aklıma gelmişken seninle aynı gün bebelerimizi doğursak üşenmem ankaraya kadar seninle tanışmaya gelirim 🤣
😍😍 Doğurmasak da gel kız 😍 Ne zaman yolun düşerse beklerim 🥰 Bir de aralığın 5ine doğururmuşuz inanılmaz bir olay olmaz mı 🤩

Gerçi kimliklerimizde doğrusu yazmıyor ispatımız yok elimizde de bebeklerinkini ispatlarız artık 😂 Bana benimki mümkün değil 5 aralığa kalmaz gibi geliyor 😅
Ay evet doğru ya kimliklerde yazmıyordu djdjdj. Ben 5 aralıktan sonra doğsun istiyorum 6 aralık mesela 🤣 6.12.24 mükemmel ötesi bi tarih 😁

Ben hiç bişey düşünmüyorum doğurmıcakmışım gibi yaşamaya devam ediyorum 😁 doktor sürekli daha var daha belli olmaz diyor.
Ah hadi bakalım öyle olsun 😅 Ben de geçenlerde epey bir zorlanıyordum ama birkaç gündür geçti hafifledim sanki. Ara ara baskı artıyor alta doğru ve kasılmalar oluyor ama gözle görünür derecede azaldı tüm şikayetlerim doğurmuşum gibi 😅😂

Ah hadi bakalım öyle olsun 😅 Ben de geçenlerde epey bir zorlanıyordum ama birkaç gündür geçti hafifledim sanki. Ara ara baskı artıyor alta doğru ve kasılmalar oluyor ama gözle görünür derecede azaldı tüm şikayetlerim doğurmuşum gibi 😅😂
Benim bugün çok zor geçti ya en çok kasılma sancı baygınlık hissi bugün vardı. Hala daha geçmedi ara ara gelip gidiyor. Hatta bugün şeyi yaşadım taş gibi olmuyor ama o baygınlık hissi geliyor. Yarın sabahtan doktor kontrolüm var diye şimdilik sakinim yoksa bi nstye giderdim herhalde 😁

Benim bugün çok zor geçti ya en çok kasılma sancı baygınlık hissi bugün vardı. Hala daha geçmedi ara ara gelip gidiyor. Hatta bugün şeyi yaşadım taş gibi olmuyor ama o baygınlık hissi geliyor. Yarın sabahtan doktor kontrolüm var diye şimdilik sakinim yoksa bi nstye giderdim herhalde 😁
Yarın ikimiz de doktora gidiyoruz desene bakalım nasıl havadislerle döneceğiz 🥲

Bebeği saat başı hıçkırık tutuyor ya. Ben sinir oldum bu histen o kim bilir ne hissediyordur. En az da 10 dk sürüyor. Duruş pozisyonum falan da rahat ama anlamadım açken de tokken de sürekli bir hıçkırma modunda. Ciğerlerini geliştirme refleksi falan yazıyor internette de bir anda bu atak neyin nesidir yani. Doğası mı var üç beş güne yoksa 🥲
Benim bebe de aynı, 1.5 aydır falan günde 5-6 kez hıçkırıyor ve dediğin gibi 10 dakika falan sürüyor. Videoya çekip yakalıyorum hatta, 31.haftadayım şu an. Bazen pozisyonundan kaynaklı aşırı şiddetli oluyor. Nefes alma egzersizi yapıyormuş aynen, amniyon sıvısını yutuyormuş yanlışlıkla çıldırıciim 🥲 doktor hareketten sayılır onlar bir şey değil dedi, 33.haftada kontrolüm var soracağım sıklığını.

X