2015 Şubat Anneleri

Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. Iki tane kese gozuktu 15 gün sonra kalp atisi için çağırdı doktor.yalniz bir tanesi nin kesesi küçüktü.digeri çok güzel büyümüş doktor 15 gün sonra oda güzel buyur dedi kalp atışları ni duyarız dedi .Ben tup bebekle hamile kalmıştım biri 8 hucreli diğeri 5 hucreliydi acaba ondan ni diğeri küçük doktor pek önemse Medi ama inşallah 15 gün sonra 2 bebeğin inde kalp atışları ni duyarım. Rabbime emanet Bebeklerim.

Merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza katıldım.2012 Mayıs doğumlu kızım var bu 2. hamileliğim.Ankara da yaşıyorum.Dün dr kontrolü vardı Koru hast. Ümit Bey e gittim.Bebeğin kesesini ,kalp atışlarını gördük.SAT 28 Nisan,Beklenen doğum tarihi 2 Şubat görünüyor ama sanırım ocakta gelir.

Amin cnm inşallah

Cnm ne kadarlık bebeğin??
folik asite başlamış mıydın???
sorun yoksa olabilir ama yine de gitmekte fayda var derim sana

canım bence bekleme o kadar. ay bası dedıgın 3-4 hafta. sen gıt bı kontrollerını yaptır. ne olur ne olmaz bence. özele bosuna para vermıyım dıyosan dvlete gıt. orda cok ılgılenmıyorlar ama ultrasoonda keseyı gorursun en azından :)

doğru söylüyosunuz kızlar en azından devletten alıp baktırmak lazım özele 15 günde 2 kere para vermek istemiyorum..

Merbaha kizlar bugun kendi doktoruma randevum vardi. Burasi cok sicak kalbim zaten kut kut atiyor panik atak gecirecektim resmen.. neyse bi fasulyem olmus kalbi atiyor doktorum pek kucuk dedi 6.44 mm olsun saglikli olsunda buyur insallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merbaha kizlar bugun kendi doktoruma randevum vardi. Burasi cok sicak kalbim zaten kut kut atiyor panik atak gecirecektim resmen.. neyse bi fasulyem olmus kalbi atiyor doktorum pek kucuk dedi 6.44 mm olsun saglikli olsunda buyur insallah :)

Masallah canim kac haftaliksin su an?

Merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza katıldım.2012 Mayıs doğumlu kızım var bu 2. hamileliğim.Ankara da yaşıyorum.Dün dr kontrolü vardı Koru hast. Ümit Bey e gittim.Bebeğin kesesini ,kalp atışlarını gördük.SAT 28 Nisan,Beklenen doğum tarihi 2 Şubat görünüyor ama sanırım ocakta gelir.

Ben de 2012 eylul annesiyim oglum emiyo da daha. Sat 2 mayis ama gec yumurtladim gitsem gorsm ben de kalbini.
Saglikla dogarlar ins. Sezeryan miydi ilki ozaman ocakta dogar tabi. Normal olsa da ocak annesi olma ihtimalin yuksek

Hamileyken cocuk emzorilmez diye biliyorum canim brn bi arastir istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam tersi kuzum araştırdığım için emziriyorum😉

Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah ☺️darısı başımıza 😊

doğru söylüyosunuz kızlar en azından devletten alıp baktırmak lazım özele 15 günde 2 kere para vermek istemiyorum..

canım bende aynı seyı dusundum. gecen hafta devlete gıttım orda gordum keseyı. bu cumartesıde kendı doktoruma gıdıcem.

tebrik ederım canım. sanırım ilk kalp atışı duyan sensın :) hadı bakalım actın yolu bıze inşallah bızde hayırlısıyla duyarız. canım senın sat ne zamandı?

Kızlar Rabbime şükür ler olsun bugün kese leri gördük. Iki tane kese gozuktu 15 gün sonra kalp atisi için çağırdı doktor.yalniz bir tanesi nin kesesi küçüktü.digeri çok güzel büyümüş doktor 15 gün sonra oda güzel buyur dedi kalp atışları ni duyarız dedi .Ben tup bebekle hamile kalmıştım biri 8 hucreli diğeri 5 hucreliydi acaba ondan ni diğeri küçük doktor pek önemse Medi ama inşallah 15 gün sonra 2 bebeğin inde kalp atışları ni duyarım. Rabbime emanet Bebeklerim.

hayırlı olsun canım ikizlerin. Allah ikisine de güç kuvvet versin, tez zamanda buyutsun inş :)

Merhaba arkadaşlar,

tebrıkler canım, hoşgeldın aramıza :)

tebrik ederım canım. sanırım ilk kalp atışı duyan sensın :) hadı bakalım actın yolu bıze inşallah bızde hayırlısıyla duyarız. canım senın sat ne zamandı?

Sanirim ilk benim :) 27 nisan amin amin insallah canim kalbim cikacakti kotu bisey duyacam diye bursuru tahlil yaptiracam. Arkadas demis ya ozele 15 gunde bir para vermk istemiyorum diye. Ben bugub ozele gittim 110 eu para verdim bide 2 hafta sonra yine verecem.nasip olursa oglumda oldugu gibi devlete gidecem.

merhaba arkadaşlar bende Allah kısmet ederse şubat annesi olacağım. bat 8 hazirandı işte 17 şubat falan doğum. 1 oğlum var 5 ay öncede boş gebelik yaşadım. bir hafta sonra gideceğim kontrole inşallah herşey yolunda gider.:KK49::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: herkese mutlu hamilelikler diliyorum

Sanirim ilk benim :) 27 nisan amin amin insallah canim kalbim cikacakti kotu bisey duyacam diye bursuru tahlil yaptiracam. Arkadas demis ya ozele 15 gunde bir para vermk istemiyorum diye. Ben bugub ozele gittim 110 eu para verdim bide 2 hafta sonra yine verecem.nasip olursa oglumda oldugu gibi devlete gidecem.

110 euro mu? ya nıye sızın muaynelerınız okadar pahalı? bursada 40-50 tl muayneler. acıbadem ve jimer bıraz daha pahalıdır sadece.

Kızlar merak ettim, keseyi görene kadar bhcg ye kaç kere baktırdınız?
Bi de acaba herkes adet sancısına benzer ağrı yaşıyor mu. Özellikle ayağa kalktığımda oluyo bana. :KK14:

Star tv de Canan Karatay ı izliyorum kadın hamileyken şeker yüklemesi yaptırmış Canan hoca da kadına kızdı yaptirmayin dedi nasıl o bebeğe kiyip o kadar şeker yukluyosunuz bedeninize dedi ben karar verdim asla yaptirmam artık kadın gerçekten çok mantıklı konusuyo

canım seni okuyunca sevindim demekki benim gibiler varmış ben yaptırmıyacagım hamilelik şekeri çıkabiliyor fakat benim düşük zaten

X