2015 Şubat Anneleri

Ay dün gece çok oldu bende de bira temizlik yaptım dün sanırım ondan eşim saolsun bütün gece belimi ovaladı yaaa...

Merhaha bilgilerini yazarsan listeye eklerim sevgiler..

6.haftadayim cnm oglumda boyle degildim. Sabah uzeri olur sonra gecerdi. Simdi sabahtan beri var bulanti su icemiyorum bisey yemek istemiyorum.

Oy bende oğlanda öyleydim ya wc ye zor girerdim kokusundan midem kalkardı yaa. çubuk kreker yerdim bol bol. ve leblebi inşallah iyi gelir sanada. olmadı dr bulantı hapı veriyor çok kötü olursan.

tahminimce görünür canım. Bence dr görün öyle git tatlım bulunduğun yerde sağlık ocağı varsa orda da kontrole gidebilirsin tatlım.

sağlık ocakkarında nasıl bi takıp yapılıyor..doktor kontrolü yok herhalde değilmi ?
veya kan testı yapıyorlarmı
benım 2.bebebğim ama ben hiç sağlık ocağına gıtmedım hamile iken...çalşıyordsum yoğun bi şekilde .

Kan testi yapılıyor ve kalp atışını felan duyuyorsun canım. orda da kontrol altında oluyorsun usg de varsa bakıyorlar. bizimkinde var. oğlumda bakıoylrardı ilaçları ücretsiz veriyorlar felan. öyle yani.

arada dinlenmeler olacak abla konaklama falan toplam 20 saat :-( bide bhcgyi bi kere yptirdim ben doktora gitmeden yaptirsammi ki bi daha? cok soruyorum ya kusura bkma abla acemiym

yok bitanem test yaptırma direk dr git muayene etsin yola ideceğini de soyle ki ona göre tavsiyede bulunabilir sana. bu arada yolda bolca ayaklarını uzat dinlen canım çok sarsmasın araba çukurlara dikkat etsin.

merhaba anne adayları ve anneler
son adet tarihim 27/04/2014,2haziranda test yaptım; test sonucu çift çizgi çıktı.kan tahlılı yaptıramadım henuz bu aksam doktara gideceğim kese varlıgı ve kalp atısları duyulurmu sizce ?
teşekkürler:)

hadi bakalım hayırlısı benimde sonuçlarımı kayınvaldem alıyor ona demişler yüksek ikiz olabilir diye
aman keseyi ve kalp atışını duyayım hayırlısıyla tek olsun farketmez

tabıkıde oyle. Allahın gucune gıtmesın ama ikiz olursa bıraz zorlanırım gıbı gelıyor. çalısıyorum ben iki cocugu kıme bırakırım? işi bıraksam tek maaşla ıkı bebek bakmak ta zor. allah bitaneyı hakkıyla buyutmeyı nasip etsin bize. ben keseye baktırdım. bende tek kese varmıs. buyuk ıhtımal benımkı tek gıbı. sen ikiz istiyor musun?

benım sat 29 nisandı. tam bı hafta once keseyı gordum. cumartesı de kalp atısı duymaya gıdıcez. bence sende bu hafta sonu yada haftaya randevu al ıkısını bırden cıkartmıs olursun canım. bu arada bebısın hayırlı olsun :)

hep dilimde bir ikiz vardı tatlım yaşımda 31 olduğu için bi kerede olur diyordum hayırlısıyla ne olursa olsun sevinirim farketmez.
Ben daha gitmedim keseyi görmeye

Teşekkür ederim canım sağol,
Allah isteyen herkesın gönlüne göre versin inşallah...

Kızlar selam
Ben Mayıs ayında tüp bebek denemesinde bulundum.
Transferimden sonra sürekli ince bir adet sancım oldu...
Kesin adet olucam diyordum hatta.... Kaç gece ağladım..

Ama dün, transfer sonrası 13. gün, kan testimde BHCG 232 yi görünce sevinçten çılgına döndüm

FAKAAAAT
o bahsettiğim ince adet sancılarım hala devam ediyor. sanki her an adet olacakmıım gibi bir ince ağrı var alt karnımda... çok değil ama işte adet öncesi hani hafif bi sancı olur ya öyle...

Doktorum fransada... o yüzden yarın dönmesini bekliyorum muayene için

AMAAAAAAA internette biraz bişiler okuyunca bu sancıların ürkütücü şeylerden olabileceğini gördüm ve çokkk endişelenmeye başladımm..

DIŞ GEBELİKTE BİLE BU BELİRTİ OLURMUŞ

BİLGİSİ OLAN VAR MI NOLUR AYDINLATIN BENİİİİ

canım kötü şeyleri okuyup bebeğine ve kendine sıkıntı dert yaşatma derim ben.
sonuçta doktorun gelsin hayırlısıyla muayeneni olursun.Bu arada yapacağın en iyi şey bol bol dinlen uzat ayaklarını ne güzel hamile çıkmışsın testte keyfini çıkar bende yorulunca kasık ağrılarım falan artıyor çünkü.

canım bende doktor için 7.haftayı bekliyorum.Genelde 7.haftalarda kalp atışının duyulabileceğini söylüyorlar işşallah görürsün sende hayırlısıyla

Cuma günü gittiğimde bebeğimi kesenin içinde görememişlerdi.PErşembe günü gel dedi doktor.Şimdi korkuyorum ya boş gebelikse diye.Hiç belirtisi de yokmuş

yok bitanem test yaptırma direk dr git muayene etsin yola ideceğini de soyle ki ona göre tavsiyede bulunabilir sana. bu arada yolda bolca ayaklarını uzat dinlen canım çok sarsmasın araba çukurlara dikkat etsin.

tsk ederim ablacim zaten arabayi esim kullanicak yvas gider zaten aradada uzanir bakalim doktor ne dicek..buradaki saglik ocaklarinda biz doktor bile bulamiyoruz ki o tarz aletler hic yok

hep dilimde bir ikiz vardı tatlım yaşımda 31 olduğu için bi kerede olur diyordum hayırlısıyla ne olursa olsun sevinirim farketmez.
Ben daha gitmedim keseyi görmeye

Allah herkesin gönlüne gore versın inşallah. ama ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. ya ben bıde cok duygusal oldum. herseyde gözlerrrım sulanıyor. ınana sımdı bunları yazıyorum ya evlat kelımesı bıle bogazımı düğümlüyor:) daha gormeden hıssetmeden minicık susam tanelerine aşık oluyoruz. evlat sevgısı gerekten cok guçlü. kucağımıza aldığımız gün de nasip olur inş:)

çok güzel duygular,amin canım hepimize nasip olsun işşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…