saglik ocagi var ama yapabileceklerini sanmiyorum..oyuzden jinekologa gidicem ins. yola cikmamda bi engel olmaz ve hersey yolundadir..
gebelik takıbını yapmaya calıştım ama oldumu acaba
Biz 5+2 olduk bulantim yok ama çok fazla bel ağrısı oluyo gece uykudan uyandırıyor ağrı doktora gidene kadar cekicem artik sizede bel ağrısı oluyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam herkese
Son adetim 2 mayis. Dun silik cizgi cikti testte. Adetime 2 gun kala pembe ve kahverengi leke oldu ordan anladim. Benim hep hec dollenme oluyor oglumda da oyle olmustu ama adetim bi hafta gecikti koyu cikmaliydi sanki bi sorun yoktur ins. Ben daha once dusuk de yaptm 12 haftayi doldurmadan hamile olduguma inanamiyorum.
Herkes saglikla kavussun bebegine ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6.haftadayim cnm oglumda boyle degildim. Sabah uzeri olur sonra gecerdi. Simdi sabahtan beri var bulanti su icemiyorum bisey yemek istemiyorum.
tahminimce görünür canım. Bence dr görün öyle git tatlım bulunduğun yerde sağlık ocağı varsa orda da kontrole gidebilirsin tatlım.
kaç saat yol gideceksin tatlım?
sağlık ocakkarında nasıl bi takıp yapılıyor..doktor kontrolü yok herhalde değilmi ?
veya kan testı yapıyorlarmı
benım 2.bebebğim ama ben hiç sağlık ocağına gıtmedım hamile iken...çalşıyordsum yoğun bi şekilde .
arada dinlenmeler olacak abla konaklama falan toplam 20 saat :-( bide bhcgyi bi kere yptirdim ben doktora gitmeden yaptirsammi ki bi daha? cok soruyorum ya kusura bkma abla acemiym
hadi bakalım hayırlısı benimde sonuçlarımı kayınvaldem alıyor ona demişler yüksek ikiz olabilir diye
aman keseyi ve kalp atışını duyayım hayırlısıyla tek olsun farketmez
merhaba anne adayları ve anneler
son adet tarihim 27/04/2014,2haziranda test yaptım; test sonucu çift çizgi çıktı.kan tahlılı yaptıramadım henuz bu aksam doktara gideceğim kese varlıgı ve kalp atısları duyulurmu sizce ?
teşekkürler:)
tabıkıde oyle. Allahın gucune gıtmesın ama ikiz olursa bıraz zorlanırım gıbı gelıyor. çalısıyorum ben iki cocugu kıme bırakırım? işi bıraksam tek maaşla ıkı bebek bakmak ta zor. allah bitaneyı hakkıyla buyutmeyı nasip etsin bize. ben keseye baktırdım. bende tek kese varmıs. buyuk ıhtımal benımkı tek gıbı. sen ikiz istiyor musun?
benım sat 29 nisandı. tam bı hafta once keseyı gordum. cumartesı de kalp atısı duymaya gıdıcez. bence sende bu hafta sonu yada haftaya randevu al ıkısını bırden cıkartmıs olursun canım. bu arada bebısın hayırlı olsun :)
Kızlar selam
Ben Mayıs ayında tüp bebek denemesinde bulundum.
Transferimden sonra sürekli ince bir adet sancım oldu...
Kesin adet olucam diyordum hatta.... Kaç gece ağladım..
Ama dün, transfer sonrası 13. gün, kan testimde BHCG 232 yi görünce sevinçten çılgına döndüm
FAKAAAAT
o bahsettiğim ince adet sancılarım hala devam ediyor. sanki her an adet olacakmıım gibi bir ince ağrı var alt karnımda... çok değil ama işte adet öncesi hani hafif bi sancı olur ya öyle...
Doktorum fransada... o yüzden yarın dönmesini bekliyorum muayene için
AMAAAAAAA internette biraz bişiler okuyunca bu sancıların ürkütücü şeylerden olabileceğini gördüm ve çokkk endişelenmeye başladımm..
DIŞ GEBELİKTE BİLE BU BELİRTİ OLURMUŞ
BİLGİSİ OLAN VAR MI NOLUR AYDINLATIN BENİİİİ
merhaba anne adayları ve anneler
son adet tarihim 27/04/2014,2haziranda test yaptım; test sonucu çift çizgi çıktı.kan tahlılı yaptıramadım henuz bu aksam doktara gideceğim kese varlıgı ve kalp atısları duyulurmu sizce ?
teşekkürler:)
yok bitanem test yaptırma direk dr git muayene etsin yola ideceğini de soyle ki ona göre tavsiyede bulunabilir sana. bu arada yolda bolca ayaklarını uzat dinlen canım çok sarsmasın araba çukurlara dikkat etsin.
hep dilimde bir ikiz vardı tatlım yaşımda 31 olduğu için bi kerede olur diyordum hayırlısıyla ne olursa olsun sevinirim farketmez.
Ben daha gitmedim keseyi görmeye
Allah herkesin gönlüne gore versın inşallah. ama ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar. ya ben bıde cok duygusal oldum. herseyde gözlerrrım sulanıyor. ınana sımdı bunları yazıyorum ya evlat kelımesı bıle bogazımı düğümlüyor:) daha gormeden hıssetmeden minicık susam tanelerine aşık oluyoruz. evlat sevgısı gerekten cok guçlü. kucağımıza aldığımız gün de nasip olur inş:)