2015 Şubat Anneleri

canım benım 30. gunde cıktı 1034. annemın komsusu yenıdoganda hemsıre. o demıs fazla yuksek ya erken dollenmedır yada ikizdir demıs. cumartesı bellı olucak ıns:)

hadi bakalım hayırlısı benimde sonuçlarımı kayınvaldem alıyor ona demişler yüksek ikiz olabilir diye
aman keseyi ve kalp atışını duyayım hayırlısıyla tek olsun farketmez :nazar::emir_bebek:

Günaydın sizler sağlık ocaklarında kayıtlarınızı yaptirdiniz mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın sizler sağlık ocaklarında kayıtlarınızı yaptirdiniz mi

Henüz yaptirmadim c.tesi.keseyi görelim o zmn yaptircam insallah

günaydın kızlar bugün kan sonucum çıktı 30. gün yani adetim bir gün geçinceki değerim 189 çıktı tedirgin oldum kızımda adetime bir gün kala 430 çıkmıştı acaba değerim düşüyormu ?

Bende öyle düşünmüştüm aslında ama sabirsizlaniyorum işte çok heyecanlı bişey mis bu annelik

Selamlar kızlar,
Şişkinliğe çare bulanınız var mı? Çok feci şiştim :KK43: işte çok zor bu şişkinlikle çalışmak :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar bugün kan sonucum çıktı 30. gün yani adetim bir gün geçinceki değerim 189 çıktı tedirgin oldum kızımda adetime bir gün kala 430 çıkmıştı acaba değerim düşüyormu ?

Erhan yapma belki geç dollenmedir kızın da daha erken olmuştur her hamilelik kendine özgüdür bebişini de kendine de sıkıntı yapma

Erhan yapma belki geç dollenmedir kızın da daha erken olmuştur her hamilelik kendine özgüdür bebişini de kendine de sıkıntı yapma

Evham yazacagima Erhan yazmışım canım kusura bakma akıllı telefon her zaman akıllı olmuyo işte

Biz 5+2 olduk bulantim yok ama çok fazla bel ağrısı oluyo gece uykudan uyandırıyor ağrı doktora gidene kadar cekicem artik sizede bel ağrısı oluyor mu

Allahima sukurler olsun anneolmak canimmmmmmmmmmm evladin gelmis bilmiyordum tebrik ederim sagsalim al kucagina insallah nasil sevindim coooooook mutlu oldum Rabbim korusun miniklerimizi insallah benim oglana kardes gelmis cooook coook opuyorum senide miniginide:) :KK16: :KK16:

Selam herkese
Son adetim 2 mayis. Dun silik cizgi cikti testte. Adetime 2 gun kala pembe ve kahverengi leke oldu ordan anladim. Benim hep hec dollenme oluyor oglumda da oyle olmustu ama adetim bi hafta gecikti koyu cikmaliydi sanki bi sorun yoktur ins. Ben daha once dusuk de yaptm 12 haftayi doldurmadan hamile olduguma inanamiyorum.
Herkes saglikla kavussun bebegine ins

Biz 5+2 olduk bulantim yok ama çok fazla bel ağrısı oluyo gece uykudan uyandırıyor ağrı doktora gidene kadar cekicem artik sizede bel ağrısı oluyor mu

Bende oluyordu çok azaldı, şimdi sadece bulantı var. bu saatler başlıyor, akşama doğru geçiyor.

Evham yazacagima Erhan yazmışım canım kusura bakma akıllı telefon her zaman akıllı olmuyo işte

:)) anlamıştım canım öyle demek istediğini.saol canım doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar bakacaz inşallah yeterince yükselir

Oğlumu gördüğümde 5+2 de 8 mm di normaldir. Bu sefer c.tesi gidicez bakalim ne kadar olacak.

ablam mrb nasilsin? bisey sorsam sana benim sat 6 mayisti persembeye doktor randevusu alayim diyorum ilk muyene icin memlekete gitcez nasip olursa gitmeden bi doktora gidiyim dedim kese gorunur mu sence?

ablam mrb nasilsin? bisey sorsam sana benim sat 6 mayisti persembeye doktor randevusu alayim diyorum ilk muyene icin memlekete gitcez nasip olursa gitmeden bi doktora gidiyim dedim kese gorunur mu sence?

tahminimce görünür canım. Bence dr görün öyle git tatlım bulunduğun yerde sağlık ocağı varsa orda da kontrole gidebilirsin tatlım.

merhaba sevgili anne adayları
bende dun test yaptım 2.ç,zgi silik çıktı ama hala adet olmadım..sanırım hamıleyım...eğer olursa bu bebiş 2.çocuğum olacak..rabbım tum isteyen kadınlara nasıp etsın... bugün tekrar bi test alacağım..

tahminimce görünür canım. Bence dr görün öyle git tatlım bulunduğun yerde sağlık ocağı varsa orda da kontrole gidebilirsin tatlım.

saglik ocagi var ama yapabileceklerini sanmiyorum..oyuzden jinekologa gidicem ins. yola cikmamda bi engel olmaz ve hersey yolundadir..

X