- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
canım benım 30. gunde cıktı 1034. annemın komsusu yenıdoganda hemsıre. o demıs fazla yuksek ya erken dollenmedır yada ikizdir demıs. cumartesı bellı olucak ıns:)
Gözüm aydınn u sabah mide bulantılarına merhaba dedimm... uff yaaa
Günaydın sizler sağlık ocaklarında kayıtlarınızı yaptirdiniz mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar bugün kan sonucum çıktı 30. gün yani adetim bir gün geçinceki değerim 189 çıktı tedirgin oldum kızımda adetime bir gün kala 430 çıkmıştı acaba değerim düşüyormu ?
Erhan yapma belki geç dollenmedir kızın da daha erken olmuştur her hamilelik kendine özgüdür bebişini de kendine de sıkıntı yapma
Erhan yapma belki geç dollenmedir kızın da daha erken olmuştur her hamilelik kendine özgüdür bebişini de kendine de sıkıntı yapma
Biz 5+2 olduk bulantim yok ama çok fazla bel ağrısı oluyo gece uykudan uyandırıyor ağrı doktora gidene kadar cekicem artik sizede bel ağrısı oluyor mu
:)) anlamıştım canım öyle demek istediğini.saol canım doktorla görüştüm 2 gün sonra tekrar bakacaz inşallah yeterince yükselirEvham yazacagima Erhan yazmışım canım kusura bakma akıllı telefon her zaman akıllı olmuyo işte
Oy gunaydin canim kaç haftalik oldun?
Oğlumu gördüğümde 5+2 de 8 mm di normaldir. Bu sefer c.tesi gidicez bakalim ne kadar olacak.
ablam mrb nasilsin? bisey sorsam sana benim sat 6 mayisti persembeye doktor randevusu alayim diyorum ilk muyene icin memlekete gitcez nasip olursa gitmeden bi doktora gidiyim dedim kese gorunur mu sence?
tahminimce görünür canım. Bence dr görün öyle git tatlım bulunduğun yerde sağlık ocağı varsa orda da kontrole gidebilirsin tatlım.