2015 Şubat Anneleri

oyyy tatlışkommm seve seve eklerim gel listecibaşı gene benn bak uğur getirsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini. 1.sayfada liste var canım bilgilerini at ekleyeyim tatlım.

Beklenen doğum 15 şubat sat 11 mayıs yaş 19 kilo 58 1.bebek şehir istanbul cumartesi kontrole gideceğim inşaallah

oyyy tatlışkommm seve seve eklerim gel listecibaşı gene benn bak uğur getirsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini. 1.sayfada liste var canım bilgilerini at ekleyeyim tatlım.

Hoş gördüm hoşbuldum cnm senin listeden çok memnunum bırakamadım peşini

bende cumartesi göreceğim keseyi ama sağlık ocağı için randevu almadın mı canım bizim burda randevu ile çalışıyorlar ama gebe kaydı için gerek olmaz herhalde he?

yok istemediler burası küçük yer belki ondan istemediler kalabalık olmuyo ben buraya yeni tasındım bide onun içinde kayıt yaptırmama gerekiyodu hemen yaptılar sıra bile almadan

Ben bu resimleri hiç anlamıyorum canım sağdaki mi bebiş yoksa soldaki mi. Maşallah yine de çok tatlılar bu halleri bile

sağdak i artılarla işaretli olan yumurta daha bebiş olmadanki hali :) bebiş halinide cuma görücem inşallah

Selam arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldin Rabbim tamamına erdirsin hepsini.

Ben durdum durdum duramadım stres kol geziyor içimde :) kendi jinekoloğuma Gidecem Perşembe. Eşim önce aile hekimine git hamile kağıdını al dedi. Dedim hele dur bizim bebek pek küçüktü bir sorun vardır. Diyor sen böyle düşüne düşüne bişey edecen :)
Bu sefer biley olmayacak korkma diyor, oy kurban olurum sana dedimmmmmm tek olmasın kurbanlar keseden :)))))

Bendeki ruh hali normal ama 1 sene içinde 3. Gebeliğim :) napayım insanoğlu herşeye hazır olmalı :)

ben muhtemel 31 ocakta doğurcam sezeryan ilki bu da aynı şekilde olursa nişan günümüzde doğar mercimeğimm

aa evet ben senin adını ocak 2015 annelerinin listesinde de görmüştüm sağ salim sağlıklı doğsunlarda 1 hafta önce sonra fark etmez

Sagol canim hamilelik kesinlessin kalp atisini duyayim listeye eklenirim ins :)
Daha once listeye eklenip silinmistim kalbi durunca cok zor..

Canım biz kadınlar her zorluğu yenmek için yaratılmışız. Şunu düşün ki tabi ki karnında bebeğini kaybetmek çok zor ama kucağına alıp onu 2.5 yaşına getirim kollarında can veren arkadaşım var kimseye yaşatmasın Rabbim. Kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Bunlara da şükredelim yine. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Üzülme pozitif düşün ve güzel olsun emin ol güzel olacağından.

sevgiler..

eşimin halasının kızı 1 saat önce doğum yapmış çok imrendim şu şubat bian önce gelsin bende bebeğime kavuşmak istiyorum artık 2 senedir bekliyorum Rabbim kolaylık ver sabır selamet ver yarabbim

Sagol canim hamilelik kesinlessin kalp atisini duyayim listeye eklenirim ins :)
Daha once listeye eklenip silinmistim kalbi durunca cok zor..

Bak yavrum dursaydı 40 günlük anca olacaktı belki, evde geçirdiğim kaza yüzünden bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. Yalan yanlış tanı koydular oda foş çıktı bu benim 5. Şükür bir oğlum var.. :)

Diğerlerine üzülmedim en son kaybettiğime üzüldüğüm gibi, şimdi yine diyorum o kadar çok çocugu olmayan insan yada olup kaybeden varki mevlam evlat acısı yaşatmasın hayat bizim için..

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize :)

eşimin halasının kızı 1 saat önce doğum yapmış çok imrendim şu şubat bian önce gelsin bende bebeğime kavuşmak istiyorum artık 2 senedir bekliyorum Rabbim kolaylık ver sabır selamet ver yarabbim

Canım bütün aylar geçer de son ay geçmez ben diim sana. Bu zamanların kıymetini bil. Hatta cinsiyeti belli olunca herşeyini al son 2 ay çok zor alışverişe gidersin. Ben oğlumda zaten erkek olduğunu biliyordum ve 16. haftada dr erkek dedi ben bütün herşeyi aldım. 32. haftada da odası gelmişti. kıyafetleri yıkama ütüleme hepsi bitti. yoksa ben bi de ağustosta doğurdum nefes alamazdım bu sefer çok şükür kışa gelecek son zamanlar daha rahat olurum diyorum bkalım kısmet..

Çok güzel söylemişsin tatlım. Rabbim aldıysa vardır bir bildiği. Belki doğacaktı hasta olacaktı allah korusun yada hayırsız evlat olacaktı. Önce sağlık ve hayırlı evlat olsun. sonra sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.

Amin.

Evde kaza yüzünden dediniz merak ettim, biz neye dikkat edelim, kaza yüzünden aldırmak nasıl oldu ki?

Fıstıklı daha önce dış gebelik geçirmiş biriyim, dış gebelikte adet sancısı gibi sancı olmaz çok daha şiddetli bir ağrı olur ve sol veya sağ kasıkta olur bu ağrı. Eğer tek taraflı ağrın yoksa ve kahverengi/kırmızı kanaman yoksa endişelenmeye gerek yok. Yinede için rahat etmiyorsa iki günde bir beta yaptır. Hamileliğin hayırlı olsun canım keyfini çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…