Eki Görüntüle 1152527
kızlar bu benim bebeğimin yumurta haliii :)))))) inşallah cuma da fasülye halini atarımbütün ultrason resimlerinden albüm yapıcam hepsi çok değerli benim için yavyummmm benim yaa
Bende listeye katılabilir miyim ?
oyyy tatlışkommm seve seve eklerim gel listecibaşı gene benn bak uğur getirsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini. 1.sayfada liste var canım bilgilerini at ekleyeyim tatlım.
oyyy tatlışkommm seve seve eklerim gel listecibaşı gene benn bak uğur getirsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini. 1.sayfada liste var canım bilgilerini at ekleyeyim tatlım.
Hoş gördüm hoşbuldum cnm senin listeden çok memnunum bırakamadım peşini
bende cumartesi göreceğim keseyi ama sağlık ocağı için randevu almadın mı canım bizim burda randevu ile çalışıyorlar ama gebe kaydı için gerek olmaz herhalde he?
Ben bu resimleri hiç anlamıyorum canım sağdaki mi bebiş yoksa soldaki mi. Maşallah yine de çok tatlılar bu halleri bile
ben muhtemel 31 ocakta doğurcam sezeryan ilki bu da aynı şekilde olursa nişan günümüzde doğar mercimeğimm
ben muhtemel 31 ocakta doğurcam sezeryan ilki bu da aynı şekilde olursa nişan günümüzde doğar mercimeğimm
Saol bitanem valla girdiğim yeri işgal ediyorum sonu güzel olsun inşallah. bulantın felan yok dimi?
Merhaha bilgilerini yazarsan listeye eklerim sevgiler..
Sagol canim hamilelik kesinlessin kalp atisini duyayim listeye eklenirim ins :)
Daha once listeye eklenip silinmistim kalbi durunca cok zor..
Sagol canim hamilelik kesinlessin kalp atisini duyayim listeye eklenirim ins :)
Daha once listeye eklenip silinmistim kalbi durunca cok zor..
eşimin halasının kızı 1 saat önce doğum yapmış çok imrendim şu şubat bian önce gelsin bende bebeğime kavuşmak istiyorum artık 2 senedir bekliyorum Rabbim kolaylık ver sabır selamet ver yarabbim
Bak yavrum dursaydı 40 günlük anca olacaktı belki, evde geçirdiğim kaza yüzünden bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. Yalan yanlış tanı koydular oda foş çıktı bu benim 5. Şükür bir oğlum var.. :)
Diğerlerine üzülmedim en son kaybettiğime üzüldüğüm gibi, şimdi yine diyorum o kadar çok çocugu olmayan insan yada olup kaybeden varki mevlam evlat acısı yaşatmasın hayat bizim için..
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize :)
Bak yavrum dursaydı 40 günlük anca olacaktı belki, evde geçirdiğim kaza yüzünden bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. Yalan yanlış tanı koydular oda foş çıktı bu benim 5. Şükür bir oğlum var.. :)
Diğerlerine üzülmedim en son kaybettiğime üzüldüğüm gibi, şimdi yine diyorum o kadar çok çocugu olmayan insan yada olup kaybeden varki mevlam evlat acısı yaşatmasın hayat bizim için..
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize :)
Kızlar selam
Ben Mayıs ayında tüp bebek denemesinde bulundum.
Transferimden sonra sürekli ince bir adet sancım oldu...
Kesin adet olucam diyordum hatta.... Kaç gece ağladım..
Ama dün, transfer sonrası 13. gün, kan testimde BHCG 232 yi görünce sevinçten çılgına döndüm
FAKAAAAT
o bahsettiğim ince adet sancılarım hala devam ediyor. sanki her an adet olacakmıım gibi bir ince ağrı var alt karnımda... çok değil ama işte adet öncesi hani hafif bi sancı olur ya öyle...
Doktorum fransada... o yüzden yarın dönmesini bekliyorum muayene için
AMAAAAAAA internette biraz bişiler okuyunca bu sancıların ürkütücü şeylerden olabileceğini gördüm ve çokkk endişelenmeye başladımm..
DIŞ GEBELİKTE BİLE BU BELİRTİ OLURMUŞ
BİLGİSİ OLAN VAR MI NOLUR AYDINLATIN BENİİİİ