Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Bugün kontrolümüz vardı ve bizim hanım kızımız yine yüzünü göstermedi sağolsun 😬 çok şükür her şey yolunda nstde de sancı çıkmadı her şey normal görünüyor 🤲🏻
Ama enfeksiyon varmış idrar yollarımda. Burada doğal yöntemlerle çözenler olmuştu ama hatırlayamıyorum kızlar çok yüksek değil değer, yine de yarın doktora danışacağım tabi. Önerilerinize talibim 😍
Dut kurusunu kaynatıp içmek çok faydalıymış, çok önerilmişti burda.

Kızlar ben bebek çamaşırlarını 40 derecede yıkadım bunlar çekti ya da bana öyle geliyor. Siz kaçta yıkadınız? :KK43:( ufacıklar ya da bana öyle geliyor ya :KK43:
40ta yikadim ardindan kurutmaya attim zaten yapacaktim bir iki giyinmeden sonra cekti mi bilmiyorum ben farkli boylar aldim yenidogan, 3-6 ay, 6-9ay, ceken olurs bir buyugunu giydiririm ama pamuk illa 40 derecede cekecek diye birsey yok 60-90 olsa bir ihtimal

Kızlar ben bebek çamaşırlarını 40 derecede yıkadım bunlar çekti ya da bana öyle geliyor. Siz kaçta yıkadınız? :KK43:( ufacıklar ya da bana öyle geliyor ya :KK43:
Ben de hepsini 40da yıkadım. 800de sıktım. 1000de sıkmadın değil mi?
Peki benim kasım indirimlerinden bir şey almamam şaka mı ajfksjflskd
Ah gülüm biz aldık da ne oldu, hep dolandırıldık 😅

Ben de indirimde aldığımı düşünüyordum djdjdjd neyse öğrenmiş olduk. Gerçi ben dysonı bu kasım indirimleri ilk çıktığında almıştım. 3200dü 2800e yakalamıştık. O zaman için ne büyük indirim yakalamışım sonra toplanmadı bi tarafımız djdjd
😂😂 Tabi ya bak şimdi biz 26K verdik 😂 Bu indirim işleri yüksek meblağlarda anlamlı ya. Düşük faizli kredi varken ev araba aldıysan hayat boyu götürür mesela o seni tüm indirimlere bedel 😂 Ya da paradan para kazanıyorsan ve güzel bir tahminle kar ettiysen 😂

Ben hassas 30da yıkadım 800 devir. Yine 800 devirde de durulama yaptım. Çekme vs olmadı canım. Bundan sonra 30da yıka istersen. Zaten hemen heosinde 30da yıkayınız yazıyordur

Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 edahandro edahandro S seydaseydas 400 devirde sıktım. 30 da yıkadım ama anlamadım yarın ütüleyeceğim açılır inşallah 😃 bir de 3 postayı öyle yıkadım 8 er kilodan…
Çok ıslak görünüyorlar diyecektim de 400de sıktım demişsin zaten. Sıcaklık düşük olunca devir 800 de olsa çekme yapmıyor. Çok ıslak olanla doğum sonrası baş edemezsin canım bence.

Taksiti gelecek ay bitiyor. O satıcıya da yazıklar olsun ama resmen insanı gaza getiriyorlar ya hemen almak zorundaymışız gibi hissettiriyorlar. Ablam 1 yıl önce aldı bebek arabasını o bile aynı fiyata gelmiş öyle bi indirim 😒😒
Amazondan oto koltuğu aldık prime fırsatları diye apar topar. Fırsat süresi bi bitti aldığımızın bin tl altına düştü. Ve indirim falan yok normal fiyat diye. Saçma sapan şeyler oluyor ben artık takip edemiyorum mağazaları. Hadi amazon düşünce iade ediyor diye kafamız rahat da diğer şeylerde böyle mal gibi hissettiriyor insanı
Benim aldığım tükenince bir daha satışa sunulmadı o yönden seviniyorum daha indirim görseydim sinirlenirdim diğer şeyler önemli olmuyor küçük şeyler 50-100 en fazla inmiş ya benim 550 lira bonusum var hepsiburadada harcayabilirim ne alsam bir türlü bulamadım ihtiyaç olarak eksik yok ama kendim için mi alsam bilemedim 😅

Benim aldığım tükenince bir daha satışa sunulmadı o yönden seviniyorum daha indirim görseydim sinirlenirdim diğer şeyler önemli olmuyor küçük şeyler 50-100 en fazla inmiş ya benim 550 lira bonusum var hepsiburadada harcayabilirim ne alsam bir türlü bulamadım ihtiyaç olarak eksik yok ama kendim için mi alsam bilemedim 😅
Islak mendil de mi aldın djdjd ben en son şey bulduydum konak tarağı yok çocuğun 🤣🤣🤣🤣 al kendine bir pijama benim en sevdiğim alışveriş pijama 😁😁

Islak mendil de mi aldın djdjd ben en son şey bulduydum konak tarağı yok çocuğun 🤣🤣🤣🤣 al kendine bir pijama benim en sevdiğim alışveriş pijama 😁😁
Islak mendil düşündüm aslında 3 tane almıştım öyle denerim sonra stoklarım diye ama yenidoğan döneminde pamuk kullanmayı düşündüğüm için erkenden almayım dedim pijama mantıklı ona bakayım ben

E bebekten aldığım file küvete uymadı ya, 200 lira vermiştim bi de boşa gitti puhh. File eksiğim var
Allah Allah onlar standart değil miymiş kız? Ben küveti hepsiburadadan fileyi de ilk zaman bimden almıştım uydular birbirlerine çok şaşırdım uymamasına. Küçük mü geldi?

Bu arada ben 3-6 aylık olan kıyafetini denemek için kurutmaya attım çekerse şimdi giydiririm nasılsa diye karşılaştıracağım bir şeyle yanyana getirdim çekmemiş ben kendi çamaşırlarımızı mix de kurutuyorum bunuda öyle attım penye battaniyeleriyle demekki dedim çekmiyor

Gerçek zengin djdjdjd kasım indirimleri 5. Ayda olsaydı dünyaları alırdık herhalde şuan
Djdlfjslcjldjclsjfldhdjs aşırı zenginim ya anlatamam… Ben var ya kurdeşen dökerdim bi eksiğimi bu zamana bıraksam, gözüme uyku girmezdi anlıyor musun ajfkdk ıslak mendili son dk alacağım dedim dayanamadım aklım çıktı çocigim ıslak mendilsiz kalacak diye 😂 odasını 3 ağustosta sipariş vermişiz düşün, sizin odalar gelmedikçe ben gerildim yemin ederim 🤣

X