BEBEK15 Kupon kodu olarak ekle sepette düşüyor canımay bende düşmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEBEK15 Kupon kodu olarak ekle sepette düşüyor canımay bende düşmüyor
Bugün kv’m demiş ki bazı şeylerini eksik bırakın her şeyi dört dörtlük yaparsanız nazar edersiniz. Şöyle bir baktım beşik dönencemiz yok, telsiz de almadık kamera var diye ve hazır Kasım indirimleri varken acaba diyor insan Bu arada ben de bu hafta içi ıslak mendilleri aldım doğduktan sonra bile alınır ebebekten bişey değil diyordum ama hastane çantasında olması gerektiğine kanaat getirip aldım artıkDjdlfjslcjldjclsjfldhdjs aşırı zenginim ya anlatamam… Ben var ya kurdeşen dökerdim bi eksiğimi bu zamana bıraksam, gözüme uyku girmezdi anlıyor musun ajfkdk ıslak mendili son dk alacağım dedim dayanamadım aklım çıktı çocigim ıslak mendilsiz kalacak diye odasını 3 ağustosta sipariş vermişiz düşün, sizin odalar gelmedikçe ben gerildim yemin ederim
Çok teşekkür ederimDut kurusunu kaynatıp içmek çok faydalıymış, çok önerilmişti burda.
Keşke herşeyi alabilsek bitmiyor sayın kv bitmiyor ne aldın ıslak mendil ya ben de onu alıp kafamdan çıkartmak istiyorum artık yeterBugün kv’m demiş ki bazı şeylerini eksik bırakın her şeyi dört dörtlük yaparsanız nazar edersiniz. Şöyle bir baktım beşik dönencemiz yok, telsiz de almadık kamera var diye ve hazır Kasım indirimleri varken acaba diyor insan Bu arada ben de bu hafta içi ıslak mendilleri aldım doğduktan sonra bile alınır ebebekten bişey değil diyordum ama hastane çantasında olması gerektiğine kanaat getirip aldım artık
Canım ben gidip denediğimde Prego Solo ve Prego Smartfold sevmiştim, Smartfold daha uygun fiyatlı gibi Prego Smart Fold Bebek Arabası 2026 Fiyatı, Yorumları - Trendyol 10700 şu anKızlar kabin boy bebek arabası önerilerinize ihtiyacım var. Malum hiç dışarı çıkıp bakma imkanım olmadı. Bütçe olarak da çok fazla olmaması önceliğim. 10 bin altı veya civarlarında düşünüyorum. Kolay katlansın, katlanınca küçük olsun. Dışarı çıkınca yormasın.
Joie Turist kabin boyu hafif katlanir 6 aydan sonra kullanilirKızlar kabin boy bebek arabası önerilerinize ihtiyacım var. Malum hiç dışarı çıkıp bakma imkanım olmadı. Bütçe olarak da çok fazla olmaması önceliğim. 10 bin altı veya civarlarında düşünüyorum. Kolay katlansın, katlanınca küçük olsun. Dışarı çıkınca yormasın.
Biliyorum yaa görüp almamıştım ben, bu daha iyidir diye 200 lira verdim uymadı. Bana hiç kazıklanmadın diyen LeyLA84db utanır mı bilmem ahfksjdksYa zaten 10 lira mıydı 30 lira mıydı öyle bir şeydi. Ben inan alırken ne işe yaradığını bile bilmeyerek aldım sırf ucuz diye shhsjs
Kvler ne zaman boş konuşmayı bırakır acaba tahmini ajflsjdld bu arada benim kv ile barış imzalandı, bebekten konuştuk yüzünü saklıyor dedim. Bana ne sordu biliyor musun, eliyle hep yüzünü kapatıyor ya yüzünün şekli bozulmaz mı? İçine göçmez mi? Böyle bi afalladım ciddi mi diye ciddiymiş. Bu kadın baya iyi bi üniversiteden mezun bu arada ha, ekleyeyim sjclsjdldk birrrrrr tane mantıklı cümleleri yok ya, biiirrrrrBugün kv’m demiş ki bazı şeylerini eksik bırakın her şeyi dört dörtlük yaparsanız nazar edersiniz. Şöyle bir baktım beşik dönencemiz yok, telsiz de almadık kamera var diye ve hazır Kasım indirimleri varken acaba diyor insan Bu arada ben de bu hafta içi ıslak mendilleri aldım doğduktan sonra bile alınır ebebekten bişey değil diyordum ama hastane çantasında olması gerektiğine kanaat getirip aldım artık
Benimde genel olaral 1.5 2 hafta önde çıkıyor değişiyor bazen tam 2 hafta bazen daha az ama kafa genel ölçülerden bir tık daha ilerde çıkıyor ve çok fazla okudum böyle. Doktor normal dedi. Bizim erkek bebelerde fazlacavar sanki bu durumHeh işte bana da böyle dedi, totalde de ileri olduğu için sıkıntı yok dedi.
Benimle senin aynı durumumuz, benim de hep ilerdeydi ama satı değişmedi. Benim ortalama 35, kafa 37. Bence bi sıkıntı yok hiçbirimizde, normalde çok evhamlanırım ama bu sefer gerçekten rahatım