Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Djdlfjslcjldjclsjfldhdjs aşırı zenginim ya anlatamam… Ben var ya kurdeşen dökerdim bi eksiğimi bu zamana bıraksam, gözüme uyku girmezdi anlıyor musun ajfkdk ıslak mendili son dk alacağım dedim dayanamadım aklım çıktı çocigim ıslak mendilsiz kalacak diye 😂 odasını 3 ağustosta sipariş vermişiz düşün, sizin odalar gelmedikçe ben gerildim yemin ederim 🤣
Bugün kv’m demiş ki bazı şeylerini eksik bırakın her şeyi dört dörtlük yaparsanız nazar edersiniz. Şöyle bir baktım beşik dönencemiz yok, telsiz de almadık kamera var diye ve hazır Kasım indirimleri varken acaba diyor insan 😂 Bu arada ben de bu hafta içi ıslak mendilleri aldım doğduktan sonra bile alınır ebebekten bişey değil diyordum ama hastane çantasında olması gerektiğine kanaat getirip aldım artık 😂

Bugün kv’m demiş ki bazı şeylerini eksik bırakın her şeyi dört dörtlük yaparsanız nazar edersiniz. Şöyle bir baktım beşik dönencemiz yok, telsiz de almadık kamera var diye ve hazır Kasım indirimleri varken acaba diyor insan 😂 Bu arada ben de bu hafta içi ıslak mendilleri aldım doğduktan sonra bile alınır ebebekten bişey değil diyordum ama hastane çantasında olması gerektiğine kanaat getirip aldım artık 😂
Keşke herşeyi alabilsek bitmiyor sayın kv bitmiyor 🤣🤣 ne aldın ıslak mendil ya ben de onu alıp kafamdan çıkartmak istiyorum artık yeter 😁

Kızlar kabin boy bebek arabası önerilerinize ihtiyacım var. Malum hiç dışarı çıkıp bakma imkanım olmadı. Bütçe olarak da çok fazla olmaması önceliğim. 10 bin altı veya civarlarında düşünüyorum. Kolay katlansın, katlanınca küçük olsun. Dışarı çıkınca yormasın.

Kızlar kabin boy bebek arabası önerilerinize ihtiyacım var. Malum hiç dışarı çıkıp bakma imkanım olmadı. Bütçe olarak da çok fazla olmaması önceliğim. 10 bin altı veya civarlarında düşünüyorum. Kolay katlansın, katlanınca küçük olsun. Dışarı çıkınca yormasın.
Canım ben gidip denediğimde Prego Solo ve Prego Smartfold sevmiştim, Smartfold daha uygun fiyatlı gibi Prego Smart Fold Bebek Arabası 2026 Fiyatı, Yorumları - Trendyol 10700 şu an

oyuncaklari bulabilirseniz 2 el almanizi oneririm facebook marketplace ya da nerede oluyorsa, cocuklar cok cabuk bikiyor ilgilenmiyor hatta takas gruplari varsa super olur en sevdigi oyuncaktan bir sure sonra sıkīlıyor cocuk baskasiyla degis tokus yapabilse super olur.

Joie Turist kabin boyu hafif katlanir 6 aydan sonra kullanilir

Kvler ne zaman boş konuşmayı bırakır acaba tahmini ajflsjdld bu arada benim kv ile barış imzalandı, bebekten konuştuk yüzünü saklıyor dedim. Bana ne sordu biliyor musun, eliyle hep yüzünü kapatıyor ya yüzünün şekli bozulmaz mı? İçine göçmez mi? Böyle bi afalladım ciddi mi diye ciddiymiş. Bu kadın baya iyi bi üniversiteden mezun bu arada ha, ekleyeyim sjclsjdldk birrrrrr tane mantıklı cümleleri yok ya, biiirrrrr

Heh işte bana da böyle dedi, totalde de ileri olduğu için sıkıntı yok dedi.

Benimle senin aynı durumumuz, benim de hep ilerdeydi ama satı değişmedi. Benim ortalama 35, kafa 37. Bence bi sıkıntı yok hiçbirimizde, normalde çok evhamlanırım ama bu sefer gerçekten rahatım😅
Benimde genel olaral 1.5 2 hafta önde çıkıyor değişiyor bazen tam 2 hafta bazen daha az ama kafa genel ölçülerden bir tık daha ilerde çıkıyor ve çok fazla okudum böyle. Doktor normal dedi. Bizim erkek bebelerde fazlacavar sanki bu durum

X