2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar 8. Haftada hala bebek görünmüyorsa kürtaj olur. Hepsini okuyamadım ama bazı arkadaslar paniklemiş. Sıkıntı yapmayın bazı doktorlar abartabiliyor durumu ama geç döllenme diye bişey var benim oğlumda basıma geldi, bosu bosuna bi sürü panik yapmıştım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hiç bosu bosuna stres yapma kendıne. benım 6. haftam kese falanda gorundu ama hala sancılarım oluyor. normalde adet olucagım zaman benım bacaklarımın üst tarafları cok agrırdı inan şuan bıle agrıyor. burda yazıstık biz gecmısı oku zamanın varsa. herkeste var o agrılar. bu mujdelı haberın tadını cıkar ve sukret Allah emeklerını boşa cıkarmamsı. :)

ya kızlar fikirlerine ihtiyacım var. iki tane dişim vardı çektirecektim biri 20 lik biri de köpek dişinin yanındaki kök dişi. o kök dişim çok ağrıyor şu anda duramıyorum ağrısından. Hamile kalmadan önce randevu almıştım tabi hamile olunca gitmedim ama çok kötü ağrıyor ne yapayım çekerler mi acaba? yada apse mi yaptı ne yapıcam bilmiyorum ya akıl verin bana.

çok tatlısın paptis
çok teşekkür ederim

Bu arada yaşım 30 kilom 58 2. Bebeğim inşallah. Yarışmaya Konya'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Bildiğim kadarıyla ilk 3 ay gidilmesınde bi sakınca yok,daha sonrasında sıkıntı yaratabilir
6aydan sonra ağrılar erken doğuma sebep olabilir,
sağlık ocagından yada doktorunuza danışıp hareket etmenız daha iyi olacaktır..

Canım ilk üç ay ve son üç ay dolgu kanal vs yapılmıyor ama apse varsa antibiyotik verebilir gebelerin kullanabileceği antibiyotikler var. Sonrasında müdahale için 3 ay sonrası beklemek mantıklı bence. Ama mutlaka diş hekimine git ihmal etme hamile olduğunu söylediğinde onlar ona göre davranırlar zaten. Gecmiş olsun

1. Gebeliğimdeki grubumda deneyimlediğim kadarıyla BDT Şubat'ın 15inden önce olanların çoğu Ocak annesi olacak bdtsi Şubat 15den sonra olanlardan bazılarıda gününü geçirip Mart annesi olacak

canım doktoruna danış bencede şimdilik ağrın için minoset falan alabilirsin diye biliyorum

ben muhtemel 31 ocakta doğurcam sezeryan ilki bu da aynı şekilde olursa nişan günümüzde doğar mercimeğimm

KIZLAR Benıde eklermısınız listenize

istanbulda yaşıyorum 34.yaşındayım 2.bebeğim. 18/02 de beklenen tarıh...

Henüz yaptirmadim c.tesi.keseyi görelim o zmn yaptircam insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallahi dayanamadım gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım Allahım ne iyi bi ebe denk geldi kadın şimdiden emzirmeyi bile anlattı çok ilgilendi sağolsun ayy bu bile ne kaaa heyecanlı cumaya sabırsızlanıyorum:18: Allahın izniyle keseyide bi göreyim de sonra kalp atışı yalnız bu sağlık ocağında kalp atışı 12.haftadan önce duyulmuyomuş cuma duyamazsam haftaya s.ocağına giderim duymaya diyodum ama yalan oldu

Aramıza yeni katılan şubat anneleri olmuş ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz tüm anne adaylarını tebrik ediyorum allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. Benim de artık sabahtan başlayıp akşam yatana kadar süren baş dönmelerim mide bulantılarım ve halsizliklerim olmaya başladı ne yemek yiyesim ne de birşeyler yapasım var hasta gibiyim bu durum ne kadar sürüyor bileniniz varmı 9 ay sürecekse yandım ben

kızlar bu benim bebeğimin yumurta haliii :)))))) inşallah cuma da fasülye halini atarım bütün ultrason resimlerinden albüm yapıcam hepsi çok değerli benim için yavyummmm benim yaa

Son düzenleme:

senle aramızda 1 gün var ama bende sadece bel ağrısı var baş dönmesi bulantı vs yok daha inşallah geç başalr kısa sürer 9 ayda sürmez heralde ya akşama kadar sürüyo bulantın demek ayy ben çalışıcam bide oraya buraya çıkarırım artk

Benim tansiyonum düşük cnm sanırım ondan baş dönmesi ve akabinde mide bulantısı yapıyor ama çok şükür henüz çıkarmadım tutuyorum kendimi. Sabah kalktığımda çubuk kraker yiyorum 1 2 tane yarım saat sonra süt içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum sık sık ama az az yemeye çalışıyorum tam doyarak kalkmıyorum masadan korkudan birşey keşfettim light ürünlerin mısır patlaklı yuvarlak krakeri varya ondan yiyorum çok iyi geliyor. Sen ipteyken onlardan al yanına acıktıkça yada miden bulanır gibi oldukça atarsın ağzına Birtane aç kalmak da mide bulantısı yapıyor çünkü.

bende cumartesi göreceğim keseyi ama sağlık ocağı için randevu almadın mı canım bizim burda randevu ile çalışıyorlar ama gebe kaydı için gerek olmaz herhalde he?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…