Kızlar selam
Ben Mayıs ayında tüp bebek denemesinde bulundum.
Transferimden sonra sürekli ince bir adet sancım oldu...
Kesin adet olucam diyordum hatta.... Kaç gece ağladım..
Ama dün, transfer sonrası 13. gün, kan testimde BHCG 232 yi görünce sevinçten çılgına döndüm
FAKAAAAT
o bahsettiğim ince adet sancılarım hala devam ediyor. sanki her an adet olacakmıım gibi bir ince ağrı var alt karnımda... çok değil ama işte adet öncesi hani hafif bi sancı olur ya öyle...
Doktorum fransada... o yüzden yarın dönmesini bekliyorum muayene için
AMAAAAAAA internette biraz bişiler okuyunca bu sancıların ürkütücü şeylerden olabileceğini gördüm ve çokkk endişelenmeye başladımm..
DIŞ GEBELİKTE BİLE BU BELİRTİ OLURMUŞ
BİLGİSİ OLAN VAR MI NOLUR AYDINLATIN BENİİİİ
canım bende doktor için 7.haftayı bekliyorum.Genelde 7.haftalarda kalp atışının duyulabileceğini söylüyorlar işşallah görürsün sende hayırlısıyla
canım hiç bosu bosuna stres yapma kendıne. benım 6. haftam kese falanda gorundu ama hala sancılarım oluyor. normalde adet olucagım zaman benım bacaklarımın üst tarafları cok agrırdı inan şuan bıle agrıyor. burda yazıstık biz gecmısı oku zamanın varsa. herkeste var o agrılar. bu mujdelı haberın tadını cıkar ve sukret Allah emeklerını boşa cıkarmamsı. :)
ya kızlar fikirlerine ihtiyacım var. iki tane dişim vardı çektirecektim biri 20 lik biri de köpek dişinin yanındaki kök dişi. o kök dişim çok ağrıyor şu anda duramıyorum ağrısından. Hamile kalmadan önce randevu almıştım tabi hamile olunca gitmedim ama çok kötü ağrıyor ne yapayım çekerler mi acaba? yada apse mi yaptı ne yapıcam bilmiyorum ya akıl verin bana.
ya kızlar fikirlerine ihtiyacım var. iki tane dişim vardı çektirecektim biri 20 lik biri de köpek dişinin yanındaki kök dişi. o kök dişim çok ağrıyor şu anda duramıyorum ağrısından. Hamile kalmadan önce randevu almıştım tabi hamile olunca gitmedim ama çok kötü ağrıyor ne yapayım çekerler mi acaba? yada apse mi yaptı ne yapıcam bilmiyorum ya akıl verin bana.
çok tatlısın paptis
çok teşekkür ederim
1. Gebeliğimdeki grubumda deneyimlediğim kadarıyla BDT Şubat'ın 15inden önce olanların çoğu Ocak annesi olacak bdtsi Şubat 15den sonra olanlardan bazılarıda gününü geçirip Mart annesi olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Henüz yaptirmadim c.tesi.keseyi görelim o zmn yaptircam insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aramıza yeni katılan şubat anneleri olmuş ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz tüm anne adaylarını tebrik ediyorum allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. Benim de artık sabahtan başlayıp akşam yatana kadar süren baş dönmelerim mide bulantılarım ve halsizliklerim olmaya başladı ne yemek yiyesim ne de birşeyler yapasım var hasta gibiyim bu durum ne kadar sürüyor bileniniz varmı 9 ay sürecekse yandım ben
senle aramızda 1 gün var ama bende sadece bel ağrısı var baş dönmesi bulantı vs yok daha inşallah geç başalr kısa sürer 9 ayda sürmez heralde ya akşama kadar sürüyo bulantın demek ayy ben çalışıcam bide oraya buraya çıkarırım artk
vallahi dayanamadım gittim sağlık ocağına kaydımı yaptırdım Allahım ne iyi bi ebe denk geldi kadın şimdiden emzirmeyi bile anlattı çok ilgilendi sağolsun ayy bu bile ne kaaa heyecanlıcumaya sabırsızlanıyorum:18: Allahın izniyle keseyide bi göreyim de sonra kalp atışı yalnız bu sağlık ocağında kalp atışı 12.haftadan önce duyulmuyomuş cuma duyamazsam haftaya s.ocağına giderim duymaya diyodum ama yalan oldu