2015 Şubat Anneleri

Kızlar bnm eşim Psikolog. Ben onuda buraya üye yapıcam en sonunda hepiniz faydalanın diye Ben ciddi anlamda faydasını görüyorum. Günün en yoğun saatlerinde toplu seans düzenleriz burda

valla canım harıka olurç cunku psıkolojık olarak hepımız cokmus durumdayız. ama eşin bıkıcak bızden sanada yardım etmıycek sonra :)

Bende içimde iki bebeğin canlı olgunu düğündükçr garip oluyrm bulanıyo midem saçma ama öyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben dr un dediğine göre 8 haftalık hamişim yarın gideceğim dr kesinleştirecek bakalım erken döllenmeymiş ??? yaklaşık 10 gündür çok mide bulantısı çekiyorum ilk hafta açken eller ayaklar titriyodu ve bulanmaya başlıyodu mide şimdi gündüz arada oluyor sadece bulantı hissi aç tok farketmiyor şu olips şekerleri durumu kurtarıyor kuzum

Toplu cevap veriyorum kızlar Adam karşı cins olduğu için alamıyoruz aramıza Yoksa her türlü sömürürdük mesleğini

Korkudan tansiyonum taban nabiz da tavan yapmis offfff sukur bebisimi gordum yesin annesi onu simdilik suyumuz gelisimimiz guzelmis doktorum oyle dedi bir deee cok heyecanlandim bebisin cinsiyetin
in erkek oldugunu soyledi bacaklarinin arasinda cikinti var galiba pipisi dedi tabi yuzdeyuz dogru sonuc degil dedi ikili test uclu test sonucuna gore bebegi aldirmayi dusunuyormusun dedi bende hayir dedim o zaman yaptirip kafa karistirmayalim dedi yaptirmadik bi daha ki randevu 1 ay sonra hadi bakalim merakli bekleyise devAm :)))

demekki her vakit olabiliyor. ben zaman zaman ceviz kayısı falan atıyorum ağzıma. çok acıkırsam iş yerimde peynir zeytin ekmeğim oluyo onlardan atıştırıyorum bastırıyo içimi.

Allahım tez zamanda kurtarsın sizi mide bulantılarından. normalde mide problemi olan ben iyi bilirim mide bulantısını, ilginçtir hamileliğimde henüz yaşamadım. tabiki herkesin yaşadığı dönem de farklı oluyormuş ama şimdilik yok çok şükür. sizin de hemen geçer inşallah. keyfini sürersiniz.

Hadi gözünaydın bakalım

tşk ederim canım inş geçicek ama bulantı bile güzell kuzumu hissediyorum küçük aşkım benim :))

Burda devlette yok bildiğim kadarıyla ama bende özel bir hastanenin hamile okulu var ona yazılcam. Pilates yoga falan da oluyormuş haftaya görüşmeye gidicem

Kızlar çok teşekkür ederim.. Bu durumdan kurtulurum inşallah en kısa zamanda ve daha aktif olabilirim forumda.. Bizi en iyi bizim gibiler anlıyor. Hamile olmayana her şey çok basit.. varlığınızı bilmek çok güzel

ciddimisin dünür ya? yapamaz ki. hemen sgk ya falan gıt ara hakkını. nıye cıkardı gerekcesı neymıs salagın

Bir hafta yasal izinnimi kötü zamanda kullanmışım sinirlenmiş bunlar bahane hamile olmam bence işine gelmiyor.

Son düzenleme:
Bir hafta yasal izinnimi kötü zamanda kullanmışım sinirlenmiş bunlar bahane hamile olmam bence, işine gelmiyor.

yasal ıznını kullandın dıye mı yanı yuhh... bırak ya allah askına catır catır alırsın hakkını. tazmınatını falan aldın mı barı? bence hemen sikayet et. bızım firmada normal bı sekılde işten cıkarılanlar sıkayet edıyor ve anında denetıme gırıyoruz. hıc kacarı yok sen bıde hamılesın. kesınlıkle hakkını ara.

ayy hadi gözün aydın canım maşallah bebeğine çıkıntı var dediyse erkektir bir oğluşumuz oldu bile darısı bizlere olsun inş bizde senin gibi mutlu haberler alırız inşş

Tazminatımı ve doğum iznine kadar olan maaşımı talep edeceğim o da baya tutuyor, verirse anlaşırız vermezse işi yaş :) hamile kadını işten atmak kolay mı. 3,5 yıl oldu neredeyse buradayım.

Aaaa maşalaaaahh sizeeee :))))
Sen kaç haftalıksın :) nasıl pat die dedi doktorun helal vallaaa :)

Tazminatımı ve doğum iznine kadar olan maaşımı talep edeceğim o da baya tutuyor, verirse anlaşırız vermezse işi yaş :) hamile kadını işten atmak kolay mı. 3,5 yıl oldu neredeyse buradayım.

bencede iste. oh paşa paşa yatarsın evde ne guzel :) amma hakkını ara. bırakma onlara sakın

ayy hadi gözün aydın canım maşallah bebeğine çıkıntı var dediyse erkektir bir oğluşumuz oldu bile darısı bizlere olsun inş bizde senin gibi mutlu haberler alırız inşş
insallah canim hayirlisi tabi saglikli sihhatli olsunlarda cikintili cikintisiz fark etmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…