2015 Şubat Anneleri

Korkudan tansiyonum taban nabiz da tavan yapmis offfff sukur bebisimi gordum yesin annesi onu simdilik suyumuz gelisimimiz guzelmis doktorum oyle dedi bir deee cok heyecanlandim bebisin cinsiyetin
in erkek oldugunu soyledi bacaklarinin arasinda cikinti var galiba pipisi dedi tabi yuzdeyuz dogru sonuc degil dedi ikili test uclu test sonucuna gore bebegi aldirmayi dusunuyormusun dedi bende hayir dedim o zaman yaptirip kafa karistirmayalim dedi yaptirmadik bi daha ki randevu 1 ay sonra hadi bakalim merakli bekleyise devAm :)))

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah size.. tam olarak kaç haftalıksın? özel hastanemi gittiğin yer? usg normal mi yoksa 3 boyutlu falan mıydı?çok soru

sordum :17: bende haftaya gidicem çok merak ediyorum acaba

bende öğrenebilirmiyim cinsiyetini???? :26:

önüne koyacağım evrakı, al bakalım :) yüzünün ifadesini yazarım buradan. Kesinlikle yoksa direkt avukata.

Seni kovarsa 8 veya 12 ay işsizlik maaşı alırsın bu arada sgk sigortanıda yatırıo yani doğum paranıda alırsın die düşünüorum amaa..

Burda devlette yok bildiğim kadarıyla ama bende özel bir hastanenin hamile okulu var ona yazılcam. Pilates yoga falan da oluyormuş haftaya görüşmeye gidicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hangi hastanenin okuluymuş o canım.... görüşünce benide bilgilendirir misin?:36:

aynen ya izle suratını. eglencelı olacak. bu arada kadın mı patronun?

erkek benden küçük 29 yaşında, hamile kaldıktan sonra bana düşman gibi oldu, bazı arkadaşlarım sana karşı duygusu vardı diyor :( ben öyle düşünmüyorum.

Son düzenleme:
hangi hastanenin okuluymuş o canım.... görüşünce benide bilgilendirir misin?:36:

Canım şifayı biraz geçince yokun karşı tarafında yeni bir hastane varya yoldan geçerken afişini gördük. Eşim arayacak bugün haftaya da görüşmeye gidicem. Haber veririm sana da

erkek benden küçük 29 yaşında, hamile kaldıktan sonra bana düşman gibi oldu, bazı arkadaşlarım sana karşı duygusu vardı diyor :( ben öyle düşünmüyorum.

Canım sakın hakkını bırakma dünkü eleman da değilsin yaptığına bak yol yordam bilmez herifin

Canım şifayı biraz geçince yokun karşı tarafında yeni bir hastane varya yoldan geçerken afişini gördük. Eşim arayacak bugün haftaya da görüşmeye gidicem. Haber veririm sana da

o zaman ya optimed yada reyaptır canım... tşk ederim

canım hayırlı uğurlu olsun maşallah size.. tam olarak kaç haftalıksın? özel hastanemi gittiğin yer? usg normal mi yoksa 3 boyutlu falan mıydı?çok soru

sordum :17: bende haftaya gidicem çok merak ediyorum acaba

bende öğrenebilirmiyim cinsiyetini???? :26:
Ozel hastaneye gidiyorum devlet cok kalabalik ozelinde pek farki yok ama oraya gore daha sakin ultrason normaldi uc boyutlu degil di keske oyle olsaydi ne guzel olurdu daha ayrintili gorurdu tesaduf gordu galiba ense kalinligi icin biraz ugrasti o ara gordu :)) ne Alaka deme karnima biraz bastirdi sag sol gezdirirken gordu demek :) 12 haftalik dedi ama benim hesabima gore 11+6 fark esen bisey yok 1 gun insallah sende guzel haberlerle gelirsin cok heyecan verici kipir kipir oynuyo ultrasonda bakmaya doyamadim oyyy oyyy 1 ay nasil gececek :))

cuma günü dr'a gidicem ama içimde garip salakça bir his var...Az önce anne karnında bebeğin kalp atışları durduğunda dr'a gidene kadar hissedilmiyormuş diye birkaç yorum okudum daha çok moralim bozuldu:43:

Aaaa maşalaaaahh sizeeee :))))
Sen kaç haftalıksın :) nasıl pat die dedi doktorun helal vallaaa :)

canim doktorum cok iyiydi ama gidiyo agustosta son gorusmem insallah guzel bir doktor bulurum ondan sonra 11+6 yim ultrason da 12 gozuktu insallah sizler gorursunuz kesin degil tabi bakalim nasip kismet 6. ayda kesinlesiyor galiba cinsiyeti tam olarak ozaman net konusuyorlar hayirlisi rabbim bebislerimizi korusun sag salim kucagimizza alalim saglikli sihatli insallah :))

Ozel hastaneye gidiyorum devlet cok kalabalik ozelinde pek farki yok ama oraya gore daha sakin ultrason normaldi uc boyutlu degil di keske oyle olsaydi ne guzel olurdu daha ayrintili gorurdu tesaduf gordu galiba ense kalinligi icin biraz ugrasti o ara gordu :)) ne Alaka deme karnima biraz bastirdi sag sol gezdirirken gordu demek :) 12 haftalik dedi ama benim hesabima gore 11+6 fark esen bisey yok 1 gun insallah sende guzel haberlerle gelirsin cok heyecan verici kipir kipir oynuyo ultrasonda bakmaya doyamadim oyyy oyyy 1 ay nasil gececek :))
Seninki erken göstermiş o zmn . Çünkü ben gittiğimde de 11+5ti . Sordum bi iki hafta sonra dedi , 13.haftadan sonra anlaşılır dedi . Ben gittiğimde inşallah 13 olucaz. Fakat kendi doktoruma değil , geçen gittiğim bir başka doktora gidicem . Anlamaz bu pek . Ama belli mi olur inşallah :))

yani 12. haftan bitmek üzere bende 11+4 de gidicem.hadi yaa hareketleniyorlar mı ööyllee en son gittiğimde küçücüktü ayy iyice meraklandım bak şimdiii

bazı dokotrlar söylemiyorlar kesin olmayınca.1 ay sonra kesinleşir çoğumuzun... :emir_bebek:

Seninki erken göstermiş o zmn . Çünkü ben gittiğimde de 11+5ti . Sordum bi iki hafta sonra dedi , 13.haftadan sonra anlaşılır dedi . Ben gittiğimde inşallah 13 olucaz. Fakat kendi doktoruma değil , geçen gittiğim bir başka doktora gidicem . Anlamaz bu pek . Ama belli mi olur inşallah :))

İnsallah gosterir canim ben 16. Haftaya kadar beklemiyordum gostermez die esimin kalbi temizmis o erkek olacak diyordu bakalim nasip ilerleyen zamanlar gosterecek son durumu :) bende iki hafta sonra baska doktora gidecegim bakalim hayirlisi

kızlar merhaba
dün birkez daha iğne oldum dr tedbir amaçlı vurdu çok acıtıyor bu iğne :S mafoldum resmen ama şükür iyiyiz bebeğim için değer çünkü :) benim 2 ağustosta randevum var 13 hafta oluyor sizce cinsiyetini söyler mi?

yani 12. haftan bitmek üzere bende 11+4 de gidicem.hadi yaa hareketleniyorlar mı ööyllee en son gittiğimde küçücüktü ayy iyice meraklandım bak şimdiii

bazı dokotrlar söylemiyorlar kesin olmayınca.1 ay sonra kesinleşir çoğumuzun... :emir_bebek:

Bende iki hafta once gitmistim iki uc gunde gec gittim bilerek ense kalinligi test falan yapilirsa sicakta git gel yapmayayim diye 12 haftaya girdik dedi hayirlisi ama nasil buyumus kafasi belirgilesmis eli bacagi gozukuyor kipir kipir oynuyo gidince sende inanamayacaksin eminim en son 1 .60 cm simdi 5.45 cm olmus masllah

bazen evet bazen hayır , tamamen bebeğe sonra da doktorun tecrübesine bağlı birşey :)

erkekse belli ediyor, kızsa sonra belli ediyor diyorlar. Bakalım haftaya gideceğim, iyi bir doktor buldum kendime memnun kalırsam ona devam ederim artık.

canım ben gittiğimde 10+1 di dr ultrasonda bi baktı ki eler ayaklar kıpır kıpır bende gördüm müthiş bişi bu hatta şimdi karnımda seyirme şeklinde hissediyorum doktorum söyledi iç karnım inceymiş ondan hissediyormuşum inşallah gittiğinde görürsün sende ama doktora sor mutlaka hareket ediyormu diye pıt pıt diye duyduğumuz kalp atışını bile gözle görüyorsun

Back
X