12+4 te sizce cinsiyeti belli olur mu?
bende 8+4 de 1.40 cm falandı inşallah görürüm.doktor o kadar yoğun ki özel ama devletten farkı yok geçen 3 kişi muaynedeydik hepimize aynı andaBende iki hafta once gitmistim iki uc gunde gec gittim bilerek ense kalinligi test falan yapilirsa sicakta git gel yapmayayim diye 12 haftaya girdik dedi hayirlisi ama nasil buyumus kafasi belirgilesmis eli bacagi gozukuyor kipir kipir oynuyo gidince sende inanamayacaksin eminim en son 1 .60 cm simdi 5.45 cm olmus masllah
canım ben gittiğimde 10+1 di dr ultrasonda bi baktı ki eler ayaklar kıpır kıpır bende gördüm müthiş bişi bu hatta şimdi karnımda seyirme şeklinde hissediyorum doktorum söyledi iç karnım inceymiş ondan hissediyormuşum inşallah gittiğinde görürsün sende ama doktora sor mutlaka hareket ediyormu diye pıt pıt diye duyduğumuz kalp atışını bile gözle görüyorsun
Canım hayırlı olsun, Allah bebeğini hayırlısı ile kucaklamayı nasip etsin inşallah.. :)
erkek benden küçük 29 yaşında, hamile kaldıktan sonra bana düşman gibi oldu, bazı arkadaşlarım sana karşı duygusu vardı diyorben öyle düşünmüyorum.
o zaman ya optimed yada reyaptır canım... tşk ederim
Değil canım bp ye gelmeden başka bir hastane
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar 8+6 olduk bugun.karnim iyice cikmaya basladi.gaz falan dicem ama degil,sirt ustu yattigimda falan belli yani.erken degilmi yoksa sizdede oylemi:)))
ah keşke olsa halsizliğin bi çaresi bende kendi kendine düşünyrm ne enerji veriyosa ondan yedem diyrm gerçi midem de almıyo[aQUOTE=Gokce455;36169960]Herkese merhaba kizlar ben 8+3 oldum bugun. Dun hastaneye gittim bi hevesle ama yine dinleyemedim kalp atislarini 😔 ne zaman duyucam artik bilmiyorum. Midem cok bulaniyo cikartmiyorum ama cikartsam rahatlicam biliyorum oyle cok bulaniyo halsizim biseyde yapmak istemiyorum. Bu halsizlik nasil gecer bi fikri olan var mi?
ah keşke olsa halsizliğin bi çaresi bende kendi kendine düşünyrm ne enerji veriyosa ondan yedem diyrm gerçi midem de almıyo[aQUOTE=Gokce455;36169960]Herkese merhaba kizlar ben 8+3 oldum bugun. Dun hastaneye gittim bi hevesle ama yine dinleyemedim kalp atislarini 😔 ne zaman duyucam artik bilmiyorum. Midem cok bulaniyo cikartmiyorum ama cikartsam rahatlicam biliyorum oyle cok bulaniyo halsizim biseyde yapmak istemiyorum. Bu halsizlik nasil gecer bi fikri olan var mi?
Ic karnin kucukse cikar tabi. Disardan belli olmasa bile insan hissediyor. Ben hissediyorum ama gobek yagli disardan 5 aylik duruyor ahaaha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
:))) iceride bi sertlik var hissediyorum yuz ustude yatamiyorum artik hem goguslerden hemde gobekten:) sukurler olsun bugunlerimize
Ic karnin kucukse cikar tabi. Disardan belli olmasa bile insan hissediyor. Ben hissediyorum ama gobek yagli disardan 5 aylik duruyor ahaaha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba kizlar ben 8+3 oldum bugun. Dun hastaneye gittim bi hevesle ama yine dinleyemedim kalp atislarini 😔 ne zaman duyucam artik bilmiyorum. Midem cok bulaniyo cikartmiyorum ama cikartsam rahatlicam biliyorum oyle cok bulaniyo halsizim biseyde yapmak istemiyorum. Bu halsizlik nasil gecer bi fikri olan var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her sabah bgn iyi olcam diye giyinip kuşanıyorum iyyim iyyin diyorum arkasına çıkarıyrm hemen aglıyrm sonrada allahım az kaldı ama 12. Haftaya inşallah bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?