Merhaba Kızlar,
Benimde şu an hamileliğimin 10.haftası. Mide bulantıları ve kusmalarla geçen günler birbirini takip ediyor. Doktorumda 3 aydan sonra bu durumun düzeleceğini söyledi. Son haftalar artık dayanmaya çalışıyorum. Bende garip olan hamilelikle ilgili bir yazı okuduğumda yada bebeğin gelişimi için araştırma yapmaya başladığımda (psikolojik olsa gerek) midem bulanıyor. Ara ara yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama daha tamamlayamadan bulantılarım inanılmaz derecede artıyor. Bu durum sizde de var mı? 3.ayın sonunda geçer mi.? yada biraz daha durumu abartıp bir psikologdan destek almak gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Kızlar bnm eşim Psikolog. Ben onuda buraya üye yapıcam en sonunda hepiniz faydalanın diyeBen ciddi anlamda faydasını görüyorum. Günün en yoğun saatlerinde toplu seans düzenleriz burda
tipler aynen şöyle bak yemin ederim ; Bunlar daha iyi günlerinHele bi doğsun o zaman görücem ben seni
Kızlar bnm eşim Psikolog. Ben onuda buraya üye yapıcam en sonunda hepiniz faydalanın diyeBen ciddi anlamda faydasını görüyorum. Günün en yoğun saatlerinde toplu seans düzenleriz burda
aa evet ya çok mantıklı soyleyeyım kapalı bir kutu getirsin gelirken yanında alıyım .saol canım fikir için
inşallah bir an önce kurtulursun ilaçlardan. Sağlıklı turp gibi hamileler oluruz hepimiz
Ben sabaha kadar uyuyamadim dua ettim hava aydinlandiktan sonra uyumusum. Birde benim esim nobete gidiyor evde yalniz kaliyorum. Dun yine söyleyip muhalefet olmak istemedim ama hepimizin sartlari farklı burada. Benim yanimda tek bir akrabam dahi yok destek alacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper ya :) çok sevindim. Eşi avukat olan varsa ona da ihtiyacım var benim, işten çıkartıldım bu halde.
Amin cnm amin Rabbim onlara saglik versin.Ohh aksam serin serin İst da olmanin güzel yanlari. Gözün aydin canim.
Ne mutluu sizee.Allah eksikliklerini vermesin ya elimiz kolumuz onlar bizim.
Benimde baya axaldi hatta rahat temizlik bile yapabiliuorum deterjanlar eskisi gibi temizlik kokuyor basak burcuyum ben çok titizim. Sabahlari troit ilscini içince ogurtu geliyor AMa hemen atistirinca geciyo şükür. Artik axalmasi normal ben 10 dahil senin daha ilerde bitmesi normal cnm.Gunaydin, 11 haftaya bulantilarla basladim ama cabuk gecti simdide korkuyorum..12. haftaya giriyoz normalmi acep
Yemin ederim artık çok yoruldum. Yaşadığım sürecin zorluğundan, halsizlikten, mide durumlarından, içimdeki anlatamadığım garip ruh halinden! Bir de yaşadıklarımız yetmiyor gibi insanların sürekli olarak 'bunlar daha iyi günlerin' demesinden artık bıktım ! İyi günlerim bunlarsa daha kötüsü ne olabilir düşüncesi kafayı yedirticek ve insanlar bunu resmen zevk alarak söylüyor. Ben yandım sende yan oh olsun der gibi hepsi. Suratlarında yersiz aptal bir gülümse hahayt daha neler görüceksin küstahlığı! İnsanlar gerçekten çok garip. Anlamlandıramadığım manyaklıkları söz konusu. Allah herkese akıl fikir versin.
Merhaba Kızlar,
Benimde şu an hamileliğimin 10.haftası. Mide bulantıları ve kusmalarla geçen günler birbirini takip ediyor. Doktorumda 3 aydan sonra bu durumun düzeleceğini söyledi. Son haftalar artık dayanmaya çalışıyorum. Bende garip olan hamilelikle ilgili bir yazı okuduğumda yada bebeğin gelişimi için araştırma yapmaya başladığımda (psikolojik olsa gerek) midem bulanıyor. Ara ara yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum ama daha tamamlayamadan bulantılarım inanılmaz derecede artıyor. Bu durum sizde de var mı? 3.ayın sonunda geçer mi.? yada biraz daha durumu abartıp bir psikologdan destek almak gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız
Çok haklısın canım bende uyudum ama wc kalkamadım korktum. Böyle durumlarda artık uyarıcaz birbirimizi. Herkes empati kursa hiç sorunumuz olmayacak ama alışıcaz elbet birbirimize. Bende çok etkilenirim böyle şeylerden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gemlikte oturuyorum ama agdacim bursadan altiparmaktan geliyor eskiden gemlikteydi yillardir tanisoyoruz biz altiparmaga tasinincada geliyor buraya saolsun.cok arkadasima gonderdim ben onu besevlere de gelirmi hic bilmiyorum bi sorayim istersen.tum bacak 20 bikini bolgesi 15 ben bunlari yaptiriyorum sadece tekrar ogrenirim fiyatlari canim
Kızlar, ismek'in bilinçli hamilelik ve bebek bakımı kursuna yazılmayı düşünüyorum, fikriniz? gitsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?