2015 Şubat Anneleri

Kızlar annemden yeni birsey öğrendim..Sağ kasik ta batma olduğunda erkek sol da ağrı olursa kız oluyor Muş :))

Merhaba canım benim..Mayıs haziran topigindeydi n dimi .çok sevindim bebeğin tutunmus seninle Rabbim kucaklarimizada almayi nasip eder inşallah..ben bugun tam 5 haftalik oldum perşembe keseye görmeye gitcem sanki günler geçmiyor çok heyecan yapıyorum Bebeğimi bir an önce görmek icin sabirsizlaniyorum :)))

Evet canım ordaydım. Amin cümlemize nasip etsin inşallah. Perşembe nedir ki biz günlerce yüreğimiz ağzımızda sonuç beklemiş insanlarız :) inşallah sağlıkla devam etsin canım bebeğinle ilk tanışmanız da güzel geçsin. :)

Evet canım ordaydım. Amin cümlemize nasip etsin inşallah. Perşembe nedir ki biz günlerce yüreğimiz ağzımızda sonuç beklemiş insanlarız :) inşallah sağlıkla devam etsin canım bebeğinle ilk tanışmanız da güzel geçsin. :)

Amin inşallah canım benim...sen ne zaman gitceksin doktora :)

Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede hamile canım Allah tamamına erdirsin

Diclecim kan testi sonucum 22.5 canım. Çok şükür. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için salı günü tekrar kan vericem. İnş bu sefer hersey yolunda gider. Hadi senden de hayırlı haberler veriyorum

canım çokk sevindim bende daha kan testi yaptırmadım pazartesi yaptıracam ama idrar testinde çizgim daha belirgin oldu inşallah güzel haberler veririz pazartesi

Kizlar bugun doktora gittim kese 6+ 1 dedi kesenin icinde bebek olusuma baslamis bebek 5+5gunluk gurunuyor dedi arada fazla fark yok bebegi besleyen damar olusmus dar ic camasiri pantalon giyme folik aside dewam dedi 24 haziran da gidecem yarin memelekete gidecem donuste kalp atimlarini duyabilecegim:))

Cnm günaydın benim de ilk inşallah aybıkarı bende de var ağrılarda aklımdaki acabalarda herhalde normal şeyler bunlar ama hep evham yaptığımız için ya bişey olursa ya yolunda girmeen birşey varsa diye.. En iyisi rabbime emanet etmek o ne derse o oluyo :) sağlıklı büyüycek inşalalh kuzularımız

insallah canim evet dedigin dogru.evham ediyoruz buda yine bize zarar veriyor en iyisi hamileligin tadini cikarmak.galiba :-):-) bnm bugun 4+4 oldu daha minnacik mercimekim :-):-) senin kac hftalik

Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.

canım neredeyse %100 diyebilirim...çünkü silikte oılsa hamile kabul ediliyor...inşallah kan testinde de çıkar...:nazar::emir_bebek:

Merhaba yazilan butun yorumlari okuyordun bi belirti olmaddigin da bide 10 gundur sancim vardi.. adet olacakmis.gibi simdi.acilden geliyorim keseyi gorduk :) doktor iyi gozukuyor dedi :) maalesef hamileliklerim riskli oldugundan dedim korkuyirum :KK43: ) ama.simdilik iyiz sukur :) dinlenecen dedi bol bol.

insallah canim evet dedigin dogru.evham ediyoruz buda yine bize zarar veriyor en iyisi hamileligin tadini cikarmak.galiba :-):-) bnm bugun 4+4 oldu daha minnacik mercimekim :-):-) senin kac hftalik

Cnm yeni gördüm yazdığını bizimkide 5+2 pzrts doktora gidicez inşallah

SELAMM KIZLAAAR !

ben araniza yeni katiliyorum :)
daha dogrusu 7 ay once yine aranizdaydim ikiz bebeklerim icin. Ikiz bebeklerimi dusukte kaybettim. nedensiz sebepsiz kalp atislari durmustu..

simdi yeniden anne adayiyim :) Allah izin ederse subat 2015 te ben de sizin gibi yavrumu kucagima alirim insallah.

son adet tarihim : 06/05

yani muhtemelen zeytinilelimon la ayni anda hamile kaldik sanirim. yaziklarinizi takip ediyorum insallah hepimiz sorunsuz hamilelik yasariz :)

kizlar persembe gunu yani 6. ayin 5.de kan degerim 305 cikmisti bana biraz yuksek geldi acaba yine ikiz gebelik mi sorusu geldi aklima sizce normal mi bu deger ?

cevaplariniz icin tesekkurler :))

slm kızlar bende hamileyim 5 haftalıkken keseyi göremedi dr.pazartesi kontrolüm var sizler tam kaçını hafta kese gördünüz.

Kizlar bnde aranizdayim artik Rabbim in izniyle tahmini dogum tarihim 8 subat ilk bebeğim olacak yasim 22 :)

doktor bana 2 hafta sonra gel dedi :18:

Ben test yaptirdigim hastaneye gitmicem cnm oncelikli hedefim kese :) sen 2 hafta sonra kalbini bile duyabilirsin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cinsiyetini tahmin eden ruyasinda gören varmi

Esimin sulalesi ikiz ve erkek ciftligi gibi 😁
Geleneksel olarak ilk cocugum oglandi bezelyemi bilemiyorum..

Herkese selam,
Ben dün kan testiyle pozitif sonuç aldım çok şükür ama testi tekrarlayıncaya kadar emin olamıyorum. İnşallah şubat 2015 annesi olabilirim.

E kan testiyle pozitif oldugu kanitlanmis ya cnm evham hamislerin dusmanidir
Rahat ol indallah guzel olur hersey

slm kızlar bende hamileyim 5 haftalıkken keseyi göremedi dr.pazartesi kontrolüm var sizler tam kaçını hafta kese gördünüz.

Gec dollenme olabilir
Herkesin minnaki ovaluasyon doneminde yerlesmiyor son dakika goluyse o yuzden gozukmemistir. İnsallah pazartesi gorursun

X