- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benim..Mayıs haziran topigindeydi n dimi .çok sevindim bebeğin tutunmus seninle Rabbim kucaklarimizada almayi nasip eder inşallah..ben bugun tam 5 haftalik oldum perşembe keseye görmeye gitcem sanki günler geçmiyor çok heyecan yapıyorum Bebeğimi bir an önce görmek icin sabirsizlaniyorum :)))
Evet canım ordaydım. Amin cümlemize nasip etsin inşallah. Perşembe nedir ki biz günlerce yüreğimiz ağzımızda sonuç beklemiş insanlarız :) inşallah sağlıkla devam etsin canım bebeğinle ilk tanışmanız da güzel geçsin. :)
Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diclecim kan testi sonucum 22.5 canım. Çok şükür. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için salı günü tekrar kan vericem. İnş bu sefer hersey yolunda gider. Hadi senden de hayırlı haberler veriyorum
Amin inşallah canım benim...sen ne zaman gitceksin doktora :)
Bugün konuştum salı günü test yapın tekrar dedi sonra arıycam bakalım ne zaman çağırırsa.
Cnm günaydın benim de ilk inşallah aybıkarı bende de var ağrılarda aklımdaki acabalarda herhalde normal şeyler bunlar ama hep evham yaptığımız için ya bişey olursa ya yolunda girmeen birşey varsa diye.. En iyisi rabbime emanet etmek o ne derse o oluyo :) sağlıklı büyüycek inşalalh kuzularımız
Gunaydin sabah sevdiğim kuzenim bi resim gönderdi 2 seneye yakin istiyorlardı bi sorun yoktu. Bi kere kimyasal yasamisti. Sizce hamile mi fikrinizi almak istedim.bende boyle ogrendim ama baskalarindan duymak rahatlatiyor insani.
insallah canim evet dedigin dogru.evham ediyoruz buda yine bize zarar veriyor en iyisi hamileligin tadini cikarmak.galiba bnm bugun 4+4 oldu daha minnacik mercimekim senin kac hftalik
doktor bana 2 hafta sonra gel dedi :18:
Cinsiyetini tahmin eden ruyasinda gören varmi
Herkese selam,
Ben dün kan testiyle pozitif sonuç aldım çok şükür ama testi tekrarlayıncaya kadar emin olamıyorum. İnşallah şubat 2015 annesi olabilirim.
slm kızlar bende hamileyim 5 haftalıkken keseyi göremedi dr.pazartesi kontrolüm var sizler tam kaçını hafta kese gördünüz.