2015 Şubat Anneleri

Kızlar dün bir sohbette dinledim evham yapmak bi nevi insanın kendine bedduası demekmiş. İyi düşünelim iyi olsun tatlı annişler

Aynen katiliyorum
Pozitif hamiş candir 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimin sulalesi ikiz ve erkek ciftligi gibi 😁
Geleneksel olarak ilk cocugum oglandi bezelyemi bilemiyorum..

Ya benim sulalem kiz dolu kesimde de en son kiz 18 sene oldu erkeklerden. Bende kiz çok istiyorum tabi öncelikle saglikli ve hayirli bir evlat olsun. AMS meraktanda oluyorum. Çok bilmiş gorumcem bence erkek dedi kesimde tipsizlesmeye basladin kiz bence diyor. Ben rüyamda sari bir çocuk gördüm AMS kizmi erkek mi bilmiyorum sadece rüyamda oğlum anne biz kardesimle kayiyoruz dedi. Bende çocuğa bsktim ve dedim ki - ama ben kiz istiyordummm.. Hatta ruyayi edime anlatinca kizdi neden öyle diyorsun hayirli saglikli olsun diye dedim ya rüya ne bilim neden dedim ya erkek olacak yada kiz olacak Rabbim bana istediğin gelecek mesaji verdi bilmiyorum hislerin çok kuvvetlidir aslında ama bu sefer sifirrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba yazilan butun yorumlari okuyordun bi belirti olmaddigin da bide 10 gundur sancim vardi.. adet olacakmis.gibi simdi.acilden geliyorim keseyi gorduk :) doktor iyi gozukuyor dedi :) maalesef hamileliklerim riskli oldugundan dedim korkuyirum :KK43: ) ama.simdilik iyiz sukur :) dinlenecen dedi bol bol.

O bazen bende de oluyor
Dinlen cnm sen de
Ama ilk once evhamdan kurtar kendini boyle 8 ay bitmez

Ya benim sulalem kiz dolu kesimde de en son kiz 18 sene oldu erkeklerden. Bende kiz çok istiyorum tabi öncelikle saglikli ve hayirli bir evlat olsun. AMS meraktanda oluyorum. Çok bilmiş gorumcem bence erkek dedi kesimde tipsizlesmeye basladin kiz bence diyor. Ben rüyamda sari bir çocuk gördüm AMS kizmi erkek mi bilmiyorum sadece rüyamda oğlum anne biz kardesimle kayiyoruz dedi. Bende çocuğa bsktim ve dedim ki - ama ben kiz istiyordummm.. Hatta ruyayi edime anlatinca kizdi neden öyle diyorsun hayirli saglikli olsun diye dedim ya rüya ne bilim neden dedim ya erkek olacak yada kiz olacak Rabbim bana istediğin gelecek mesaji verdi bilmiyorum hislerin çok kuvvetlidir aslında ama bu sefer sifirrr

Bence esin hakli :KK70:
Allah bize kardeslerine vatanina milletine hayirli saglikli sihhatli afiyette evlatlar versin gerisi teferruat
Ben pek merak etmiyorum sadece alacagim portatif besigin rengine ona gore karar vercem bu yani

İstermisin 6 ay gostermesin :KK70:

E kan testiyle pozitif oldugu kanitlanmis ya cnm evham hamislerin dusmanidir
Rahat ol indallah guzel olur hersey

inşallah. ikinci kez yapmamı istedi dr. yoksa ben sevinmeye dünden razıyım :)

Ben test yaptirdigim hastaneye gitmicem cnm oncelikli hedefim kese :) sen 2 hafta sonra kalbini bile duyabilirsin insallah

inşallah çok merak ediyorum bu ilk hamileliğim. bhcg yüksek olduğu için kese göründü ama kalp atışı için 2 hafta çok zor geçecek

inşallah çok merak ediyorum bu ilk hamileliğim. bhcg yüksek olduğu için kese göründü ama kalp atışı için 2 hafta çok zor geçecek

Ilk betan kacti cnm
Benim sat 3 mayisti 2 haziranda 533 cikmisti

Ilk betan kacti cnm
Benim sat 3 mayisti 2 haziranda 533 cikmisti

benimde sat 3 mayıs 4 haziran da beta 4946 çıktı doktor göbekten ultrasyonla bakmak yeterli değerin yüksek alttan bakmaya gerek yok dedi

Bence esin hakli :KK70:
Allah bize kardeslerine vatanina milletine hayirli saglikli sihhatli afiyette evlatlar versin gerisi teferruat
Ben pek merak etmiyorum sadece alacagim portatif besigin rengine ona gore karar vercem bu yani

Tabi ki en basit o canim. Rabbim saglikli evlat versin. Erkek de olsa kiz da olsa oğluna ne var yaptiysam aynisini yapicam. Doğum odasi hediyeleri odasi kapisusu neler neler. Ama arada kafama takilmiyor değil. Hayirlisi hakkimizda.

benimde sat 3 mayıs 4 haziran da beta 4946 çıktı doktor göbekten ultrasyonla bakmak yeterli değerin yüksek alttan bakmaya gerek yok dedi

Masallah canim seninki erken davranmisa benziyor :KK70: insalah pitpitlari da tez zamanda duyarsin

Masallah canim seninki erken davranmisa benziyor :KK70: insalah pitpitlari da tez zamanda duyarsin

inşallah :emir_bebek: sağlıklı olsun da Allah kucağımıza almayı nasip etsin, olmayanlara isteyenlerede nasip etsin.

Tabi ki en basit o canim. Rabbim saglikli evlat versin. Erkek de olsa kiz da olsa oğluna ne var yaptiysam aynisini yapicam. Doğum odasi hediyeleri odasi kapisusu neler neler. Ama arada kafama takilmiyor değil. Hayirlisi hakkimizda.

Onlari ben de kismetse yapicam ama 2.1 evimiz ve genc odami oglan buyuyunce cocuk odamin ebatlarina gore cizip yaptirttim dogal olarak oglumdaki gibi ahsap besik degil de kolay tasiyabilecegim pratik bosey istiyorum.
Biz cok gezen bi aileyiz gittigimiz yerde de kendi yataginda yatmasi cok buyuk avantaj olur diye dusunuyorum cunku oglani uyuturken yerini yadirgadigi olunca zor oluyor.

Ya kozlar ben tatliya çok düştüm sizde de varmi oglanda da çok erken başladı belirtiler ve tursu suyu icerdim eşinden gizli görevliye tursu aldirir suyunu içer posalari atardim valla. Bu arada tatliya sardim hayiirdir..

Kızlar 26-27 Nisan adet günüm 5+6 doktor keseyi gördü iyi gözüküyor sorun yok dedi..

3.5 yaşında bir oğlum var :)

Kaçıncı gebelikd erseniz bu 5.ci :/ yaş 26 olacak 60 kilo vara eya yokum hamile kaldığım günden bu yona çöktüm resmen. :KK43:

Boyum 1.70 allahım hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah Şubat ayında sırayla kucaklarımıza alırız :)

kızlar sizi okuyorum ama yazamıyorum.ben daha göremedim miniğimi.salı günü randevumuz

X