2015 Şubat Anneleri

Canim gozunaydin hayirli olsun ins saglikla kucagina alirsin yavrunu rabbim olmayanlarada nasip etsin bu mukemmel duyguyu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oruc tutmayi denemek isterdim ama kahvalti yapali 2 saat oldu simdi mide bosalinca bulanti basladi. Dr.da sira bekliyorum, baya da sira var..

Son düzenleme:
Merhaba arkadasim bende bugün karindan ultrason ile muayene oldum sadece keseyi gördük 1 hafta sonra kontrol.. Senin gibi Dr.aksi birşey söylemedi ama benim kafama takildi normal mi acaba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar merhaba;ben de siftahı yaptım yazdıklarınızı okuyodum ama yazma cesareti gösteremedim bir türlü.bu mubarek gunde insallah hakkımızda hayırlısı olur diye sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu.ben 2 ay önce düşük yaşadım 7 haftalıkken.kese görünmüştü ama bebek yoktu maalesef.beta hcg değerlerim istenen şekilde artmamıştı.
şimdi yine hamileyim sat 17 mayıs.Allahım izin verirse 21 şubat doğum tarihi bebeğimin.geçen düşüğümden sonra içimde korku var.acaba yine düşermi kalp atışlarını duyar mıyım diye.perşembe günü kontrolüm var.su anda tam 6 haftalık hamileyim.5+5 de kese 13mm kadardı.bebeğim görünmedi.beta hcg değerlerim de söyle 18.06 da 1161, 20.06 da 2336 26.06 da ise beta değerim 10000 .sizce nasıl bu değerler.artışlar normal mi.benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var mı.lütfen bilgilerdirin.

Hayırlı ramazanlar canım

Bende hafiften sivilcelenme var ve totom büyüyor gibi. Ilk andan itibaren de kız gibi hissediyorum bakalım ne olacak :) sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar da gerisi boş

Hayirli olsun Rabbim utandirmasin.. Gunlerimiz ayni sayilir 1 gün var arada benimde bundan önce bir kurtajim var 9 haftalık kalbi durduğu için. O yüzden şuan bende endişe içindeyim.. Değerlerin iyi artmis gibi gözüküyor.. Bende bugün sadece keseyi gördüm. 1 hafta sonra kontrol. Rabbim hayirlisini versin hakkimizda..

Canım hayırlı olsun :) ne kadarlıksın bugün
Ben netten araştırdım haftama göre sadece kese görünmesi normal. Haftaya çağırdı brni 6+4 yada 6+5 te gidicem. 6+4 te görünebilir yazıyor nette ama şart değil. 8. Haftada bile görenler var

İnsallah öyledir endişe ediyorum 5+6 bugün..

bende hiç bi değişiklik yok fiziksel olarak..sadece göğüslerim biraz dolgunlaştı..ne karın ne toto..ne güzelleşmek ne çirkinleşmek..tek fark 44 kiloydum yarım kilo almışım
çevrem erkek desede ben kızım olacakmış gibi hissediyorum..tabi rabbim hayırlısını versin hepimize

Çok normal canım kötü düşünme. Olumsuz şeylere kulak asma. Bende çok evhamlıyım Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım. Inşallah Rabbim bu kez nasip eder tamamına erdirir

erenpaşa mesajın için teşekkürler.inşallah Allah nasip eder sağlıklı bebekler isteyen herkese.perşembe kontrolüm var.durumu bildiririm.siz de yazarsanız mutlu olurum.

5+1 de gitmiştim ben de ultrasonda 4+6 göründü ve 4 gün geçmesine rağmen kesem 2 mm bile büyümemişti..doktorum iyi kesen büyümüş dedi ama ben kendimi kahretmiştim kesem az büyümüş,2 gün geriden gidiyorum diye..
ama dün noldu..hem fasülyemi gördüm hem de kalbini dinledim pıt pıt pıt 6+5 olmam gerekirken 6+4 çıktı ultrasonda,doktoruma sordum bu aylarda hiiiçççç önemli değil onlar dedi..çok rahatladım..doktorunuz olumsuz bişey söylemedikçe kendi kendinize kuruntu yapmayın lütfen,Allah'ın izniyle iyi olur her şey

Dun sabah dr. Gıttım ve bebegım cok kuculmustu kendımde gordum 3 gun once 7 milim di dun 1 milimdı Aldılar bebegımı allahım daha buyuk acı yasatmasın burda destek olan,moral veren herkese cok tesekkur ederım sakın bende boyle oldu da sızde de boyle olacak dıye olumsuzlukları ustunuze cagırmayın allahım hepıızın bebıslerını bı an once saglıkla kucagına almayı nasıp eder duarım sızlerle...

Saolasin.. İçimi rahatlattin..
Bende martta kürtaj olma durumunda kaldim kalbi durmuştu.. O yüzden evham ve panik hali oluyor...saglicakla aliriz kucagimiza inşallah..

erenpaşa mesajın için teşekkürler.inşallah Allah nasip eder sağlıklı bebekler isteyen herkese.perşembe kontrolüm var.durumu bildiririm.siz de yazarsanız mutlu olurum.
Rica ederim canim. Hepimiz ayni duygular icindeyiz.. Endişe hep olacak özellikle bizim gibi kayip yasayanlar için...sonucunu bildir mutlaka...

Slm kizlr ben yenym bu formu cok begndm paylstklrnz cok faydali bnde ins subt annesi olcam bise soracgm benim sat 15 mays kc haftlk hamilym nye gre hesaplcm

Maşallah Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah..bakalim 1 hafta sonra daha iyi olurum insallah

Canım senden sonra bidaha araştırdım daha doğrusu eşimin kafasını yedim bidaha baktı. 6 dan sonra bebek görünmeye başlıyormuş karından ultrasonla. İçimiz rahat olsun inşalla allah bidaha yaşatmasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…