• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ben yumurtadan çok tiksindim arada yemeye çalışıyorum ama midem hep kalkıyor bu sefer yediklerimide çıkarıyorum. sizin o beğendiğiniz tavukları benim kayınvalidemin kardeşleri bakıyor :D onların tavukları gezen tavuk yumurtalarını satmıyorlar genelde. ege ek gıdaya geçsin yumurtamız onlardan böyle sarı kırmızı değişik bir rengi oluyor içinde ki sarının birde kokusu çok ağır bana göre :D
bak ege için ne buldum ben canım
https://www.limango.com.tr/urun/pompon-kids-ege-isimli-buyuk-cerceve-8151978?sayfa=1

Ohhh artik kafan rahat gez dolas ne guzel benik daha kiyafetleri yikabip utulencek bikac parca eksigide kaldi kendim icinde gecelik falan almam lazim bir haftada hallederik heralde hepsini bakalim
Evet hepsi hallolur bi anda bende cuma gunu odasini kiyafetlerini yerlestircem

fyz35 fyz35 canim rabbim yardimcin olsun ins bir an önce iyileşir taburcu olursunuz. Kuzun vaktini saglikla bekliycek dualarmzla inşallah sıkıntı yapma tedbiren yattgn fikrine odaklan

Kızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin

Sende inşallah Melike gibi tez vakitte iyileşirsin,vaktinde gelir inşallah kuzun...

iyi aksamlar hanimlar ..

@@fyz35 uzulme , onlem içindir hepsi simdi, vakdinde gelir insalllah bebegin

kizlar bende iki gundur degisik bi agri sanci oluyor,adet sancisina çok benziyor : (( sertlesmeler hep oluyordu zaten
haftaya sali randevum var,bekleyimmi gidiyimmi derken az kaldi dr ra,devusune , insalalh bisey yokdur : ((
bana yat kalkma falan derlerse bu imkansiz , erken dogacagini bile bile kalkmak zorundayim, çocuklarima bakaack kimse yok :( (

erken dogum ben hiç aklima getirmem aslinda, belkide polyannacilik oynuyodurum ama boyle sancilar duydukça korkmaya basladim :'(

kizlar bende iki gundur degisik bi agri sanci oluyor,adet sancisina çok benziyor : (( sertlesmeler hep oluyordu zaten
haftaya sali randevum var,bekleyimmi gidiyimmi derken az kaldi dr ra,devusune , insalalh bisey yokdur : ((
bana yat kalkma falan derlerse bu imkansiz , erken dogacagini bile bile kalkmak zorundayim, çocuklarima bakaack kimse yok :KK43: (

erken dogum ben hiç aklima getirmem aslinda, belkide polyannacilik oynuyodurum ama boyle sancilar duydukça korkmaya basladim :'(
Bende de sertleşme çok oluyo yaaa.. Bugün de kasıklarımda ağrı hissetmeye başldım :( benim ilk hiç anlamıyom kasılmamı yoksa normal hamilelik sıkımtısı mı :/ inşallah hepimizin bebesi hayırlısı ile zamanı da gelir..

Kızlar kadın doğum bölümüne yatırdılar serumlar üstümde kan aldılar intaniye yapıldı nst de Sancı varmış dua edin
Aa ne oldu sana ne zaman gittin.? İyi gelir hastane merak etme. Tez zamanda iyi ol çalışma daha rapor al yat.

Bende de sertleşme çok oluyo yaaa.. Bugün de kasıklarımda ağrı hissetmeye başldım :KK43: benim ilk hiç anlamıyom kasılmamı yoksa normal hamilelik sıkımtısı mı :/ inşallah hepimizin bebesi hayırlısı ile zamanı da gelir..
canim gecen ayki randevumda kasimlari dr uma dedim, rahimde açilma yok hersey yolunda, açilmaya sebeb olmayan sertlesme sorun deil dedi ..

kasilmadan kaynakli agrinin tipik ozelligi adet sancisina benzemesi, onun disinda kalanlarin hepsi hamilelik SIKINTISI galiba

iste bende de iki gundur adet sancisina yakin agri oluyor, bu kadar durdum biraz daha durcama rtik, hafta sonuda yatar dinlenirim
saliya ALLah kerim ..

bide bende bu ara bas agrisi SIK olmaya basladi oda nerden çikidys abilmiyorum : (

ılk hamıslıkte acayıp sısmıstım ben yuzuklerımı 4. aydan sonra takamamıştım mesela ayaklarum 2 numara buyudu ve oyle kaldı :/ bunda sıslık yok yuzugumu hala takıyorum..bılmıyorum bu doğumda ne olcak bakalım..

ayy okurken ağzım sulandı ıyımı :)

Allah kimseye esıyle evıyle yuvasıyla evladıyla ımtıhan yasatmasın.. cok sey demek ıstedım sadece dua edebıldım arkadaşım...
korkma benımde 8 aylıkken sancılarım cıkmıstı kızım 40. haftada dogdu.. rahatsızlığından dolayı çıkmıştır yüksek ıhtımalle..hadı hayırlı haberlerle gel
Ben yüzünüzü 3. Ayda çıkardım. Akşam çoraplarımı çıkarınca bileklerimde çukur oluşuyor.

benim parmaklar falan incede aynaya bakamaz oldum, kendimi yarim dunya gibi goruyorum aynada : ((((((
66 oldum galiba,10 kg aldim toplamda daha 6 ay da bitmedi Allah sonumu hayretsin : (

Back
X