2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kislar.. hayirli ramazanlar...
Bugun oruc tuttum... esim istemedi ama kendimi deneyeyim dedim dayanabildigim kadar iki gun tutup bir gun yemeyidusunuyorum..
Cok sukur gune iyi basladim yemegimi de erkenden yaptim ki oglum oglen yesin. Bakalim ne olacak.
Bu arada mide bulantilarim azaldi gibi gonlumden gecen kiz ama tahminimce bu da erkek olscak cok rahatim cunku.
Sizin bebisletin cinsiyetleri ile ilgili tahmnleri iz var mi

Bugun oruc tuttum... esim istemedi ama kendimi deneyeyim dedim dayanabildigim kadar iki gun tutup bir gun yemeyidusunuyorum..
Cok sukur gune iyi basladim yemegimi de erkenden yaptim ki oglum oglen yesin. Bakalim ne olacak.
Bu arada mide bulantilarim azaldi gibi gonlumden gecen kiz ama tahminimce bu da erkek olscak cok rahatim cunku.

ne güzel benim son 3-4 gündür bulantılarım arttı ve tutamadım:KK43: hatta geçen gün rapor aldım. cinsiyeti hk hiç bi fikrim yok henüz :) ama bulantıma ve çirkinleşmeme bakarsak kız gibi :))

günaydın cici anne adayları..bu kuru mide bulantısı beni helak etti..uyuyamadım ve hala midem bi tuhaf..zorla bişeyler yemeye çalışıyorum aç kalmamak için..önceden gastritten çok çekmiştim..yine aynı olmazsam iyi..bebeğim olmasa katlanırım da tedirgin oluyorum kötü hissedince..mide problemlerinizi siz nasıl aşıyosunuz??:KK54:
Endiselenme cnm bebek bir sekilde senin depolarindan besleniyor.

Catlaklara tek cozum genetik cooook suuu.ve ben surekli bebak acibadem kremi ve bebek yagi surmustum ilk gebeligimde.catlamadim cok sukur.yalniz karnim faxla buyumemisti.ic ksrnin genis demisti doktorum.onun da etkisi vardir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ilk hamileligimde kullanmafigim krem yag kalmadi yine de catir catir catladi. Annem 4 cocuk dogurmus tek bir catlagi bile yok krem vs hicbirsey kullanmadigi halde.. yani catlayacagi varsa ne yaparsaniz yapin catliyo

ne güzel benim son 3-4 gündür bulantılarım arttı ve tutamadım:KK43: hatta geçen gün rapor aldım. cinsiyeti hk hiç bi fikrim yok henüz :) ama bulantıma ve çirkinleşmeme bakarsak kız gibi :))

Iyi yapmissin cnm insan kendinin drudur. Bende esime soz verdim bulantim olursa dayanamayacak gibi olirsam birakcam...
Ah bende hergun bakiyorum aynaya cirkinlestim mi popom buyudu mu bulantilarim artti mi... yok anacim oglumda ne yasamissam aynisini yasiyorum. Hayirlisi sagliklisi olsn ama.

Günaydın empatik benim de mide bulantıları vardı ama istifra yoktu çokta sevnyrdum orucumu tutarım diye ama son 1 haftadır sabahları istifa etmeye başladım 9. Haftadayım üstelik hayırlısı bakalım bebişim böyle istiyo demek ki
Cinsiyete gelince çok eskiden beri oğlum olur hep diye düşündürdüm hamile olmadan önce oğlan çocukları girerdi rüyama ama hamile olunca rüyamda bir kızımın olduğunu gördüm hayırlısı bakalım ben de ne çıkacak merakla bekliyorum ilk olduğu için Rabbim sağlıklı sıhhatli versin cinsiyeti mühim değil diye düşünüyoruz :emir_bebek::KK49::nazar:

44.5 kiloluk annesinin depolarından beslenecek işte artık ne kadar olursa :KK43:
hava sıcak,midem kötü,canım hiçbir şey yemek istemiyorum,ağlayasım var..hamilelik depresyonu geçiriyorum sanırım :KK43::KK43::18::18:

Iyi yapmissin cnm insan kendinin drudur. Bende esime soz verdim bulantim olursa dayanamayacak gibi olirsam birakcam...
Ah bende hergun bakiyorum aynaya cirkinlestim mi popom buyudu mu bulantilarim artti mi... yok anacim oglumda ne yasamissam aynisini yasiyorum. Hayirlisi sagliklisi olsn ama.

popo büyümesi de mi kıza işaretmiş ? :) benim o da büyüdü de biraz :s tabi ki saglıklı hayırlı olmaları en önemlisi :KK66:

Günaydın kızlar.... Valla o çirkinleşme olayına ben katılmıyorum.... Ben kızımda nasıl güzelleştim nasıl güzelleştim. Hatta bana diyorlardı ki kız dediler ama ama bu bebek kız değil yahu... Ama kız çıktı :)

Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. 2 haftada bir çağırıyor beni doktorum şimdilik, yine 2 hafta sonrasına gün verdi. Hamdolsun herşey yolundaymış. Şu an 8+3'üm ama 3 gün geriden geliyor, 8+0 kendisi :)
Ama 2 hafta önce de 3 gün geride olduğu için kendi içinde tutarlı ve 2 haftada 2 haftalık büyümüş gayet iyi dedi doktorum...Hamdolsun.

Buarada doktor harmony testi diye bir testten bahsetti. İkili testin güvenirliği %90 mış, harmony testinin %99'muş.
Ben herkese önermiyorum risk olmadıkça, pahalı biraz dedi. 1000 dolar civarındaymış ücreti.
Ama amniyosentezden önceki son durak bu dedi. Amniyosentez gereken hastalara veriyorlarmış testi....

Günaydın empatik benim de mide bulantıları vardı ama istifra yoktu çokta sevnyrdum orucumu tutarım diye ama son 1 haftadır sabahları istifa etmeye başladım 9. Haftadayım üstelik hayırlısı bakalım bebişim böyle istiyo demek ki
Cinsiyete gelince çok eskiden beri oğlum olur hep diye düşündürdüm hamile olmadan önce oğlan çocukları girerdi rüyama ama hamile olunca rüyamda bir kızımın olduğunu gördüm hayırlısı bakalım ben de ne çıkacak merakla bekliyorum ilk olduğu için Rabbim sağlıklı sıhhatli versin cinsiyeti mühim değil diye düşünüyoruz :emir_bebek::KK49::nazar:
Bende 9. Haftaya girdim bulantim kesildi cnm. Tabi allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

44.5 kiloluk annesinin depolarından beslenecek işte artık ne kadar olursa :KK43:
hava sıcak,midem kötü,canım hiçbir şey yemek istemiyorum,ağlayasım var..hamilelik depresyonu geçiriyorum sanırım :KK43::KK43::18::18:

popo büyümesi de mi kıza işaretmiş ? :) benim o da büyüdü de biraz :s tabi ki saglıklı hayırlı olmaları en önemlisi :KK66:[/QUOTE

]evet cnm oyle oluyo kiz bebek annenin guzelligini alıyo. Burun ve kalca buyuyo. Gobek enine genisliyo. Erkekte top gibi bi karin oluyo tabi ileriki sureclerde daha net goruluyo.

İnsan güzel bile olsa hamileyken kendini çirkin hissediyor.benim saçlarım.Bile bir ayda beyazladı. Çok zor geçiyor bu günler her sabah dua ediyorum bugün birazcık enerjik olayım diye.

Gunaydin mutlu sabahlar :-) hasta olmusum basim gozum bogszim agriyor midem bulaniyor. Kizlar ben oglana hamileyken sadece karnim buyudu top gibi olmustu :)) ama nasil parlak guzel bi cildim vardi. Simdi cirkinlestim bende sivilce cikti.. saglikli sihhatli olsunda :))

Zeytinlelimon diye arkadas vardi gelmiyir epeydir :'/ merak ediyorum

Kızlar dün doktor kontrolüm vardı. 2 haftada bir çağırıyor beni doktorum şimdilik, yine 2 hafta sonrasına gün verdi. Hamdolsun herşey yolundaymış. Şu an 8+3'üm ama 3 gün geriden geliyor, 8+0 kendisi :)
Ama 2 hafta önce de 3 gün geride olduğu için kendi içinde tutarlı ve 2 haftada 2 haftalık büyümüş gayet iyi dedi doktorum...Hamdolsun.
Bende tam 8 haftalikken gittim dr 10. Haftada cagirdi ama bi problem olmassa gotmeyi dusunmuyorum.

Günaydın kızlar.... Valla o çirkinleşme olayına ben katılmıyorum.... Ben kızımda nasıl güzelleştim nasıl güzelleştim. Hatta bana diyorlardı ki kız dediler ama ama bu bebek kız değil yahu... Ama kız çıktı :)

Ilginc genelde tersi oluyor. Sizin guzel olacaginiz varmis :) bakalim anlicaz artik.

Merhabalar ben 2011 eylul annesiyim yorumlarinizi endiselerinizi okuyunca paylasmak istedim
oncelikle bulanti ve kusma 11.haftaya kadar devam edebilir bulantidan ziyade kusma anneyi yoran bir durum ben 11 hafta gunde otuz kere falan kusmustum bulanti ilaclarini da kusup epey zayiflamistim endiseye gerek yok bu durumun bebege bir zarari yok gececek merak etmeyin
ikincisi acik pembe ve kahverengi kanamalar olabilir kirmizi olmasi tehlike 17 hafta kanama ve dusuk skintisiyla yattim kafaniza gore progestan kullanmayin dr un size belirledigi ilaclari ve miktarını kullanin
o kasik agrisi karin agrisi da normal
catlamaya gelince milyon krem yag vs surdum ve dunya akarsu haritası gibi catladim genetik olacagi varsa oluyor üzülmeyin catlama son aylarda olur simdiden sikmayin kendinizi
ne kadar zayif olursaniz olun bebek ac kalmaz sizi kemiklerinizin icindeki kalsiyum depolariniza kadar somurur merak etmeyin siz kendinizi iyi hissetmwye pozitif dusunmeye calisin bebek de mutlu olur folik asitlerinizi ihmal etmeyin
yemek konusunda 9 ay diyete tabiydim hazir gıdalar dan kola meyve suyu gibi besinlerden paket gıdalardan uzak durmaya calisin yeterli
mutlu hamilelikler

Gunaydin mutlu sabahlar :-) hasta olmusum basim gozum bogszim agriyor midem bulaniyor. Kizlar ben oglana hamileyken sadece karnim buyudu top gibi olmustu :)) ama nasil parlak guzel bi cildim vardi. Simdi cirkinlestim bende sivilce cikti.. saglikli sihhatli olsunda :))
i. cildim vard
Aynen benimde oglaba hamileyken jarnim tip gibi olmustu ve cok gzl puruzsuz bi cildim vardi.. ve simdi de dwgisiklik yoj gayet parlak gorunuyorum
İnsan güzel bile olsa hamileyken kendini çirkin hissediyor.benim saçlarım.Bile bir ayda beyazladı. Çok zor geçiyor bu günler her sabah dua ediyorum bugün birazcık enerjik olayım diye.

Halsizlik uyku hali b3nde de var en cok esim bozuluyor bu duruma ne zaman gelse. Koltukta uzanmissin diyo. Aksamda cok erken yatiykrum hep bi hakszlik

herkese merhaba bende 2015 şubat annesi olucam nasipse hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim.adetim 6 gün falan gecikmişti bulantım yoktu ama bugün birazcık var,burnumda tıkanmalar oluyo halsizlik yorgunluk var ve aşırı akıntım oluyo ve cok kasınıyo. Hala inanamıyorum hamile olduguma :) bakalım bugün doktora gidicez onaylatıcaz inş. :)

Bulantilsrim artti.5+4 um ustelik.sizinkiler ne zaman basladi ya.surekli uyuyasim geliyor.kizim icin uyuyamiyorum.hep ilgi bekliyor hsnfendi.bir de gebe oldugumu bilse napar acaba.

Kizlarr hepinize saglik dolusu gunaydin hayirli ramazanlar diliyorum
Canim ben 5+6 hamisim bulantilarim 1 hafta oncesi basladi dr normal ve cok iyi oldguni soyledi bebek tutunuyomus kaliteli gebelik oluyomus bu sekilde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X