Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim hayırla kucağına almayi nasip etsin inşallah çok mutlu oldum adına :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben album almayi bekliyorum o yuzden sadece pc min arka planina koydum fotosunu :))) ultrason kagidini poset dosyaya koydum ben rengi zamanla atar diye korktum, plastik defter kaplama posetleriyle kaplayip albumune koyucam minigim sen de oyle yapabilirsin tatlim :)) insan fotosunu bile gozunden sakiniyorr yahu 😊 ben hep oglum olsun isterdim eskiden beri ismi bile hazir ama bana da prensesim olucakmis gibi geliyo ruyamda pembe yelekli bebegim oldunu gormustum gebeligimi ogrendigim gece :)) saglikli olsun da hiiic onemli degil :)
Nasipse senle ayni gün dogum yapiyoruz aynen saglikli ve hayirli bir evlat istiyorum bende gebe kalmadan once kiz bebegimi emziriyodum sonraki rüyalarimdada kiza israet eden seyler gördüm. benim kontorül taaa 22 temmuzda kimbilir nasil büyücek o zaman 6. haftasinda 2 mm di sadece
Canimmmm cokk sagolasinn nasil bi duyguymus rabbim btun herkeze yasatsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar dr bugun orucun cocugum icin sakincali olacagini soyledi ve tutmamam icin bni uyardi ben yavrumun ramazaninda hikmetini almasini istemistim ama nasip(
Benim doktorumda zikrini iki katına çıkar oruç tutamazsın dedi
Evet dıkkat edıyorum güneş kremim helloicare , çatlak lierac .. Gözde vichy ilk ikisini doktorlar verdi ... Çatlaklar için her yere sürünün bel göğüs kalça popo bacak her yer rısk altında bol bol da su için .. Badem yağı veya zeytınyağıda olurmuş bitkisel ben lierac 100 mlden 3 kutu bıtırdım tüm hamileliğimde biraz pahalı 55 tl
canım sen özürlüsün şu anda daha sonra bir ay kaza yapabilirsin demişti hoca.
konak gülcin hanım canım sen? kocaelinin neresi
Cilegi unutmamak gerekkızlarimooo ben folik asit kullanmıyorum haliyle doğal alcam baktım nelerde var sizede yazim aklınızda bulunsun canlarımmm
dr um booll bolll bulgur ye demişti :)))
badem ay çekirdeği kabak ç portakal yeşil yaprklı sebseler marul brokoli ıspanak pancar mercimek
ve aklımda olmayan bi kaç gıda allahın izniyle tüketeceğim gerisi allah kerimmm :)))
ben ilk mehmet atamana gttm cihanda yarın da hilal bayrama gidicez kocaeli tıp a hangisi hoşumuza giderse onda devam edicz kısmetse..
aynıymiş benimkisi 4+6 ama senin mart 1 sanırım :):) evt banada 12 temmuza verdi dediğin gibi günler gecmio daha 2 hafta var benim doktorda abarttı bence arayı bu kadar acmasaydıçok heyecanlıyım kalp atışlarını bi duysam
canımcım benim iki gebeliğimdede maşallah hiç çatlağım olmadı bu kremleri başka topikteki arkadaşlarım kullandı maalesef çatır çatır çatlayanlar oldu eğer çatlayacaksa vücut önüne geçilmiyor kakao yağıda varmış kızlar ondan çok sözx ediyolardı tabi bunları badem yağı vs karıuştırıyolardınacizane tavsiyem öyle pahalı kremlere para vermeyin canım yinede siz bilirsiniz canım
Canım bu kremleri hergün mü sürüyoruz yoksa sadece banyodan sonra mı?
Black sen bugün doktora gidecektin bişey yazmamışsın. Duydun mu miniciginin pıtpıtlarını?
Kızlar, lütfen yardım edin. Ilk muayenemde doktor hamileligimin sadece 4 haftalık olduğunu soyledi, artı bir gün yok dedi sorduğumda. Fakat simdi mercimegimin kese fotosuna bakarken 4w4d yazıyor, yani 4 hafta 4 gün. Sorum söyle: ultrasonlar gercek ölçümü mu gösterir ya da son adetten hesaplayarak mı? Aklım çok karıştı((
Herkese merhaba;
Bende şubat annesi olacağım inşallah..
Bu grubu özellikle takip edeceğim
. Aklım Karıştı cnm valla ya, adete gore 4+4 olması gerekiyor ama doktor niye 4+0 dedi anlamıyorum. Heyecandan hafta hafta bebeğin gelişimini takip ediyorum sitelerden, simdi kaçıncı haftamdayim bilemiyorumCanim sen aklini karistirma hic herzaman son adet tarihine gore hesAplanir
gözünaydın cnm o ilaç bulantıya mı iyi geliyor bende sorayım bari dr uma yaa. çok şiddetli değil ama bugün iyi yarın kötü gibi gidiyor anlamadım durumu bende.
canm hayırlı olsunn kaç haftalıkk :) benmde 5 milimmiş bende haftaya gidicem inşallah kalbini duyarım :)