2015 Şubat Anneleri

Bende kafayi yicem az kaldi benim kipir kipir olan bebegim dun oglen bi kac hafif vuruslar yapti 3.4 kez daha bu saat oldu hala tik yok normalde hergun baya hareektli hissederdim disardan bile belli olurdu eger oynamazsa aksama kadr acile gidicem

yanına çamaşır alsan aslında senin için de iyi olur. lavaboda değiştirirsin. günlük ped kullan diycem ama o bana çok kaşıntı yapıyor senin enfeksiyonu da iyice arttırmasın. dikkat et.

benim bildiğim en safı aşağıdakiler:

canım ben kızımda prima kullanmıştım çok memnun kaldım yine prima alırım.ilk zamanlarda ılık su ve pamuk ile yapıcam.daha erken almak için bence.hastanelerde genelde kendileri bezliyorlar bizden bez istememişlerdi.hastaneden eve gelirken bile alabilirim diye düşünüp gevşekliğin dibine vurmuş bulunuyorum

ekmeğin tarifini yazabilir misin? bende bugün ekmek yapıcam da :)

teşekkür ederim yulaf ezmesi alayım bugün yarında itibaren başalarım
canım benımkı pek ekmeğe benzemıyor ekmek dedıysem kıtır bır sey ama ben sevıyorum tadını. yulaf kepegınden yapılıyor.
- 4 kaşık yulaf kepeği (yulaf ezmesi değil bu yulaf keğeği. yulaf ezmesini öyle de yiyebilirsin)
- 3 kaşık yoğurt
- 1 yumurta, 1 yumurta beyazı
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- minnacık tuz
- az beyaz peynir veya lor
peynir hariç bütün malzemeyi köpül köpük olana kadar çırpıyorsun. sonra meyniri elinle parçalayıp karıştırıyorsun. yağlı kağıda serip iyice kızarana kadar fırında pişiriyorsun. istersen içine dere otu maydanoz da koyabilisin.

Düzelir düzelir inşallah. Buarada doktorum bana da 1 saat sonra bak demişti. Herkesin tarzı farklıysa demek
o zaman ben 1 saat sonra bakmaya devam edeyim. arada çok yüksek olursa 2. saate de bakarım

yanına çamaşır alsan aslında senin için de iyi olur. lavaboda değiştirirsin. günlük ped kullan diycem ama o bana çok kaşıntı yapıyor senin enfeksiyonu da iyice arttırmasın. dikkat et.
yanıma almayı düşündüm ama bizim kurumun wcleri çok pis pantolunu çıkarıp giyemem bu göbekle ya pantolon batar ya da ben düşerim. bak şimdi aklıma geldi acaba arkadaşların doğum sonrası için planladıkları şu tamponlardan mı kullansam içine pamuk koymam kalın olmasın diye?

senin de sürekli kuru kalman lazım enfeksiyonun geçmesi için. allah korusun mantara çevirirse kötü olur senin için. bi yöntem bul kendine göre. söyle bikini gibi yandan bağlı pamuklu iç çamaşırları olsa ne güzel olur değil mi. çıkarmak için pantolonla uğraşmazsın : )

ben accık tembelim de o yüzden ekmek yapma makinesi almıştım onda yapıyorum ekmekleri. yulaf kepeğim var pişmeden hamurun üstüne serpiştiriyorum birazcık. güzel bir tarife benziyor,bi de yoğurmayla uğraşmıyorsun tam bana göre denerim ki ben bunu :)

Bebek bezini stoklamak için mi soruyorsun canım yoksa 1 paket falan mı alacaksın her bez her bebeğe iyi gelmiyormus o yüzden stok yapmayın diyorlar

ehehehh valla güzel olurdu. bu bir "girişimci kadın" fikri olabilir bence ben bugün eczaneye gidip gazlı bez alayım denemekte fayda var, kullan-at pratik de olabilir.

Bende kafayi yicem az kaldi benim kipir kipir olan bebegim dun oglen bi kac hafif vuruslar yapti 3.4 kez daha bu saat oldu hala tik yok normalde hergun baya hareektli hissederdim disardan bile belli olurdu eger oynamazsa aksama kadr acile gidicem

Kereviz ve mantarda da toprak tadı oluyor. Uzun süre kansız kaldığım için biliyorum

imdattt! Türkçe öğretmeni yok mu aranızda? eskiden fotograf çekilmek vardı neden şimdi herkes resim çekiniyorum diyor. doğrusu bu mu yoksa? ben mi yanlış biliyorum?

Bence doğrusu senin dediğin. Artık resim yapan kalmadığı için fotoğraf çekmek yerine resim çekmek ifadesini kullanıyo çocuklar ne bilsinler.

hatta doğumdan cıkıp bebeği verirsin hemşirelere ben bir koşu bez alıp gelecem siz bekleyin dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…