2015 Şubat Anneleri

kızlar hastane çantasına;
kendim için; 2 takım pijama, 2 gecelik, terlik, çorap, hasta bezi/ped, iç çamaşır, tarak, sabun, şampuan, diş fırçası ve macunu, bir iki makyaj malzemesi
kızım için; 1 takım 10'lu hastane çıkışı (içinde battaniyesi, ağız mendili, eldiveni, şapkası olanlardan), 1 takım 5'li hastane çıkışı (yedek kıyafet olsun diye), bebek bezi, hastaneden çıkarken kullanmak için fermuarlı kalın battaniye, ıslak mendil, küçük cam biberon, emzik
misafirler için, çikolata/lohusa şerbeti/bebek şekeri.
ayrıca, fotoğraf makinesi de koymayı düşünüyorum.

bunlar haricinde mutlaka koymam gereken bir şey var mıdır? internetteki listeler çok şişirilmiş geldi bana. artık sezaryen bile olsa 1 gün hastanede bekletip ondan sonra taburcu ediyorlar. sizin fikriniz nedir?

tam olarak kafamdaki listeyi düşünmüşsün canım. bunun haricinde abartmaya hiç gerek yok . herkes hasta bezi diyor ama onlar aşırı büyük ben rahat edememiştim kürtaj sonrası ve pişik yaptı bende öyle aşırı kanaman olmaz ise ped kullanmanı tavsiye ederim. 4 pijama çok fazla sanki bir doğum sonrası birde değiştirmelik 2 tane olsa bence yeter. çünkü ben 2 çanta yapacağım biri oğlum için biri kendim için. bunlar benim koyacaklarım geriside aklıma geldikçe bir iki şey tıkmayı düşünüyorum.

aksilik geldi mi üst üste gelir bide ter basar insanı tam kabus neyseki alışveriş gibi müthiş bi kaçamağımız var :) bebiş kıyafetleri benm de en büyük alışveriş zevkim, kendime de eve de çöp almadım sevmiorum almayı, ama bebişe almak çok zevkliii

Canım ya kıyamam...iyi atlatmıssın nasıl sınır bır durum yaşamışsın... bebek alışverişinede ben daha başlamadım kendımı zor tutuyorum valla.

Belki büyüğüm diye de erken doğum ihtimalini düşünmüştür Dr um. Ne olsa yaşıma buluyor zaten.
ya nerde senın bu doktorun..değiştir onu nedır bu psikolojı bozma merakı bu doktorlarda... sen hamılesın rahatlatması gerekırken ...gerızekalı bak nasıl sınırlendım...bende 35 yaşındayım hiç birşey demıyor 40 dan sonra sıkıntı olur dıyor benımkı...

Basladgi gibi gitmis gun ama sukur basladgi gibi bitmemis. Can sıkıcı seyler iki kat yoruyor bizi neyseki halletmissin emek hanimin cicileri de hayırlı olsun saglikla kullanr inşallah

BİR PROBLEMIN yoksa neden iğne vuruyor anlamadım. onu erken doğum riski olanlara vurmuyorlar mı? İlk kez duydum senden.

Eksik gözükmüyor gibi :) burası olsa neysede orda tek gün kalıyorsun. Yinede tedbirli olmak lazım ama :)

Ben de sevmedim :) melike yine yok ortalarda bi gelse de ona da sorsam. Ona da vurmuşlardı çünkü.
Canin sen bize sorma. Dr.una sor ne gibi risk gormus. Miyom flnsa yaptircaksin yani dr a niye gidiyorus dinlemiceksek. Ama yastan dolayi derse gidip baska bir dr.un gorusunu al derim. Cok takma kafaya.

hasta bezi ilk 2 gun lazim oluyor. Rahat edilmiyor ama emzirmek vs ugrasirken bir de pijamana kan cikinca ugrasmasi ayri dert. Olmadi bebegin bezinden koyarsin. Ben ozel hastanede dogum yaptm ordayken vermislerdi hasta bezi ma devlette vermiyorlar diye biliyorum. Ped kullansan. 15 dk da bir degistirmek gerekir. Benim ilk 3 gun cok yogundu. Emzirdikce rahim toplaniyor ya emzirdikce foşluyordu

Bende Mustafa Bey'e gidiyorum. Doğum için hastaneyi hiç gezmedik ama doğumu da burada yapmayı düşünüyoruz. Sen doğumu da burada mı düşünüyorsun canım?
Aynen Canım Eğer Bi Aksilik Çıkmazsa Bende Orada Düşünüyorum. Çevremden 3 Kişi Orda Doğum Yapmış Hatta 2 Mustafa Beye Gitmişler Duyduğuma Göre Gayet Memnunlar. Hem Hastaneden Hem Doktorlardan İnş. Bizde Memnun Kalırıs.

normal doğum için sanki geceleık daha rahat olur... ben zırt pırt kontrole gelıyorlar :)) ben gecelık gıymıştım ..

ben de hamile etegi istiyorum nerden bulabilirim bilginiz var mı ? (istanbul/avrupa yk)
bir etek al götür terziye hamile eteği yapsın. benım terzi 10 tl ye yapıyor. yoksa bakırköyde var hamıle kıyafeti satan yerler. en sonda lcw ordakilerde ya kot ya da kısa etek.

normal doğum için sanki geceleık daha rahat olur... ben zırt pırt kontrole gelıyorlar :)) ben gecelık gıymıştım ..
Hastanede onluk giydirmislerdi bana sancilar siddetlenince. Dogum sonrasi gecelikle olmaz usuruz zaten. Ama bir gecelik olmali tedbir acisindan

kendin için koydukların yeterli ama bebeğe 2 takım daha koy derim ben.çünku belli olmuyor çişi geçer kusar falan bol yedek olması daha iyi bir gün bile kalsan.he evim yakın gelirken getirirler falan diyorsan oda olur.

Benim yüksek çıktı canım doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdi onu uyguluyorum

kaç çıktı canım mesela yuksek derken benimde 156 çıktı 50 mg lık.

ben o aletten aldım ama emin olamıyorum yuksek çıkıyo açken bile ölçsem 110 falan çıkıyo insallah yanlıştır .diyet yapıyorum bende ama 156 çok mu yani sıkı diyet yapmak gerekirmi ki.dr um 100 mg lık istedi yaptırmayı düşünüyorum sen yaptırmışmıydın.

ya cidden terapi gibi. sigara içmek gibi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…