2015 Şubat Anneleri

Bu arada bu bahsettiğim insanlar fakir parası olmayan insanlar değil. Gayet de elit tabakadan kişiler ama biz niye bu kadar sorumlu hissediyoruz onu anlamıyorum. Ne evlâtmışız :)

hayır demeden her istendiğinde yapıyorsanız fakiride zenginide ister
eşimin babası kredi çek demişti oğluna ve ben bu eve bir daha kredi girsin istemiyordum çekmedi sağolsun ama zor zamanlar için kenara attıgımız parayı verdik geri gelirmi bilemiyoruz parayı verirken duygusal düşündüm babası tabi yardım edecek okuttu bu yaşa getirdi baba yapsın evlat yapmasın mı dedim sonrada bu istekler çoğalır mı sürekli hale gelir mi abisinin üstümüze yıktıgı borç var bi şekilde ödedik ama insanın bir yerdede zoruna gidiyor
önceliklerimizi düşünmek zorundayız eşin ek iş yapmayı düşünüyorsa bunu ailesine daha fazla vermek için yapmasın

ya ben gece bile acıkarak uyanıyorum elim ayagım titriyor o kadar saat naıl dayanırırm ki!
birde bu saat başı kan alımı sadece 100 lükte mi yapılıyor yoksa 50 lik te demi saat başı kan veriyoruz
aile hekimliğinde hemşire şeker yükleme testi yapacağım diğer kontrolde demişti orda yaptırıp sonucu doktora götermeyi düşünüyorum hastanede sürünmekten iyidir

tetenozdan kurtuldun şimdi de ciğer geliştiriciye taktın şuan haftan kaç senin takvim olmayınca senin haftanı hep unutuyorum. doktoruna bekletmeyi öner en azından 30. haftaya kadar.

Haklısın canım konu aile olunca zor oluyor bu işler. Kökten çözülmesi gereken bir sorun var. Yoksa dediğim gibi üç beş habire bizden gidicek. Topluca bir şekilde çözersek en azından belki bir süre ihtiyaçlar azalır. Bir de eşim bunu çok takıyor gibi hissediyorum onun da içi rahat olsun istiyorum. Bebişi kimsenin düşünmeyeceği kesin. Belki bu bizim için daha iyi olur. Hayırlısı artık. Benim şu kadro işim olsaydı biraz maaşım artacaktı ama buna da şükür. Bizim için en önemli şey mutluluk ki bebiş de mutlu olsun di mi

tetenozdan kurtuldun şimdi de ciğer geliştiriciye taktın şuan haftan kaç senin takvim olmayınca senin haftanı hep unutuyorum. doktoruna bekletmeyi öner en azından 30. haftaya kadar.

Takvim bakmıyorum ya korkudan :) yirmiyedi inşallah canım. Dr önümüzdeki hafta dedi ama dediğin gibi birkaç hafta daha sonra olmaz mı diye sorayım.

Eşimin ek iş yapacak zamanı bile yok o kadar çok çalışıyor ki. Ben belki ek iş bulayım diyorum. Çünkü mebla öyle böyle değil çok fazla. Ama bunu kökten çözmezsek de habire bişeyleri ödiycez. Yani iş aile olunca kalıyor insan. Sen anlarsın beni canım. Allah hayır etsin inşallah.

50 likte sadece şekerli suyu içtikten bir saat sonra kanını alıyorlar 100 lükte akçen şekerli suyu içten sonra da birer saat arayla üç kez alıyorlar toplam dört ediyor.

Ilk zamanlar da kanamayı durdurduğu iğneler oluyodum ama o zaman Dr ne derse yapıyodum araştırma falan yoktu :) şimdi daha mı bilinçliyiz yoksa çok mu araştırıyoruz bilemedim

Ilk zamanlar da kanamayı durdurduğu iğneler oluyodum ama o zaman Dr ne derse yapıyodum araştırma falan yoktu :) şimdi daha mı bilinçliyiz yoksa çok mu araştırıyoruz bilemedim

bende başlarda bu siteye adım atmamıştım hatta bir 14 haftalık olana kadar saymadım kaçıncı haftadayım diye. buraya girmem de 10. hafta sonunda olmuştu. ama şimdide araştıran biri değilim dün mesela kan uyuşmazlığı iğnesini oldum hiç bakmadım iğnenin içeriğine ne kadar kafamı karıştırırsam o kadar sıkıntısı oluyor. diğerlerinde çok araştırmıştım kafam allak bullak olmuştu sanki bir daha evlat sahibi olamayacak duruma kadar ilerlemişti düşüncelerim ama allah büyük deyip yoluma bakmayı öğrendim herşeyden sakınırsam daha kötüsü olacakmış gibi geliyor o yüzden rabbime sığınıp duamı edip önüme bakıyorum. az kaldı biraz daha sabır :)

Mattika hiç bildiğin biri var mı canım ciğer gelişimi için iğne vurulan? Kortizonlu dedin ya korktum yaw Yan etkisi falan var mıdır ki? Bir de zararı olur mu ki?
cnm benim iki tanıdığım var onlarda vurdurmuş maşAllah bebişleri çok sağlıklı ve akıllı Allah hiçbirimizi böyle şeylere muhtaç bırakmasın ama doktora güvenmekten başka çare yok birde iğneyle ilgili kafanda ne soru varsa doktoruna direkt sor kendini yoracağına kafan rahatlar araştırdığında vitaminlerin bile tan etkisi çıkıyor da şeker gibi dağıtıyorlar gebelere

Evet aynen öyle bir durum. Evlenirken de böyleydiler zaten. Bizimkilerin dördüncü torunu olucak bebiş. Ama eşimin ailesinin daha ilk torunu. Kp çamurda büyütmenden bahsetti bi. Ilgi olarak bi bu konuşma geçti

maşallah deseydin

selam kizlar bi ustde ciger gelisimi için igne okudum
kortizonmuymus o bilmiyordum ben
ama kizimda vurdular,32 haftalikken gelmeye kalkdi iki defa vuruldum o igneden
ben o ignenin SIK kullanidligni biliyorum yani SIK derken her erken dogrum riski olana vuruyolar, , ignenin yan etkisi varmi bilmmiyorum ( bizde olmadi ) dr kâr zarar hesabi yapiyor olmali, cigerleri gelismeden dogarsa bebek zaten yasayamaz

50 likte sadece şekerli suyu içtikten bir saat sonra kanını alıyorlar 100 lükte akçen şekerli suyu içten sonra da birer saat arayla üç kez alıyorlar toplam dört ediyor.

50 likte açken de kan verilmiyor mu ?

En doğrusunu yapıyorsun. Allah büyük o verdi zaten inşallah sağlıkla kavuşmamızı da nasip eder Bebişlere.

çok iyi niyetlisin Allah gönlüne göre versin
bu istekler sırtınızda kambur olmuş mecbur gibi hissettiriyor size rabbim sağlık ıhhat versin herşey yoluna girer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…