Bu arada bu bahsettiğim insanlar fakir parası olmayan insanlar değil. Gayet de elit tabakadan kişiler ama biz niye bu kadar sorumlu hissediyoruz onu anlamıyorum. Ne evlâtmışız :)
her işte bi hayır vardır diosun yani.. bütün günüm hastenede geçecek ona üzülüorum. yoksa diyet derse yaparım inşallah çok sıkıntı diil, dediğim gibi çok tüketmediğim için zaten şekeri.
yanılıyorsam düzeltin,
08.30 da gitsem hastaneye açlık kan şekeri için kan alcaklar sonra 100lük şeker içcem
09.30 da 1.saat ölçümü için kan vercem
10.30 da 2.saat ölçümü için kan vercem
11.30 da 3.saat ölçümü için kan vercem
12.30 da sonuçları alcam..
bu arada 10 saatlik bi açlık istedikleri için akşam saat 22.30 dan itibaren aç kalcam toplamda 12 saat boyunca bişey yiyip içmiycem. kuzuma yazık yaa..
Hmm baktım iğnenin prospektüsüne öyle bişeylerden de bahsediyordu ama otuzikinci haftadan önce vurulmasını önermiyorlar gibi geldi sen kaçıncı haftandaydın vurulduğunda? Bana daha yirmisekiz bile olmadan vurmak istiyor Dr.
Canim sen anlattıkca eski defterler aciliyor zihnimde ne yasiyorsak eslerimize merhametimizden.aynilarini ben de yasadim benden habersiz gidenler dağlar kadar olmus haberliler haric.esimde ataya saygı cok baska bi deger bu benim ailem de olsa oyle.asla hayir diyemeyen bu yuzden somurulen bi yani var bu da bicesit zaafiyet bence.basta tekken cok problem etmiyorsun hazmetmeye calisiyorsun belki yapici olup ama bunun sonu gelmiyor inan bikere de halledince esin bu son demeyecek onlar da daha yeter demeyecek. Bizim öykünün sonu hazin oldu onlara yetsrken mali acidan bizi zarara ugratti falan cocugumdan sonra bunu hazmedemedm annelik çok başka bir şey. Kendi rizkini belki esinin hatrina kiyamayip verebliyirsun da cocugun hakkina da goz dikiince artk orda bi kaplan kesiliyorsun icgidusel olarak. Senin kararliligin cok onemli güzellik ile konus telkinlerde bulun cocugunuz olacagi bilincini işle o huyu cabuk atamiyorlar nasilsa verici fedakar es varken ama biyerden sonra maddi manevi patlak verme riski var şimdiden bunu kabullendrmende yarar var. Yapcagnz buyuklugu yapmisnz bugune kadar zaten biraz adil olmali herkes neticede bi melek gekiyir dünyaya
tetenozdan kurtuldun şimdi de ciğer geliştiriciye taktınşuan haftan kaç senin takvim olmayınca senin haftanı hep unutuyorum. doktoruna bekletmeyi öner en azından 30. haftaya kadar.
hayır demeden her istendiğinde yapıyorsanız fakiride zenginide ister
eşimin babası kredi çek demişti oğluna ve ben bu eve bir daha kredi girsin istemiyordum çekmedi sağolsun ama zor zamanlar için kenara attıgımız parayı verdik geri gelirmi bilemiyoruz parayı verirken duygusal düşündüm babası tabi yardım edecek okuttu bu yaşa getirdi baba yapsın evlat yapmasın mı dedim sonrada bu istekler çoğalır mı sürekli hale gelir mi abisinin üstümüze yıktıgı borç var bi şekilde ödedik ama insanın bir yerdede zoruna gidiyor
önceliklerimizi düşünmek zorundayız eşin ek iş yapmayı düşünüyorsa bunu ailesine daha fazla vermek için yapmasın
ya ben gece bile acıkarak uyanıyorum elim ayagım titriyor o kadar saat naıl dayanırırm ki!
birde bu saat başı kan alımı sadece 100 lükte mi yapılıyor yoksa 50 lik te demi saat başı kan veriyoruz
aile hekimliğinde hemşire şeker yükleme testi yapacağım diğer kontrolde demişti orda yaptırıp sonucu doktora götermeyi düşünüyorum hastanede sürünmekten iyidir
tetenozdan kurtuldun şimdi de ciğer geliştiriciye taktınşuan haftan kaç senin takvim olmayınca senin haftanı hep unutuyorum. doktoruna bekletmeyi öner en azından 30. haftaya kadar.
Ilk zamanlar da kanamayı durdurduğu iğneler oluyodum ama o zaman Dr ne derse yapıyodum araştırma falan yoktu :) şimdi daha mı bilinçliyiz yoksa çok mu araştırıyoruz bilemedim
cnm benim iki tanıdığım var onlarda vurdurmuş maşAllah bebişleri çok sağlıklı ve akıllı Allah hiçbirimizi böyle şeylere muhtaç bırakmasın ama doktora güvenmekten başka çare yok birde iğneyle ilgili kafanda ne soru varsa doktoruna direkt sor kendini yoracağına kafan rahatlar araştırdığında vitaminlerin bile tan etkisi çıkıyor da şeker gibi dağıtıyorlar gebelereMattika hiç bildiğin biri var mı canım ciğer gelişimi için iğne vurulan? Kortizonlu dedin ya korktum yawYan etkisi falan var mıdır ki? Bir de zararı olur mu ki?
Evet aynen öyle bir durum. Evlenirken de böyleydiler zaten. Bizimkilerin dördüncü torunu olucak bebiş. Ama eşimin ailesinin daha ilk torunu. Kp çamurda büyütmenden bahsetti bi. Ilgi olarak bi bu konuşma geçti
50 likte sadece şekerli suyu içtikten bir saat sonra kanını alıyorlar 100 lükte akçen şekerli suyu içten sonra da birer saat arayla üç kez alıyorlar toplam dört ediyor.
bende başlarda bu siteye adım atmamıştım hatta bir 14 haftalık olana kadar saymadım kaçıncı haftadayım diye. buraya girmem de 10. hafta sonunda olmuştu. ama şimdide araştıran biri değilim dün mesela kan uyuşmazlığı iğnesini oldum hiç bakmadım iğnenin içeriğine ne kadar kafamı karıştırırsam o kadar sıkıntısı oluyor. diğerlerinde çok araştırmıştım kafam allak bullak olmuştu sanki bir daha evlat sahibi olamayacak duruma kadar ilerlemişti düşüncelerim ama allah büyük deyip yoluma bakmayı öğrendim herşeyden sakınırsam daha kötüsü olacakmış gibi geliyor o yüzden rabbime sığınıp duamı edip önüme bakıyorum. az kaldı biraz daha sabır :)
50 likte açken de kan verilmiyor mu ?
yok tuzla devlet hastanesinde yaptırdım cnmSen nerde pturuyodun canim gebzemiydi
Eşimin ek iş yapacak zamanı bile yok o kadar çok çalışıyor ki. Ben belki ek iş bulayım diyorum. Çünkü mebla öyle böyle değil çok fazla. Ama bunu kökten çözmezsek de habire bişeyleri ödiycez. Yani iş aile olunca kalıyor insan. Sen anlarsın beni canım. Allah hayır etsin inşallah.
maşallah deseydin
yanlış yazdımSen nerde pturuyodun canim gebzemiydi
Bende açken bakmadılar ama diğer bazı arkadaşların açken de kanını almışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?