- 24 Eylül 2013
- 328
- 159
- 53
yumuşatici olmadan sert olmaz mimerhaba canım, ben hacı şakirin granül matik deterjanını aldım, onunla yıkayacağım. yumuşatıcı kullansam mı diye de düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumuşatici olmadan sert olmaz mimerhaba canım, ben hacı şakirin granül matik deterjanını aldım, onunla yıkayacağım. yumuşatıcı kullansam mı diye de düşünüyorum.
ben pendik bölge hastanesine gidiyorum cnm. Araştırdığım kadarıyla o muhitte içlerinde en iyisi bölge hastanesiymiş şuana kadar memnun kaldım inş. bi sorunda olmaz
kızlar hastane çantasına;
kendim için; 2 takım pijama, 2 gecelik, terlik, çorap, hasta bezi/ped, iç çamaşır, tarak, sabun, şampuan, diş fırçası ve macunu, bir iki makyaj malzemesi
kızım için; 1 takım 10'lu hastane çıkışı (içinde battaniyesi, ağız mendili, eldiveni, şapkası olanlardan), 1 takım 5'li hastane çıkışı (yedek kıyafet olsun diye), bebek bezi, hastaneden çıkarken kullanmak için fermuarlı kalın battaniye, ıslak mendil, küçük cam biberon, emzik
misafirler için, çikolata/lohusa şerbeti/bebek şekeri.
ayrıca, fotoğraf makinesi de koymayı düşünüyorum.
bunlar haricinde mutlaka koymam gereken bir şey var mıdır? internetteki listeler çok şişirilmiş geldi bana. artık sezaryen bile olsa 1 gün hastanede bekletip ondan sonra taburcu ediyorlar. sizin fikriniz nedir?
kızlar ben geldım. sabahki can sıkımtından sonra ıyıce canım sıkıldı.
sabah 9 da vergi dairesine gittim bir işim vardı. işimi yapmadılar. memurlar o halimle bırı ona gonderıyor dığeri ötekine.
normalde olsa kıyameti koparırdım ama ben sadece biri ık dese ağlıyorum.
birde gidip dışarda ağlayıp yuzumu yıkayıp geliyorum.
zaten işim olmuyor birde o sırada mükellefin nüfus kağıdını kaybettim. bütün daireyi alt üst ettım yok.
anons edin diyorum etmıyorlar. saat 12 ye kadar kimlik aradım. neyseki ordakilerden biri bulan adamı tanıdı da öyle buldum. adam almış cebine koymuş. neymiş onunki kaybolmuşta adına kredı kartı cıkarmıslar ondan saklamış . be adam sanane versene danışmaya ya da güvenliğe.
sonra çıktım nasıl deşarj olurum dedim yakında Historia var.verdim kendımı alışverişe. paranın dibine vurdum. zıbınlar,tulumlar, yelekler havada uçuştu. en son 100 küsüt tl ye bir kozmonot mu dıyorlar astronot mu ondan alıyordum kuzenım aradı. ya delı mısın çocuk doğar doğmaz kara mı sokacaksın dedı de bırakmadı alayım ama çok guzeldı C&A da.
sabah 9 da vergi dairesine gittim bir işim vardı. işimi yapmadılar. memurlar o halimle bırı ona gonderıyor dığeri ötekine.
zaten işim olmuyor birde o sırada mükellefin nüfus kağıdını kaybettim. bütün daireyi alt üst ettım yok.
anons edin diyorum etmıyorlar. saat 12 ye kadar kimlik aradım. neyseki ordakilerden biri bulan adamı tanıdı da öyle buldum. adam almış cebine koymuş. neymiş onunki kaybolmuşta adına kredı kartı cıkarmıslar ondan saklamış . be adam sanane versene danışmaya ya da güvenliğe.
sonra çıktım nasıl deşarj olurum dedim yakında Historia var.verdim kendımı alışverişe. paranın dibine vurdum. zıbınlar,tulumlar, yelekler havada uçuştu. en son 100 küsüt tl ye bir kozmonot mu dıyorlar astronot mu ondan alıyordum kuzenım aradı. ya delı mısın çocuk doğar doğmaz kara mı sokacaksın dedı de bırakmadı alayım ama çok guzeldı C&A da.
ya nerde senın bu doktorun..değiştir onu nedır bu psikolojı bozma merakı bu doktorlarda... sen hamılesın rahatlatması gerekırken ...gerızekalı bak nasıl sınırlendım...bende 35 yaşındayım hiç birşey demıyor 40 dan sonra sıkıntı olur dıyor benımkı...Belki büyüğüm diye de erken doğum ihtimalini düşünmüştür Dr um. Ne olsa yaşıma buluyor zaten.
canım ben yeliz akçelik'e gidiyorum .Selam bende bölge hastanesine gidiyorum. Doktorunuz kim öğrenebilir miyim?
BİR PROBLEMIN yoksa neden iğne vuruyor anlamadım. onu erken doğum riski olanlara vurmuyorlar mı? İlk kez duydum senden.Hmm baktım iğnenin prospektüsüne öyle bişeylerden de bahsediyordu ama otuzikinci haftadan önce vurulmasını önermiyorlar gibi geldi sen kaçıncı haftandaydın vurulduğunda? Bana daha yirmisekiz bile olmadan vurmak istiyor Dr.
Eksik gözükmüyor gibi :) burası olsa neysede orda tek gün kalıyorsun. Yinede tedbirli olmak lazım ama :)kızlar hastane çantasına;
kendim için; 2 takım pijama, 2 gecelik, terlik, çorap, hasta bezi/ped, iç çamaşır, tarak, sabun, şampuan, diş fırçası ve macunu, bir iki makyaj malzemesi
kızım için; 1 takım 10'lu hastane çıkışı (içinde battaniyesi, ağız mendili, eldiveni, şapkası olanlardan), 1 takım 5'li hastane çıkışı (yedek kıyafet olsun diye), bebek bezi, hastaneden çıkarken kullanmak için fermuarlı kalın battaniye, ıslak mendil, küçük cam biberon, emzik
bunlar haricinde mutlaka koymam gereken bir şey var mıdır? internetteki listeler çok şişirilmiş geldi bana. artık sezaryen bile olsa 1 gün hastanede bekletip ondan sonra taburcu ediyorlar. sizin fikriniz nedir?
Bende Mustafa Bey'e gidiyorum. Doğum için hastaneyi hiç gezmedik ama doğumu da burada yapmayı düşünüyoruz. Sen doğumu da burada mı düşünüyorsun canım?canım ben yeliz akçelik'e gidiyorum .
Canin sen bize sorma. Dr.una sor ne gibi risk gormus. Miyom flnsa yaptircaksin yani dr a niye gidiyorus dinlemiceksek. Ama yastan dolayi derse gidip baska bir dr.un gorusunu al derim. Cok takma kafaya.Ben de sevmedim :) melike yine yok ortalarda bi gelse de ona da sorsam. Ona da vurmuşlardı çünkü.
hasta bezi ilk 2 gun lazim oluyor. Rahat edilmiyor ama emzirmek vs ugrasirken bir de pijamana kan cikinca ugrasmasi ayri dert. Olmadi bebegin bezinden koyarsin. Ben ozel hastanede dogum yaptm ordayken vermislerdi hasta bezi ma devlette vermiyorlar diye biliyorum. Ped kullansan. 15 dk da bir degistirmek gerekir. Benim ilk 3 gun cok yogundu. Emzirdikce rahim toplaniyor ya emzirdikce foşluyordutam olarak kafamdaki listeyi düşünmüşsün canım. bunun haricinde abartmaya hiç gerek yok . herkes hasta bezi diyor ama onlar aşırı büyük ben rahat edememiştim kürtaj sonrası ve pişik yaptı bende öyle aşırı kanaman olmaz ise ped kullanmanı tavsiye ederim. 4 pijama çok fazla sanki bir doğum sonrası birde değiştirmelik 2 tane olsa bence yeter. çünkü ben 2 çanta yapacağım biri oğlum için biri kendim için. bunlar benim koyacaklarım geriside aklıma geldikçe bir iki şey tıkmayı düşünüyorum.
Aynen Canım Eğer Bi Aksilik Çıkmazsa Bende Orada Düşünüyorum. Çevremden 3 Kişi Orda Doğum Yapmış Hatta 2 Mustafa Beye Gitmişler Duyduğuma Göre Gayet Memnunlar. Hem Hastaneden Hem Doktorlardan İnş. Bizde Memnun Kalırıs.Bende Mustafa Bey'e gidiyorum. Doğum için hastaneyi hiç gezmedik ama doğumu da burada yapmayı düşünüyoruz. Sen doğumu da burada mı düşünüyorsun canım?
bir etek al götür terziye hamile eteği yapsın. benım terzi 10 tl ye yapıyor. yoksa bakırköyde var hamıle kıyafeti satan yerler. en sonda lcw ordakilerde ya kot ya da kısa etek.ben de hamile etegi istiyorum nerden bulabilirim bilginiz var mı ? (istanbul/avrupa yk)
Hastanede onluk giydirmislerdi bana sancilar siddetlenince. Dogum sonrasi gecelikle olmaz usuruz zaten. Ama bir gecelik olmali tedbir acisindannormal doğum için sanki geceleık daha rahat olur... ben zırt pırt kontrole gelıyorlar :)) ben gecelık gıymıştım ..
kızlar hastane çantasına;
Benim yüksek çıktı canım doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdi onu uyguluyorum
Diyet yapıyorum canım. Ekmek tam bugday yiyorum. Meyve az yiyorum. Hiç şeker yok. Makarna pilav yok. Sebze baklagil et yumurta süt bunları tüketiyorum. Henüz şekeri ölçen makinadan almadım. Alınca ilk lokmayı yedikten iki saat sonra ölçücekler 120 nin altında çıkması gerekiyormuş.
ya cidden terapi gibi. sigara içmek gibi. :)aksilik geldi mi üst üste gelir bide ter basar insanı tam kabusneyseki alışveriş gibi müthiş bi kaçamağımız var :) bebiş kıyafetleri benm de en büyük alışveriş zevkim, kendime de eve de çöp almadım sevmiorum almayı, ama bebişe almak çok zevkliii