2015 Şubat Anneleri

Canim benim değer firlamis 122 den 8 gün sonra 5234 olmuş. Seninde inşallah hizla yükselir merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyy maşallah sübhanallah minigineee:KK16:
gözün aydın inşallah rahatlamışsındır biraz...

beni de bugün bir sürü kişi tedirgin etti kafam karıştı öyle...

Canım öncelikle hayırlı olsun, seni hatırlıyorum. Ben evde testle öğrendim gebeliğimi. Doktorum kan tahliline gerek yok bat 2 hafta geçsin gel dedi. Ben de öyle yaptım. Hem keseyi hem bebişi gördük. Kalp titreşimini de onayladı doktor. Sata göre 6 haftalıktı gittiğimde ki bence geç döllenme daha küçük. Bence tekrar kan tahlili yaptırma. Kafanı karıştırmana, strese girmene hiç gerek yok. Herhangi bir şikayetin olmadıktan sonra bekle 1 hafta daha :KK16:

bende seni hatırlıyorum :))
sanırım benimkide geç döllenme...normalde rahattım bugün bi kaç kişi tedirgin edince beni acaba dedim :)
en iyi beklemek sanırım bu sefer degerim çok yükselmediyse onu takarım kafaya

kusma bende de yok sadece kuru öğürtü var inşallah benimde geçer hemencik

daha erken ama bende tatlı yiyemiyorum hiç. hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce bir gün puding aldım yemekhaneden bir kaşık aldım gerisini yiyemedim aşırı şekerli geldi. ilk kez dün yedim bir kase onuda bitterliydi öylelikle yedim:KK56:
kız erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil

Randevum 17:30 da canım çok heyecanlıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün kontrolün mu var? Inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım :KK49:

Randevum 17:30 da canım çok heyecanlıyım

Ay ne güzel bende heyecanlandim simdi.. İnşallah güzel geçer

Konunun sonuna geleyimde yazayım diorum sürekli yeni bi sayfa eklenio burdaki anneler maşallah çılldırmıışşşşşşş:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

7. haftada 15 gün sonrası için randevu alınmış kalp atışları için ama ben daha 4+5 deyim ve 12 temmuzda kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Yani 7. haftada... Benim hamileliğimdemi bi anormallik var benim bebişim çokmu hızlı büyüoo aaa kafamda deli sorrularr :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Yok cnm bir anormallik ben de 6+1 de kalp atisini duydum. Kisiden kisiye degisiyor bir de gec dollenip erken dollenmesine de bagli. Bu hormonlar hepimizi asiri evhamli yapti😊

beni de bugün bir sürü kişi tedirgin etti kafam karışti

Sakin stres yapma canim.. Takma kafaya öyle artar ki inşallah. Bende hamd olsun rahatladim bugün biraz daha. C.tesi kontrole gideceğim herşey yolunda ise dahada rahatlayacagim inşallah..

ondan sonra vıtamın verıyor canım. elevıt yada decavıt dıye. ona devam edıyorsun. benım arkadaslarım bu sekılde oldu.

Valla ben yaklasik 6 haftaligim. Saglik ocagindan bana decavit verdiler. Doktoruma soyledim. Kullanabilirsin dedi. birkac gundur onu kullaniyorum zaten ben

Yok cnm bir anormallik ben de 6+1 de kalp atisini duydum. Kisiden kisiye degisiyor bir de gec dollenip erken dollenmesine de bagli. Bu hormonlar hepimizi asiri evhamli yapti😊

:KK1: kızlar ben dedıgım gıbı kılolu bır hamıleyım oyuzden kalp atımı gorunmedı hemde 6+4 gozukuyorum ama aslında normal dollenmıs olsa bıle 4 haftalık bıse olması lazım bı anormallık yok zaten 7 8. haftalar kalp atımı ıcın daha uygundur bazıları sanslıdır 6. haftada duyar stres yapmayın bebıslerınıze. doktorum kalp atımını goremedım ama vazjınalde bakmak ıstemıyroumm dedı banda uyduu acıkcası:KK52:

beni de bugün bir sürü kişi tedirgin etti kafam karıştı öyle...

bende seni hatırlıyorum :))
sanırım benimkide geç döllenme...normalde rahattım bugün bi kaç kişi tedirgin edince beni acaba dedim :)
en iyi beklemek sanırım bu sefer degerim çok yükselmediyse onu takarım kafaya

Aynen öyle, çok yükselse de neden bu kadar arttı diyebilirsin. Benimde 1 düşüğüm var hatırlarsan, stres zaten fazla, şu an bir de bunlara kafanı yorma derim. Aylarca sabretmedik mi, salıya ne kaldı şunun şurasında :KK34:

seni çok iyi anlıyorum önceki hamileliğimde bende çok çekmiştim bu dertten. artık ağladığımı bilirim o derece. bu defa henüz başlamadı ama bekliyorum yakındır. semizotu ıspanak gibi sebzeleri dene ben faydasını görmüştüm. birde çok bunaldığım da dr bitkisel bir ilaç vermişti onu kullanmıştım. sende dr a sor bence.

ya afedersin az zorlayayım kendimi diyorum bu sefer bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum. kayısı aslında çok faydalı da, midem kötü olmasa.

Valla ben yaklasik 6 haftaligim. Saglik ocagindan bana decavit verdiler. Doktoruma soyledim. Kullanabilirsin dedi. birkac gundur onu kullaniyorum zaten ben

bende hamıle kalmadan once baslamıstım elevıte. sımdı elevıt + folık asıt kullanıyorum cnm. bazı doktorlar vitamın vermıyor sadece folık verıyor,3. aydan sonra vitamine devam ettiriyor.

İlçe de oturuyorum burda bi hastane var onda da kadın dogumcu haftada bir gün var...zaten gitsemde bişey gözükmicek biliyorum..
kafam iyice karıştı yarın kan testimi tekrarlıyım bariiiiii:18::18:

salı günü yapmıştım ...bi yandan diyorum ki en azından için rahat bi yandan da boşuna evham yapıyorum haftaya salı tam bi hafta olur öyle yaparım ona karar veremedim işte:KK17:

canım bence kafan hiç karışmasın çok şükür bir sorunun da yokmuş. haftaya kadar kendini yiyeceksen git tabi bebişi strese sokma ama o kadar da değil diyosan bekle bir hafta sonra git. bu arada bence yine şanlıymışsın benim görev yaptığım ilçede bırak kadın doğumcuyu gebelik testi bile yapmıyorlar hastanede. Allahtan il merkezi yakın da çok telef olmuyorum. inş haftaya hayırlı haberlerini alırız :KK49:

Sakin stres yapma canim.. Takma kafaya öyle artar ki inşallah. Bende hamd olsun rahatladim bugün biraz daha. C.tesi kontrole gideceğim herşey yolunda ise dahada rahatlayacagim inşallah..

çoooookkk teşekkür ederim:KK16:
inşallah saglıcakla kucagımıza alırız yaa:KK16:

bana sanki zayıf olan hamilelerin mideleri daha çok bulanıyormuş gibi geldi.

X