2015 Şubat Anneleri

kızlar kafayı yıcem yaa ankarada olanlar hangı doktora gıdıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuzz
baskent unıversıtesınden randevu aldım sımdı 11 temmuza taa ozamana 9 haftalık oluyoruz cok gec napıcam bılmıorum.. hem hastanesı ıyı olsun hem doktoru ıstıyorum off baskentte bıde sıra cok oluo

cano bayındır hastanesi fatih hastanesi bunlarda var baksana bunlara

hayırlısı olsun canım benim de durumum aynı kese göründü ama bebeği göremedi doktor cuma günü tekrar gideceğim kontrole
inşallah senin de iyi geçer kontrolün birşey çıkmaz

sen bir hafta var daha kesin çıkar o zaman. cumaya kadar dayanacaksın. aslında benım de randevu çarşamba idi duramadım şimdi bir de çarşamba gidecegım başka yere.

Kızlar bugün 5+1 im. Ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba Perşembe demişti doktor ama sancılarım oluyor korkuyorum beklemek istemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba.. Ayniyiz seninle
Bende daha gitmedim. Çarşamba düşünüyorum kismetse ilk muayne olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yanlış anlama panik yapman için söylemiyorum önlem alman için söylüyorum
ilk gebeliğimde hamileliğimi ögredniğimden beri adet sancısı gibi karın ve kasık agrım oluyordu dr söylediğimde normal regl zamanları olur dedi vucut regl olmaya çalışır hormon etkisi filan
neuse geçmedi gebeliğim 6cı haftasında hala vardı tvu da göründü bebegim normal usgde görünmüyordu ve lekem oldu hemen başka dr gittim yine normal usgde görünmedi tvusgde göründü ve 8 haftaalık olması gereken bebişim 5 haftalık durumdaydı ve tüm müdahalelere ragmen bebişimi kaybetim

şimdi yine agrılarım vardı hatta reglimden önce 4 gün ciddi anlamda kanamam oldu regl bekliyordu eşim bile ama içimdeb bir ses annesin diyordu ve içimdeki sesim doğru çıktı regl günü ögrednim 899du hcg iki gün sonrada kese gördüm
ama agrılarım devam ediyordu dr hemen müdahale etti progestron verdi hiçbir iş yapmadan yatıyorum çalışıyordum yarın işi bırakacağım
karnımda kasıgımda belimde ara ara agrılar oluyor ilki kadar yogun olmasada tedbiri elden bırakmıyor drum
bence sende dr konuş ilgisiz davranmasın rabbimin emaneti onlar bize .
drun sorularına seni tatmin edecek cvplar vermiyorsa değiştir lütfen benim hatamı sen yapma
inşallah yavrucuğunu kucagına alırsın sağ salım canım

çok geçmiş olsun cnm.inşallah bebişin sağ salim doğar.benim de kese göründü 2 kez ama bebek görünmedi daha.kanamam hatta lekelenmem bile yok.sanki bu biraz içimi rahatlatıyo ama yine de bilmiyorum.ctesi günü hayırlı haberlerle dönerim inşallah.rabbim bebişlerimize sağlık versin:nazar:

üzülme canım. daha bişey yokken takma bnları kafana. herseyın caresı var dua edıyoruz hayırlısıyla kucagımıza alalım dıye. belki geç döllenme olmuştur sende o yuzden bıraz gerıden gelıyo olabılır. sen beslenmene dikkat et. birde folik asıdı ıhmal etme .

evet cnm ablam da aynı şeyi söylüyo geç döllenme olabilir diyo.sadece anlamadığım 2 hafta önce kan testinde hcg 5 haftaya denk geliyodu.2 hafta sonra ultrasonda 5 haftalık göründü.dr a sorcam olmazsa kan testini tekrarlamasını isticem.beslenme açısından sıkıntım yok cnm midem pek bulanmadığı için ne bulsam yemek istiyorum zaten:KK1:

Oy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...

nick sam_yeli_344 bebek doğum tarih 06.05.2015 sat 02.05.2014 yaş 29 kilo 61 1. bebek not:kalp atışları duyuldu :)

Oy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...

nick sam_yeli_344 bebek doğum tarih 06.05.2015 sat 02.05.2014 yaş 29 kilo 61 1. bebek not:kalp atışları duyuldu :)
bebek doğum tarihini yanlış yazmışım 05.02.2015 özel msj atamıyorum lütfen listeye eklermisiniz benide şimdiden teşekkürler:KK19:

Merhaba.. Ayniyiz seninle
Bende daha gitmedim. Çarşamba düşünüyorum kismetse ilk muayne olacak.

Benimde ilk muayenem olacak haberleşelim o zaman canım inşallah görürüz bekleyeceğim bende perşembeyi

selam kızlar
çok şükür bende bugün kesemi ve içindeki noktamı gördüm.
çok değişik bir duygu bu
doktor bak bu kesen bu nokta gibi görünen beyaz şey de bebeğin görüyorsun değilmi diyor
ben tepki vermiyorum
doktor görüyorum desene korkutma beni kız noldu şokamı girdin diyor:KK1:
valla ne yalan söyleyeyim ben hamile olduğuma inanmadığım için sanki başkasının ultrasonuna bakıyormuşum gibi oldum şuan dedim:KK53:

5 haftalıkmışız
gelişimi geriden geliyor ama bu seni üzüp ağlatmasın her gebelikte bu olur daha sonra bebekler arayı kapatır dedi
geçen hafta keseni bile görmemiştik ama bak bu hafta keseyide bebeğide gördük dedi
haftaya tekrar çağırdı
bu sefer kalp atışları için gel dedi.

herşey yolunda Allah a şükür.:nazar:

Benimde ilk muayenem olacak haberleşelim o zaman canım inşallah görürüz bekleyeceğim bende perşembeyi

İnşallah herşey güzel gider. Rabbim herkese sağ salim saglicakla kucagina almayi nasip eder.

Cnm ben daha hamile olmadan önce aklımdan geçiyordu suçlulık duygusu oluyordu şimdilerde de bazen aklıma geliyor sonra düşünüyorum öyle olsa bile yapabileceğimiz bir şey var mı dua edelim rabbim neyi nasip ederse o inşallah sağlıklı olsun diye dua etmekten başka çaremiz yok :) hem iyiyi düşünmek varken niye kötüyü düşünüp hamişlik sürecimizi kötü geçirelim dimi :)

tabiki var canım bide bende mide bulantısı falanda olmayınca şu anda şaka gibi geliyo hamileyim düşüncesi. nasip olursa kalp atışını duyduktan sonra dünyalar benim olucak. 2 haftamız var daha 2 hafta daha dayanıcam. herşey yolundaysa zaten daha korkmam :KK34:

o kaygı bende de var canım.malesef engel olamıyorum.iyi düşünmeye çalışıyorum.

Kızlar beni rahatlattınız sağolun. En azından tek ben kaygılı değilmişim, normal bir süreçmiş bu...

Kızlar zofran zydis isimli ilacı aldım. Sağlık ocağına ve iş yeri hekimine yazdıramadım. Kemoterapi hastalarına bulantı kesmek için veriliyormuş, pahalı da bir ilaç. O yüzden uzman dr (sanırım onkolog) yazmalıymış sgk'nın ödemesi için. Sanırım özel sağ.sigortam da ödemiyor. Neyse işte aldım kendim, içinde sadece 10 tane var :18:
Günde 3 tane içiceksin, 3 gün dayanıcak yani.
Neyse dedim amann kendimi iyi hissedeyim de alıveririm. Ama öyle aman aman bir işe yaramadı. Bastırmadı değil bulantımı azıcık diriltti beni ama hala içten içe bulanıyor midem için için :26::26::26:

Son düzenleme:
cano bayındır hastanesi fatih hastanesi bunlarda var baksana bunlara

Bayındır hastanesinin ankara şubesi (istanbul da öyle de) çok iyi diyorlar hakikaten. İş bankasının hastanesi bayındır. Annem iş bankası emeklisi benim, hep oraya gider istanbulda. Ankarada da gitmiş. Çok memnundu. Gerçi kadın doğuma gitmedi tabi ama, genel olarak hastaneyi çok övüyorlar.

selam kızlar
çok şükür bende bugün kesemi ve içindeki noktamı gördüm.
çok değişik bir duygu bu
doktor bak bu kesen bu nokta gibi görünen beyaz şey de bebeğin görüyorsun değilmi diyor
ben tepki vermiyorum
doktor görüyorum desene korkutma beni kız noldu şokamı girdin diyor:KK1:
valla ne yalan söyleyeyim ben hamile olduğuma inanmadığım için sanki başkasının ultrasonuna bakıyormuşum gibi oldum şuan dedim:KK53:

5 haftalıkmışız
gelişimi geriden geliyor ama bu seni üzüp ağlatmasın her gebelikte bu olur daha sonra bebekler arayı kapatır dedi
geçen hafta keseni bile görmemiştik ama bak bu hafta keseyide bebeğide gördük dedi
haftaya tekrar çağırdı
bu sefer kalp atışları için gel dedi.

herşey yolunda Allah a şükür.:nazar:

Canım gözün aydın, çok çok sevindim. Bebeğin geriden gelmesine hiç üzülme. Bebeğin geriden gelişi biraz da genetik yapısıyla alakalı. Yani minyon bir bebekse SAT'la belirlenen haftasına göre geri olabilir. Ara hiç kapanmayadabilir.

Benim kız hep gerideydi, doğuma kadar hiç kapanmadı ara. Boyu haftasına göre uzun ama kafası haftasına göre küçüktü. Kafa küçüklüğü de haftasına göre geride olmasına sebebp oluyordu. Çünkü benim eşimin de kafası küçüktür, Amerikan tipi kafa yapısıymış :KK1::KK1:

Doktor bana bu haftaya göre geride kalmayı şöyle açıklamıştı: Şimdi sen de 1980 doğumlusun arkadaşın da 1980 doğumlu. Aslında yaşıtsınız ama senin boyun 170 cm onun boyu 155 cm. Sen 42 bedensin o 36 beden ama bedensel olarak farklı olmanız yaşıt olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.

Durum bu yani :KK51::KK51:

nasılsın canım
ya bir kaç şey sorucam tek tek sorayım .. 5+5 im kese gözüktü fakat bebek gözükmedi .. Normal mi

İyiyim tatlım sen de iyisindir inşallah?
Evet bence çok normal. Benim kızda 6+0da kese görünmüştü, 7+3te bebek görünmüştü.
Hele de karından baktırdıysan çok çok normal. Ama vajinal usg.de bile görünmemesi normal bence şu an.

X