- 17 Kasım 2012
- 205
- 80
hayırlısı olsun canım benim de durumum aynı kese göründü ama bebeği göremedi doktor cuma günü tekrar gideceğim kontrole
inşallah senin de iyi geçer kontrolün birşey çıkmaz
Cnm peki kalp atışını gördünüz mü??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım benim de durumum aynı kese göründü ama bebeği göremedi doktor cuma günü tekrar gideceğim kontrole
kızlar kafayı yıcem yaa ankarada olanlar hangı doktora gıdıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuzz
baskent unıversıtesınden randevu aldım sımdı 11 temmuza taa ozamana 9 haftalık oluyoruz cok gec napıcam bılmıorum.. hem hastanesı ıyı olsun hem doktoru ıstıyorum off baskentte bıde sıra cok oluo
Kızlar bugün 5+1 im. Ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba Perşembe demişti doktor ama sancılarım oluyor korkuyorum beklemek istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yanlış anlama panik yapman için söylemiyorum önlem alman için söylüyorum
ilk gebeliğimde hamileliğimi ögredniğimden beri adet sancısı gibi karın ve kasık agrım oluyordu dr söylediğimde normal regl zamanları olur dedi vucut regl olmaya çalışır hormon etkisi filan
neuse geçmedi gebeliğim 6cı haftasında hala vardı tvu da göründü bebegim normal usgde görünmüyordu ve lekem oldu hemen başka dr gittim yine normal usgde görünmedi tvusgde göründü ve 8 haftaalık olması gereken bebişim 5 haftalık durumdaydı ve tüm müdahalelere ragmen bebişimi kaybetim
şimdi yine agrılarım vardı hatta reglimden önce 4 gün ciddi anlamda kanamam oldu regl bekliyordu eşim bile ama içimdeb bir ses annesin diyordu ve içimdeki sesim doğru çıktı regl günü ögrednim 899du hcg iki gün sonrada kese gördüm
ama agrılarım devam ediyordu dr hemen müdahale etti progestron verdi hiçbir iş yapmadan yatıyorum çalışıyordum yarın işi bırakacağım
karnımda kasıgımda belimde ara ara agrılar oluyor ilki kadar yogun olmasada tedbiri elden bırakmıyor drum
bence sende dr konuş ilgisiz davranmasın rabbimin emaneti onlar bize .
drun sorularına seni tatmin edecek cvplar vermiyorsa değiştir lütfen benim hatamı sen yapma
inşallah yavrucuğunu kucagına alırsın sağ salım canım
üzülme canım. daha bişey yokken takma bnları kafana. herseyın caresı var dua edıyoruz hayırlısıyla kucagımıza alalım dıye. belki geç döllenme olmuştur sende o yuzden bıraz gerıden gelıyo olabılır. sen beslenmene dikkat et. birde folik asıdı ıhmal etme .
Oy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...
nick sam_yeli_344 bebek doğum tarih 06.05.2015 sat 02.05.2014 yaş 29 kilo 61 1. bebek not:kalp atışları duyuldu :)
bebek doğum tarihini yanlış yazmışım 05.02.2015 özel msj atamıyorum lütfen listeye eklermisiniz benide şimdiden teşekkürlerOy hissetmeyenler var ben de hic unutamiyorum daimi bi bulanti biri sürekli yemek yapsin önüme getirsin yemek yemeden sikintim yok ama bütün kokular burnuna yapisiyo resmen. Gribimde geçmedi yatak döşek durumu yatiyorum...
nick sam_yeli_344 bebek doğum tarih 06.05.2015 sat 02.05.2014 yaş 29 kilo 61 1. bebek not:kalp atışları duyuldu :)
Merhaba.. Ayniyiz seninle
Bende daha gitmedim. Çarşamba düşünüyorum kismetse ilk muayne olacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nick samyeli :)bebek doğum tarihini yanlış yazmışım 05.02.2015 özel msj atamıyorum lütfen listeye eklermisiniz benide şimdiden teşekkürler
Benimde ilk muayenem olacak haberleşelim o zaman canım inşallah görürüz bekleyeceğim bende perşembeyi
Çok sevindim canım Allah bize de nasip etsin. Ne kadarlıkken gördün kalp atışlarını
Cnm ben daha hamile olmadan önce aklımdan geçiyordu suçlulık duygusu oluyordu şimdilerde de bazen aklıma geliyor sonra düşünüyorum öyle olsa bile yapabileceğimiz bir şey var mı dua edelim rabbim neyi nasip ederse o inşallah sağlıklı olsun diye dua etmekten başka çaremiz yok :) hem iyiyi düşünmek varken niye kötüyü düşünüp hamişlik sürecimizi kötü geçirelim dimi :)
tabiki var canım bide bende mide bulantısı falanda olmayınca şu anda şaka gibi geliyo hamileyim düşüncesi. nasip olursa kalp atışını duyduktan sonra dünyalar benim olucak. 2 haftamız var daha 2 hafta daha dayanıcam. herşey yolundaysa zaten daha korkmam
o kaygı bende de var canım.malesef engel olamıyorum.iyi düşünmeye çalışıyorum.
cano bayındır hastanesi fatih hastanesi bunlarda var baksana bunlara
selam kızlar
çok şükür bende bugün kesemi ve içindeki noktamı gördüm.
çok değişik bir duygu bu
doktor bak bu kesen bu nokta gibi görünen beyaz şey de bebeğin görüyorsun değilmi diyor
ben tepki vermiyorum
doktor görüyorum desene korkutma beni kız noldu şokamı girdin diyor
valla ne yalan söyleyeyim ben hamile olduğuma inanmadığım için sanki başkasının ultrasonuna bakıyormuşum gibi oldum şuan dedim
5 haftalıkmışız
gelişimi geriden geliyor ama bu seni üzüp ağlatmasın her gebelikte bu olur daha sonra bebekler arayı kapatır dedi
geçen hafta keseni bile görmemiştik ama bak bu hafta keseyide bebeğide gördük dedi
haftaya tekrar çağırdı
bu sefer kalp atışları için gel dedi.
herşey yolunda Allah a şükür.
Kızlar kimse varmı birşey sorucam
ben varım :) ben varım :)
nasılsın canım
ya bir kaç şey sorucam tek tek sorayım .. 5+5 im kese gözüktü fakat bebek gözükmedi .. Normal mi