2015 Şubat Anneleri

Canım sgk toplu ödüyor. Brüt maaş üzerinden ve doğum iznin bitince. Ama yine firmayla anlaşmaya bağlı normal maaşın devam ettirilebilir. SGK'dan alınca da şirketine ödersin. Ben öyle yapmıştım eski iş yerimde. Küçük bir firmaydı, yardımcı oldu o konuda patronum sağolsun. Öyle yapan birçok arkadaşım da var.
Ama şu an çalıştığım şirket çok kurumsal, çok büyük. Yapmazlar öyle bir iyilik maalesef...

aynı sıkıntı bende de mevcut 4 ay çalışmayacağım için eşimle şu 8 ayda ödeyebildiğimiz kadar borçları kapatalım diyoruz en azından 4 ay idare edebilecek şekilde. ama korkmayın arkadaşlar rabbim yardımcı olur bir evlat geliyo dünyaya sıkıntıya düşürmez bizi ben öyle inanıyorum sizde inanın şimdiden üzmeyin kendinizi :KK34:

Kızlar selamlar. Hafta sonu kötü olduğum için giremedim hiç :KK43: İnşallah herkes iyidir. Benim bulantılarıma bir de boğaz enf. eklendi, çok kötüyüm paçavra gibi....

Canım sgk toplu ödüyor. Brüt maaş üzerinden ve doğum iznin bitince. Ama yine firmayla anlaşmaya bağlı normal maaşın devam ettirilebilir. SGK'dan alınca da şirketine ödersin. Ben öyle yapmıştım eski iş yerimde. Küçük bir firmaydı, yardımcı oldu o konuda patronum sağolsun. Öyle yapan birçok arkadaşım da var.
Ama şu an çalıştığım şirket çok kurumsal, çok büyük. Yapmazlar öyle bir iyilik maalesef...

anladım canım. artık bende boyle bısey ısterım firmadan. muhtemelen yardımcı olur onlarda. cunku o 4 ay cok masraflı olucak. uzerıne bırde ödemelerım var. maaş alamazsam sıkıntı olucak benım ıcın. cok tesekkurler bılgı ıcın :nazar::nazar:

Günaydın...

5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Son düzenleme:
Günaydın...

5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın
Gunaydin. Allah kolaylik versin canim. Bulantilar oldukca zor ben daha 5. Haftamdayim ara ara ozellikle sabahlari uyaninca yasiyorum. cok uzun surmuyor simdilik Allahtan. Sen de bir an once bu sikintilarindan kurtulursun umarim.

mide bulantiLARINIZ KAÇINCI HAFTADA başladı.ben 5haftaya girdim ve az az var.kızımda 8 haftalıktı ve 7.ayıma kadar hiç geçmedi.çok zor bir hamilelik yaşadım.sürekli çıkardım.sanırım bu bebiş de böle olacak.yeter ki iyi olsunlar .dayanıyor insan.

Günaydın...

5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın
Gunaydin. Allah kolaylik versin canim. Bulantilar oldukca zor ben daha 5. Haftamdayim ara ara ozellikle sabahlari uyaninca yasiyorum. cok uzun surmuyor simdilik Allahtan. Sen de bir an once bu sikintilarindan kurtulursun umarim.

anladım canım. artık bende boyle bısey ısterım firmadan. muhtemelen yardımcı olur onlarda. cunku o 4 ay cok masraflı olucak. uzerıne bırde ödemelerım var. maaş alamazsam sıkıntı olucak benım ıcın. cok tesekkurler bılgı ıcın :nazar::nazar:

Bence de knuş canım, eğer yapabilecek bir durum varsa yapsınlar tabi ki. Sonucta 4ay sonra geri ödeyeceksin toplu paranı aldığında.

bir de kızlar diyetisyene gitmeyi düşğnüyorum.kızımda 50 kilo ile hamiş kaldım 16 kilo aldım.şimdi ise 57 kiloyum malesef 16 kilo alma bir şansım yok.son iki ayda aldım nerdeyse o kiloyu da.yaş da gidiyor kilo vermek zorlaşıyor.aranızda giden ya da gidecek olan varsa birbirimize destek olabilriz.

Selam kizlar. Ben hastanedeyim simdi. Bugun seker yuklemesi idrar tahlili ve keseye bakmak icin geldim. Insulinle ilgili sorunlarim oldugu icin doktor 5. Haftada istedi bu testi. Kollarim delik desik oldu kan aldirmaktan. Hersey bebisler icin. :))) Umarim keseyi gorebiliriz !!!!@

Son düzenleme:
aynı sıkıntı bende de mevcut 4 ay çalışmayacağım için eşimle şu 8 ayda ödeyebildiğimiz kadar borçları kapatalım diyoruz en azından 4 ay idare edebilecek şekilde. ama korkmayın arkadaşlar rabbim yardımcı olur bir evlat geliyo dünyaya sıkıntıya düşürmez bizi ben öyle inanıyorum sizde inanın şimdiden üzmeyin kendinizi :KK34:

Ben de kayırmıyorum tatlım valla. Bebek nasibiyle gelir Allahın izniyle. Sağlıkla doğsunlar da.
Ama benim içinde br kaygı bir endişe var bebeğin sağlığına birşey olur diye. Sizlerde de var mı?

Selam kizlar. Ben hastanedeyim simdi. Bugun seker yuklemesi idrar tahlili ve keseye bakmak icin geldim. Insulinle ilgili sorunlarim oldugu icin doktor 5. Haftada istedi bu testi. Kollarim delik desik oldu kan aldirmaktan. Hersey bebisler icin. :))) Umarim keseyi gorebiliriz !!!!@

Geçmiş olsun canım. Şeker yüklemesine erken gitmişsin diyecektim ki insülinle alakalı sorunlarım var demişsin.
Ben de ilk gebeliğimde gestasyonel diyabettim. Muhtemelen bunda da çıkacak. Allah yardımcımız olur inşallah.
HAyırlı haberlerini bekleriz.

Çarşamba günü aynısı benimde başıma geldi Allah korusun çok üzüldüm bence doktorların iletişim ve empati anlamındada eğitim almaları şart bazı doktorların annenin psikolojisinden, hormonlarından zerre umurları yok

doğru söylüyorsun canım ne bir açıklama nede başka birşey afedersiniz ama mal gibi kaldım ortada napacağımı ne diyeceğimi bilemedim sadece ağladım kaçmayı düşündüm o an hastaneden ama arabayı sürmeye mecalim kalmadı:KK5:

Ben de kayırmıyorum tatlım valla. Bebek nasibiyle gelir Allahın izniyle. Sağlıkla doğsunlar da.
Ama benim içinde br kaygı bir endişe var bebeğin sağlığına birşey olur diye. Sizlerde de var mı?

o kaygı bende de var canım.malesef engel olamıyorum.iyi düşünmeye çalışıyorum.

tabiki var canım bide bende mide bulantısı falanda olmayınca şu anda şaka gibi geliyo hamileyim düşüncesi. nasip olursa kalp atışını duyduktan sonra dünyalar benim olucak. 2 haftamız var daha 2 hafta daha dayanıcam. herşey yolundaysa zaten daha korkmam :KK34:

Cnm ben daha hamile olmadan önce aklımdan geçiyordu suçlulık duygusu oluyordu şimdilerde de bazen aklıma geliyor sonra düşünüyorum öyle olsa bile yapabileceğimiz bir şey var mı dua edelim rabbim neyi nasip ederse o inşallah sağlıklı olsun diye dua etmekten başka çaremiz yok :) hem iyiyi düşünmek varken niye kötüyü düşünüp hamişlik sürecimizi kötü geçirelim dimi :)

ben de kese görünüp bebek görünmeyenlerdenim bugün tekrar gideceğim doktora bakalım ne çıkacak. benim 7 hafta bitti görünüyor ama geriden geliyorum sanırım. inşallah hayırlı haberler alırım. halsizim,yorgunum,mutsuzum sanki depresyondayım ve bir daha eskiye dönemeyecek gibiyim ama geçici bir durummuş bu.

hayırlısı olsun canım benim de durumum aynı kese göründü ama bebeği göremedi doktor cuma günü tekrar gideceğim kontrole
inşallah senin de iyi geçer kontrolün birşey çıkmaz

kızlar kafayı yıcem yaa ankarada olanlar hangı doktora gıdıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuzz
baskent unıversıtesınden randevu aldım sımdı 11 temmuza taa ozamana 9 haftalık oluyoruz cok gec napıcam bılmıorum.. hem hastanesı ıyı olsun hem doktoru ıstıyorum off baskentte bıde sıra cok oluo

bir de kızlar diyetisyene gitmeyi düşğnüyorum.kızımda 50 kilo ile hamiş kaldım 16 kilo aldım.şimdi ise 57 kiloyum malesef 16 kilo alma bir şansım yok.son iki ayda aldım nerdeyse o kiloyu da.yaş da gidiyor kilo vermek zorlaşıyor.aranızda giden ya da gidecek olan varsa birbirimize destek olabilriz.

aynen canım , ben daha vahim bi durumdayım ilk aydan aldım bile 72 yim :KK43: ve diyetisyene gitmeyi düşünüyorum açıkcası. dr um hamileyim diye herşeyi yemeği zorlama dedi sadece canım çekiyorsa ye dedi. ama ben diyetisyene gitmeyi düşünyorum :KK66:

Kızlar bugün 5+1 im. Ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba Perşembe demişti doktor ama sancılarım oluyor korkuyorum beklemek istemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X