Canım sgk toplu ödüyor. Brüt maaş üzerinden ve doğum iznin bitince. Ama yine firmayla anlaşmaya bağlı normal maaşın devam ettirilebilir. SGK'dan alınca da şirketine ödersin. Ben öyle yapmıştım eski iş yerimde. Küçük bir firmaydı, yardımcı oldu o konuda patronum sağolsun. Öyle yapan birçok arkadaşım da var.
Ama şu an çalıştığım şirket çok kurumsal, çok büyük. Yapmazlar öyle bir iyilik maalesef...
Kızlar selamlar. Hafta sonu kötü olduğum için giremedim hiçİnşallah herkes iyidir. Benim bulantılarıma bir de boğaz enf. eklendi, çok kötüyüm paçavra gibi....
Canım sgk toplu ödüyor. Brüt maaş üzerinden ve doğum iznin bitince. Ama yine firmayla anlaşmaya bağlı normal maaşın devam ettirilebilir. SGK'dan alınca da şirketine ödersin. Ben öyle yapmıştım eski iş yerimde. Küçük bir firmaydı, yardımcı oldu o konuda patronum sağolsun. Öyle yapan birçok arkadaşım da var.
Ama şu an çalıştığım şirket çok kurumsal, çok büyük. Yapmazlar öyle bir iyilik maalesef...
anladım canım. artık bende boyle bısey ısterım firmadan. muhtemelen yardımcı olur onlarda. cunku o 4 ay cok masraflı olucak. uzerıne bırde ödemelerım var. maaş alamazsam sıkıntı olucak benım ıcın. cok tesekkurler bılgı ıcın
Günaydın...
5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
Günaydın...
5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın
Gunaydin. Allah kolaylik versin canim. Bulantilar oldukca zor ben daha 5. Haftamdayim ara ara ozellikle sabahlari uyaninca yasiyorum. cok uzun surmuyor simdilik Allahtan. Sen de bir an once bu sikintilarindan kurtulursun umarim.
5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasınGünaydın...
5 günlük tatilim bugün bitti ve iş başı yaptım, yoğun mide bulantıları yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
anladım canım. artık bende boyle bısey ısterım firmadan. muhtemelen yardımcı olur onlarda. cunku o 4 ay cok masraflı olucak. uzerıne bırde ödemelerım var. maaş alamazsam sıkıntı olucak benım ıcın. cok tesekkurler bılgı ıcın
aynı sıkıntı bende de mevcut 4 ay çalışmayacağım için eşimle şu 8 ayda ödeyebildiğimiz kadar borçları kapatalım diyoruz en azından 4 ay idare edebilecek şekilde. ama korkmayın arkadaşlar rabbim yardımcı olur bir evlat geliyo dünyaya sıkıntıya düşürmez bizi ben öyle inanıyorum sizde inanın şimdiden üzmeyin kendinizi
Selam kizlar. Ben hastanedeyim simdi. Bugun seker yuklemesi idrar tahlili ve keseye bakmak icin geldim. Insulinle ilgili sorunlarim oldugu icin doktor 5. Haftada istedi bu testi. Kollarim delik desik oldu kan aldirmaktan. Hersey bebisler icin. :))) Umarim keseyi gorebiliriz !!!!@
Çarşamba günü aynısı benimde başıma geldi Allah korusun çok üzüldüm bence doktorların iletişim ve empati anlamındada eğitim almaları şart bazı doktorların annenin psikolojisinden, hormonlarından zerre umurları yok
Ben de kayırmıyorum tatlım valla. Bebek nasibiyle gelir Allahın izniyle. Sağlıkla doğsunlar da.
Ama benim içinde br kaygı bir endişe var bebeğin sağlığına birşey olur diye. Sizlerde de var mı?
Ben de kayırmıyorum tatlım valla. Bebek nasibiyle gelir Allahın izniyle. Sağlıkla doğsunlar da.
Ama benim içinde br kaygı bir endişe var bebeğin sağlığına birşey olur diye. Sizlerde de var mı?
ben de kese görünüp bebek görünmeyenlerdenim bugün tekrar gideceğim doktora bakalım ne çıkacak. benim 7 hafta bitti görünüyor ama geriden geliyorum sanırım. inşallah hayırlı haberler alırım. halsizim,yorgunum,mutsuzum sanki depresyondayım ve bir daha eskiye dönemeyecek gibiyim ama geçici bir durummuş bu.
bir de kızlar diyetisyene gitmeyi düşğnüyorum.kızımda 50 kilo ile hamiş kaldım 16 kilo aldım.şimdi ise 57 kiloyum malesef 16 kilo alma bir şansım yok.son iki ayda aldım nerdeyse o kiloyu da.yaş da gidiyor kilo vermek zorlaşıyor.aranızda giden ya da gidecek olan varsa birbirimize destek olabilriz.