2015 Şubat Anneleri

günaydın herkse

kızlar ben b gün 6+1 oldum.az önce çok az daolsa kahvrengi leklenmem oldu çok kötüyüm.eşimede bişey söylemedim ağrım falanda yok ama doktora gitmek grekirmi acaba ?

canım korkma olabilir lekelenme ama sen yinede doktorunla görüş

Merhaba kızlar 6+6 olduk bugun uyku gelmesi ve göğüs hassasiyeti dışında belirtilerim yok .1 hafta önce kasık ağrılarım vardı onlarda geçti ne mide bulantısı ne birşey benm gibi olanlar varmı ??Endişeleniyorum zaman zaman ...

canım bende aynı sen gibiyim hiç bir konuda hassasiyet oluşmadı bende.hatta kan sonucuna gere değerlerim falan çok iyi ama ilk hafta çok uyumak dışında hiç belirtim olmadı.keseyi görünce ikna oldum anca hamile olduğuma.benimde bugün çok hafif bir lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum

Endişelenme bence yerleşme kanası bazı kadınlarda bu haftalardada görülebiliyor yine de endişeni yatıştıracaksa doktoruna danış ben öyle yapardım :) benimde bugun kontrolum var bakalım iyi şeyler duyarım inşallah daha kalp atışını duymadım kese gördüm sadece...

inşallah dediğin gibidir canım :)
sen benden 6 gün büyüksün sanırım :)
hayırlı haber alırsın inşallah

inşallah dediğin gibidir canım :)
sen benden 6 gün büyüksün sanırım :)
hayırlı haber alırsın inşallah

Amin inşallah evet en son adet tarihi 6 mayıs :) Allah herkesin bebeğini sağlıkla karnın ve hayatta buyutmeyi nasıp etsin.. steyenlere de nasip etsin dualarını kabul etsin inşallah :)

Gunaydin arkadaşlar. Bende yarin bebegimin kalp atislarini duymak için gideceğim heyecan hat safhada :) bu arada göğüs agrisi devamlı sanirim artik. Kasik agrisi biraz dinse bari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende 7. haftadan gidiyorum. kasık ağrım oluyo arada onun haricinde göğüslerim şiş ve öyle çok uykumda gelmiyo açıkçası. yine 12 lerde falan yatıyorum. bana göre güzel bişey bebişimiz bizi zorlamıyo işte. bende haftaya kalp atışını dinlemeye gidicem kısmetsee. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşş. ama yalnız değilsin çok var bizim gibi korkma

ben de kese görünüp bebek görünmeyenlerdenim bugün tekrar gideceğim doktora bakalım ne çıkacak. benim 7 hafta bitti görünüyor ama geriden geliyorum sanırım. inşallah hayırlı haberler alırım. halsizim,yorgunum,mutsuzum sanki depresyondayım ve bir daha eskiye dönemeyecek gibiyim ama geçici bir durummuş bu.

üzülme canım. daha bişey yokken takma bnları kafana. herseyın caresı var dua edıyoruz hayırlısıyla kucagımıza alalım dıye. belki geç döllenme olmuştur sende o yuzden bıraz gerıden gelıyo olabılır. sen beslenmene dikkat et. birde folik asıdı ıhmal etme .

gunaydın kızlarr hepınız ıyısınız ınsallahh... benım yemek yeme sonrası mıde bulantılarım basladı ya saka gıbı cok rahatsız edıyo benı servısten ınmemk ıcın zor tuttum kendımı.. hala daha dr ye gıtmedım nereye gıtcemıde bılmıorum folık te aldım baslamadım ayy ne kotuyum.

KıZlar benim gibi olanınız varmı acaba ?
Miğde bulantısı yüzünden iştahım kapandı resmen hiç bişi istemiyo canım ve dün baktım ki 2 kilo vermişim istifra etmediğim halde böle napıcam ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim canım Allah bize de nasip etsin. Ne kadarlıkken gördün kalp atışlarını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar selamlar. Hafta sonu kötü olduğum için giremedim hiç İnşallah herkes iyidir. Benim bulantılarıma bir de boğaz enf. eklendi, çok kötüyüm paçavra gibi....

Canım sgk toplu ödüyor. Brüt maaş üzerinden ve doğum iznin bitince. Ama yine firmayla anlaşmaya bağlı normal maaşın devam ettirilebilir. SGK'dan alınca da şirketine ödersin. Ben öyle yapmıştım eski iş yerimde. Küçük bir firmaydı, yardımcı oldu o konuda patronum sağolsun. Öyle yapan birçok arkadaşım da var.
Ama şu an çalıştığım şirket çok kurumsal, çok büyük. Yapmazlar öyle bir iyilik maalesef...

Mrb cnm bırıncı sayfada yazıyor ama ben soylıyım. Bana ozel mesaj atıyorsun ve bende bılgılerını lısteye eklıyorum

Tamam canım sana msj atıcam.

Ben de öyleyim canım. Hiç ama hiç bişey yemek istemiyor canım. Hele ev yemekleri, sulu şeyler.
Benim boğazım da çok ağrımaya başladı, bugun mecburen bulantı ilacı aldım doktorun tavsiyesiyle. Daha etki etmedi bakalım inşallah biraz hafifler.

canım cevabın için çok teşekkürler içimi rahatlattın buradan bizim gibi olanlardan cevap alınca çok iyi oluyor ...Allah sağlığımızı eksit etmesin...

canım cevabın için çok teşekkürler içimi rahatlattın buradan bizim gibi olanlardan cevap alınca çok iyi oluyor ...Allah sağlığımızı eksit etmesin...

rica ederim canım bi ara bende çok kafama takmıştım hatta gerilere gidersen görürsün yazmıştım bende korkuyrum diye ama yalnız olmadığımı gördükçe sevindim aslında halime. bulantısı olan arkdaşlar çok sıkıntı çekiyolar çünkü.

bendeee geldımm subatt annesı olarak allahın ıznıylee oncelıkle. black benıde eklermısın canım kızlarr benım cok yenı daha kese falan gormedık bu hafta ıcı doktora gıdecegım ıns guzel ılerlıyordur hersey. mıde bulantım cok sureklı serum yıyıyorum medpamıt ılac ıcıyorum rennıe duo surup ıcıyorum gecmıyor yoksaa benım gıbı olan varmı kızlar neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…