- 14 Haziran 2011
- 100
- 20
günaydın herkse
kızlar ben b gün 6+1 oldum.az önce çok az daolsa kahvrengi leklenmem oldu çok kötüyüm.eşimede bişey söylemedim ağrım falanda yok ama doktora gitmek grekirmi acaba ?
canım korkma olabilir lekelenme ama sen yinede doktorunla görüş
Merhaba kızlar 6+6 olduk bugun uyku gelmesi ve göğüs hassasiyeti dışında belirtilerim yok .1 hafta önce kasık ağrılarım vardı onlarda geçti ne mide bulantısı ne birşey benm gibi olanlar varmı ??Endişeleniyorum zaman zaman ...
doktor randevum yarın sabah 10 gün önce kese gördük bu 2. randevum ilerleyen aylarda aylık cagiricaklar acaba o zaman ne yapacağız
canım bende aynı sen gibiyim hiç bir konuda hassasiyet oluşmadı bende.hatta kan sonucuna gere değerlerim falan çok iyi ama ilk hafta çok uyumak dışında hiç belirtim olmadı.keseyi görünce ikna oldum anca hamile olduğuma.benimde bugün çok hafif bir lekelenmem oldu şimdi çok korkuyorum
Endişelenme bence yerleşme kanası bazı kadınlarda bu haftalardada görülebiliyor yine de endişeni yatıştıracaksa doktoruna danış ben öyle yapardım :) benimde bugun kontrolum var bakalım iyi şeyler duyarım inşallah daha kalp atışını duymadım kese gördüm sadece...
inşallah dediğin gibidir canım :)
sen benden 6 gün büyüksün sanırım :)
hayırlı haber alırsın inşallah
Merhaba kızlar 6+6 olduk bugun uyku gelmesi ve göğüs hassasiyeti dışında belirtilerim yok .1 hafta önce kasık ağrılarım vardı onlarda geçti ne mide bulantısı ne birşey benm gibi olanlar varmı ??Endişeleniyorum zaman zaman ...
benim de gün içinde çok sancım oluyor.aynen dediğini gibi.şiddetli adet sancısına benziyor ama dr henüz bişey demedi.sanırım ctesi günkü kontrolde önemli bişey varsa söylicek.daha bebişi de göremedik zaten sat a göre uyumlu da gitmiyohakkımızda hayırlısı inşallah
mrb bayanlar nasilsiniz? uzun suredir giremedim foruma..biz artik 6+1 gunluk oldukgecen gun agrim vardi doktora gittik tesadufen oldu tamda ogun bebegimin kalp atisi baslamis gorduk minnacik ayyy nasil bi guzel duyguymus yarabbim dileyen herkese nasip eder ins. bir hafta sonrada sesini duyabilirsiniz dedi sabirsizlikla bekliyorum
teşekkürler canım bilgi için. bıde sız bu işlerden anlısyounuz. birsey daha sormak ıstıyorum. 4 aylık dogum ıznımızde maasları rapor bıtınce toplu alıyoruz dıye bıluyorum ben. acıkcası ödemelerim oldugu ıcın bu benı sıkıntıya sokar. normal maasımı alıyo gıbı aylık alabılır mıyım?
Mrb cnm bırıncı sayfada yazıyor ama ben soylıyım. Bana ozel mesaj atıyorsun ve bende bılgılerını lısteye eklıyorum
KıZlar benim gibi olanınız varmı acaba ?
Miğde bulantısı yüzünden iştahım kapandı resmen hiç bişi istemiyo canım ve dün baktım ki 2 kilo vermişim istifra etmediğim halde böle napıcam ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende 7. haftadan gidiyorum. kasık ağrım oluyo arada onun haricinde göğüslerim şiş ve öyle çok uykumda gelmiyo açıkçası. yine 12 lerde falan yatıyorum. bana göre güzel bişey bebişimiz bizi zorlamıyo işte. bende haftaya kalp atışını dinlemeye gidicem kısmetsee. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşş. ama yalnız değilsin çok var bizim gibi korkma
canım cevabın için çok teşekkürler içimi rahatlattınburadan bizim gibi olanlardan cevap alınca çok iyi oluyor ...Allah sağlığımızı eksit etmesin...