2015 Şubat Anneleri

alh korusun ya ben de çok korkuyorum nazara çok inanıyorum çok şaşıran oldu bi de . etrafımda çok bayan var isteyip de olmayan da çok mercimeklerimiz allaha emanet :18:

sağolasın canım :) tek istediğim dr dan bişiler duymak adam akıllı ilk kez dr ya gidicem çünkü . öncesinde kan sonucumu öğrendim sadece.

Süt izni 1 yaşına gelene kadar. Arkadaşların dediği gibi firmaya göre kullandırım şekli değişiyor. Ben hepsini toplu kullandım, doğum iznine ekledim. Toplamda yalan olmasın 33 iş günü mü ne etmişti.

Midem yine felaket kizlar. Öksürsem çıkaracak gibiyim. Bir de boğazım yanıyor, acaba reflü gibi sürekli geri geldiğinden filan mı ki. Böyle olan var mı?

alh korusun ya ben de çok korkuyorum nazara çok inanıyorum çok şaşıran oldu bi de . etrafımda çok bayan var isteyip de olmayan da çok mercimeklerimiz allaha emanet :18:

Ben de şirkkette müdürüm ve bir iş arkadaşım dışında kimseye demedim. Birkaç yakın arkadaşım ve ailem. Başka bilen yok, demicem de.

arkadaşlar bişey soruca bugün ilk kez doktora gittim ultrason da baktı hamilelik görülüyor ama bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi bişey çıkmaz değilmi inşallah? içimi bi korku kapladı :18::18:

şuan dusununce haftalıkk kullanmak daha mantıklı gelıyo. ama zaman ne gosterır bılınmez

teşekkürler canım bilgi için. bıde sız bu işlerden anlısyounuz. birsey daha sormak ıstıyorum. 4 aylık dogum ıznımızde maasları rapor bıtınce toplu alıyoruz dıye bıluyorum ben. acıkcası ödemelerim oldugu ıcın bu benı sıkıntıya sokar. normal maasımı alıyo gıbı aylık alabılır mıyım?

Inşallah bizimde tutar arkadaşlar dua edelim inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bişey soruca bugün ilk kez doktora gittim ultrason da baktı hamilelik görülüyor ama bebeği göremiyorum haftaya tekrar gel dedi bişey çıkmaz değilmi inşallah? içimi bi korku kapladı :18::18:

bana da aynısını dedi bazen öyle olabiliyormuş . ben de bir iki gün endişelendim sonra bıraktım bence endişelenme sende görünür yakında. ama ıkı hafta bekleyemedim pzt gıdecegım sana da söylerım sonucu. döllenme geç olunca görünmeyebiliyormuş.

inşallah canım ya bana da haftaya gel dedi ama korktum biraz ne bileyim

hangı ilaçmış bu ya..ben gaviscon şurubu 9.ay boyunca içtim durdum ama kar ettiği 25 dk yı gecmezdi..

Şuan ben onu içiyorum başka bişey vardır belki tekrar git doktora

İlk önce kese sonra bebek olur canım korkma bizde de öle oldu korkulacak birşey yok içini ferah tut

İlk önce kese sonra bebek olur canım korkma bizde de öle oldu korkulacak birşey yok içini ferah tut

çok sağol canım ya internetten baktım boş gebelik falan olabilir yazıyor korktum ne bileyim

Maşallah canım 😊

teşekkür ederim canım salak doktor yüzünden moralsiz birgün geçirdim. Allah hepimizi vicdanlı iyi doktorlarla karşılaştırsın.

teşekkür ederim canım salak doktor yüzünden moralsiz birgün geçirdim. Allah hepimizi vicdanlı iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Âmin canım inşallah bende doktor değiştircem adamı hiç haz etmiyom mecburiyetten gittim iyi bi doktor bulmak zor var ama çok uzak bana

Bugün kalp atışlarını duydum ikisinde doktor aralarında bi hafta var dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…