göözün aydın canım darısı biz kalp sesini duymayanların başına inşşş 2 hafta nasıl beklicem bilmiyorum
benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz
benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz
GÜNDE 1,5 saat süt izni var, kimiş iş yeri gunluk kullandırıyor erken cıkıo vs, kimide haftada 1 gün olarak kullandırıyor, ıkı tarafında işine geliyor.1 yasına kadar haftada 1 izin yapıosunuz.Genelde cuma oluyor.misss gibi oluyor :) özel sektör tabı..memurlarda gunluk 3 saat dı.ama yenı torba yasasında bunlarda bı değişiklik oldumu bilmiyorum
bana da 2 hafta sonra gel dedı ama ben dayanamadım pzt ne başka doktordan rendevu aldım. kalp atışını da duyduktan sonra inşallah daha doktor konusunda bu kadar takıntılı olmayacağım bır problem olmazsa. çoğu kişi diyor biz ilk kalp atışı için gittik sonra da 3 aylıkken bu ikili test için gıtmısler.
benım 6+5 ben beş kez doktora gıttım.
Benim sat a gore 8 haftalik ama bebegin boyutlarina gore 6+1 mis. Herkesin yumurtlama tarihi farkli oldugu icin bebegin kac haftalik oldugunu anca ultrason sonucuna gire doktor soyleyebiliyormus canim ben de bugun doktordan ogrendim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesınlıkle 3 ay dan önce söylenmemelıi ,iş yeri direk olarak ıkame personel derdine düşüyor ve siz yük olarak görünüyorunuz.Ben ılkınde öle yptm.kısmetse bundada 3 aylık olunca söyleyeceğim inş.
gebelik muayneleri için mi canım? ya birde sana bırser sorucam. süt izni dedikleri bırsey var hergun iki saat emzirmek için izin labiliyosun o kac ay suruyor? bizim firmada hergun alınmıyo haftada bır gun gelmıyorlar ıse. o yuzden benım ıcın cok onemlı.
Allah razıolsun.Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Canım aynısı bende oldu bi ilaç verdi Dr iki üç kere içince geçti sanada verir miğdem yanıyo diye gittim bende şükür ilaç çok iyi çantamdan çıkartmıyorummerhaba arkadaşlar
yarın doktor için randevu aldım kısmetse gıdeceğiz.. Şişli KOlan hastanesıne ...
çok merak edıyorum kalp atışlarını duyabılırmıyız... bu arada bende bıraz mıde kaynamaları başladı dolayısıyşla mıde bulantısıda oluyor... ilk bebekte de böyle olmuştu... 9 ay mıdem yanmıştı.
kesınlıkle 3 ay dan önce söylenmemelıi ,iş yeri direk olarak ıkame personel derdine düşüyor ve siz yük olarak görünüyorunuz.Ben ılkınde öle yptm.kısmetse bundada 3 aylık olunca söyleyeceğim inş.
hımm anladım yani benimki daha küçük de olabilir bu durumda. neyse yarın gidip öğrencem inşlh. insan küçük bi ihtimal de olsa dış gebelik mi acaba diye korkuyo
ben de söylemek istemiyordum ama ilk gün x-ry cihazindan geçmedim hemen dedikodu yayılmıştı bile, ben de söylemek zorunda kaldım mecburen. ama en doğrsunu ve hatta sünnet olanı 3 aya kadar söylenmemesiymiş
Canım aynısı bende oldu bi ilaç verdi Dr iki üç kere içince geçti sanada verir miğdem yanıyo diye gittim bende şükür ilaç çok iyi çantamdan çıkartmıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi