2015 Şubat Anneleri

göözün aydın canım darısı biz kalp sesini duymayanların başına inşşş 2 hafta nasıl beklicem bilmiyorum

bana da 2 hafta sonra gel dedı ama ben dayanamadım pzt ne başka doktordan rendevu aldım. kalp atışını da duyduktan sonra inşallah daha doktor konusunda bu kadar takıntılı olmayacağım bır problem olmazsa. çoğu kişi diyor biz ilk kalp atışı için gittik sonra da 3 aylıkken bu ikili test için gıtmısler.
benım 6+5 ben beş kez doktora gıttım.

benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz

GÜNDE 1,5 saat süt izni var, kimiş iş yeri gunluk kullandırıyor erken cıkıo vs, kimide haftada 1 gün olarak kullandırıyor, ıkı tarafında işine geliyor.1 yasına kadar haftada 1 izin yapıosunuz.Genelde cuma oluyor.misss gibi oluyor :) özel sektör tabı..memurlarda gunluk 3 saat dı.ama yenı torba yasasında bunlarda bı değişiklik oldumu bilmiyorum

benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz

ah keske keske. nasıl guzel olur anlatamam. ama maalesef hıc gundemde yok boyle bır konu. gecen arttırıcaz dedıler. 2 hft mı ne arttı yanlıs bılmıyorsam :)

özeldeyız artık napalım bunada şükür :)

merhaba arkadaşlar
yarın doktor için randevu aldım kısmetse gıdeceğiz.. Şişli KOlan hastanesıne ...
çok merak edıyorum kalp atışlarını duyabılırmıyız... bu arada bende bıraz mıde kaynamaları başladı dolayısıyşla mıde bulantısıda oluyor... ilk bebekte de böyle olmuştu... 9 ay mıdem yanmıştı.

ben beklicem canım dr değiştirmek istemiyorum doktorumu bi daha da 3 aylıkken giderim. çok ehvamlanırım sık gidersem hiç gerek yok bebişimin kalbi atsın sağlığı iyi desin dr bana yeter

hımm anladım yani benimki daha küçük de olabilir bu durumda. neyse yarın gidip öğrencem inşlh. insan küçük bi ihtimal de olsa dış gebelik mi acaba diye korkuyo

Bende sabredebildiğim kadar saklayacağım. Çok yükleniyorlar o yüzden tepem atacak diye korkuyorum ama Allah büyüktür sabrını verir elbet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çıldırmak üzereyim doktora gitiim kendi doktoruma gitmedim ama doğum evine gideyim kan testlerimide yaptırayım dedim haftaya kendi doktoruma giderken hazır olsun diye resmen gerizekalı bir doktora denk geldim sinirlerimi yıprattı 2 dakikada bebeğin kalp atışını alamıyorum dedi testleri iptal et dedi yardımcısına ultrasyon yaz aşağı insin dedi bana hiçbirsey demedi ben sordum noluyo diye 1 dakka muayene etti etmedi sürmemiştir bile inanın hastayım diyorum ben bilemem dedi aşağı indim ağla ağla sıra bekle baktı doktor çok yeni daha çok küçük dedi kalp atışı var gibi ama idrara sıkışık gelmişin net görünmüyo mesanen baskı yapıyo dedi normal dedi içim rahatladı ne gerizekalı doktorlar var.

1 yaşına gelene kadar canım, hatta işyeri ile anlaşma yapılırsa toptan da kullanılabiliyor yani işe dönmeden tüm günler birleştirilebiliyor

Canım aynısı bende oldu bi ilaç verdi Dr iki üç kere içince geçti sanada verir miğdem yanıyo diye gittim bende şükür ilaç çok iyi çantamdan çıkartmıyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum bu eve alınan kalp atım cihazları kaç haftadan sonrası için kullanılabiliyor. Nette iyi iki marka buldum birinde haftalık açıklaması yok fakat bir diğerinde de 12 hafta diyor. Bilgisi olan var mı ?

ben de söylemek istemiyordum ama ilk gün x-ry cihazindan geçmedim hemen dedikodu yayılmıştı bile, ben de söylemek zorunda kaldım mecburen. ama en doğrsunu ve hatta sünnet olanı 3 aya kadar söylenmemesiymiş

hımm anladım yani benimki daha küçük de olabilir bu durumda. neyse yarın gidip öğrencem inşlh. insan küçük bi ihtimal de olsa dış gebelik mi acaba diye korkuyo

Ben de bugune kadar asiri endiseliydim cnm ama cok sukur oyle degilmis. Aslinda boyle dusunerek sadece kendimize v bebislerimize stres yapiyoruz bosuna. Gor bak senin de hersey yolunda olacak insallah. İyi dusunelim iyi olsun bundan sonra felsefem bu☺️

ben de söylemek istemiyordum ama ilk gün x-ry cihazindan geçmedim hemen dedikodu yayılmıştı bile, ben de söylemek zorunda kaldım mecburen. ama en doğrsunu ve hatta sünnet olanı 3 aya kadar söylenmemesiymiş

ben de ilk seferde söylemedik kımse bırakmadım . bütün mükellefler,kuaför hatta bakkal bile biliyordu. düştünten sonra herkese açıklama yapmak zorunda kaldım. düştükten iki ay sonra bile arayanlar oldu bebek nasıl diye .gel de herkese açıklama yap.
sonra dedim bir dahakine kimseye söylemıycem ama yine duramadım söyledim. ne yaPAYIM artık Allah hayırlısını versin.

hangı ilaçmış bu ya..ben gaviscon şurubu 9.ay boyunca içtim durdum ama kar ettiği 25 dk yı gecmezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…