Maşallah sizeeeee❤️ bir sonraki kontrol için gün verdi mi canım ya ne kadar arası olucak acaba kontrollerimizin 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benimki haftasonu bile evden çıkmaz arkadaşı yok illet bi kadın. bütün gün evde ya puzzle yapar yada iş yapar. herkesten de işkolik olmasını bekliyo ama kimse yemiyo tabi. e muhakkak kıskançlıkta oluyodur yani yalnızlık zor sonuçta. ama insanların kendi tercihlri bunun ceremesini biz çekmemeliyiz. erkekler evlide olsa bekarda olsa daha nazik ve düşünceli oluyolar.
Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum
şuan sata göre 6 haftaığım çarşamba kese içib doktora gidicem yani 6+5 ken ..
Bebeğim görünür mü :44:
Merhabaa şubat anneleriiiii bende yeni katıldım aranıza
canım önce kalp atışını duy ondan sonra söyle istersen. aslında eskiler doğru sölüyo 3 aya kadar söylenmemzmiş ya bzimde söylemememiz lazımdı. ama çok koşturma varsa tabi çaktırmadan hareketlerine dikkat etmelisiin.
Kızlar doktordan geliyorum bebisimin kalbi pit pit atiyodu Rabbime şükürler olsun hersey yolunda bugün 6+2 olmustuk 6+4 görünüyor darısı sizlere inşallah
daha önümüzde uzun günler var hep burdayız inş birbirimize destek olmak için
bende öğrendiğim gün hemn söyledim 3 aya kadar söylenmez falan dedi müdürüm benimkide 45 lerinde dul. tek derdi çalışmak çok stres yapıyodu beni bende söyledim belki biraz düzelme olur diye. gerçekten de işe yaradı biraz insani davranmaya başladı
canım bence onun zayıf noktası bu. kıskanıyor buyuk ıhtımalle boyle ınsanları ve tepkısını bu sekılde bellı edıyor. kendı evlense cocuk yapmıycaktı sankı. bosver hıc takılma sen keyfıne bak. yasal tum haklarınıda arastır sonuna kadar da kullan. ne demek ızın almayacaksın falan. kontrollerıne ne zaman gıdıceksın? ben özele gıdıyorum dıye cumartesıye ayarlamaya calısıyorum muaynelerı. ama devlete gıtseydım mecburen haftaıcı gıdıcektım. bu konuda kımse laf soyleyemez. aramızda personel dep. nında calısan varsa haklarımızı acıklasın bıze yaa öğrenelim hepimiz :)
canım önce kalp atışını duy ondan sonra söyle istersen. aslında eskiler doğru sölüyo 3 aya kadar söylenmemzmiş ya bzimde söylemememiz lazımdı. ama çok koşturma varsa tabi çaktırmadan hareketlerine dikkat etmelisiin.
İnşallah cnm bende pzt gitmeyi düşünüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım dişimi sıkıyorum söylemem zaten Allah korusun aksi bişey olur çekemem ikinciye onun çenesini
tünaydın cici annelerrr..
dr a gitiim çok şükür 6+2 keseyide ,fasulye tanesi bebişide gorduk :)) haftaya cmt kalp atısı için çagırdı inşallah..
darısı başımıza..
Hayırlı olsun cnm bizde gördük keseyi kalp atışınıda duyduk çok şükür ama doktor bize özellikle şu bebek demedi çok küçük olduğu için mi acaba merak ettim şimdi Pazartesi randevum var sorsam doktor söylermi ki
Kizlaaarrr bugun doktora gittim 6+1 gunlukmus kalp atisini bile duyduk derinden Allaha cok sukurler olsun. Allahim burdaki herkese va hamile olan herkese bu duyguyu tattirsin insallah darisi duymayanlarin basina hep dua ediyorum☺️
ne mutlu sana :) ben de yarın gidicem inşlh duyarım keseyi bile görmedim henüz benim de yarın 6+2 olucak
Canım ayda 1 tam gün izin hakkımız var
gebelik muayneleri için mi canım? ya birde sana bırser sorucam. süt izni dedikleri bırsey var hergun iki saat emzirmek için izin labiliyosun o kac ay suruyor? bizim firmada hergun alınmıyo haftada bır gun gelmıyorlar ıse. o yuzden benım ıcın cok onemlı.
benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz
GÜNDE 1,5 saat süt izni var, kimiş iş yeri gunluk kullandırıyor erken cıkıo vs, kimide haftada 1 gün olarak kullandırıyor, ıkı tarafında işine geliyor.1 yasına kadar haftada 1 izin yapıosunuz.Genelde cuma oluyor.misss gibi oluyor :)
Merhabalar bugün fasulyemizi tekrar gördük :) ilk hastane kontrolümüzdü doktor gayet iyi dedi:)
Mesajları okuyorum benim gibi evhamlılar çok annelik böyle iştekalp atışlarını gördükten sonra biraz dur dedim kendime artık aklıma gelmiyor belirti var mı yok mı diye. 7. Haftada başladı bulantılar ama hafif oda. Şükür 8. Haftaya giriyoruz zaman nasıl geçiyor :)