2015 Şubat Anneleri

Maşallah sizeeeee❤️ bir sonraki kontrol için gün verdi mi canım ya ne kadar arası olucak acaba kontrollerimizin 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm 2 hafta sonra gel dedi cok tesekkur ederim darısı başına ve tum isteyenlere Inşallah

selam kızlar birazdan doktora gideceğim bu grip öldürdü beni şimdide boğazıma indi dün akşam sesim hiç yoktu içim rahat etmedi doktora gideyim bi hemde gerekli tahlillerimi yaptırayım belki miniğimin kalp atışını duyarım bugün 6+3 olacak doğum evine gideceğim testler için kendi doktorumla randevum haftaya heycanlıyım oruç tutabilirmiyim onuda soracağım doktora bakalım ne diyecek

Benimki sosyal bir kadın. Sürekli gezer, bir aktivitesi vardır. Maskülen bir görüntüsü ve tarzı var. Evliliğe inanmadığını söylüyor ama gerçek fikri olduğuna inanmıyorum.

Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum
şuan sata göre 6 haftaığım çarşamba kese içib doktora gidicem yani 6+5 ken ..
Bebeğim görünür mü :44:

Hayırlı olsun canım. En kötü vajinal ultrasonla görünür bence.

Merhabaa şubat anneleriiiii bende yeni katıldım aranıza

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun.

Ben 3 aya kadar söylemeyecektim ama bir internet sitesine bakarken gebelikle alakalı bir video açıldı, bilgisayarın da sesi açıkmış. Duydu kadın, şüphelendi ben de söylemek zorunda kaldım sonradan sorun olur, sakladın sen der daha çok problem çıkarır diye.

Kızlar doktordan geliyorum bebisimin kalbi pit pit atiyodu Rabbime şükürler olsun hersey yolunda bugün 6+2 olmustuk 6+4 görünüyor darısı sizlere inşallah

Gözün aydın canımmmm

Şanslısın benimki de kadın evli ama mutsuz. Geçen ay kimyasal yaşadığında söyledim ağız ucuyla tebrik edip koca gün kendi hamileliğini anlattı. Düşük yaptıktan sonra işe döndüğüm gün at gibi koşturdu beni hala da devam ediyor. Yok kilo alma hamile kalınca alcan zaten şuraya git sahada ol bilmem ne imalı laflarını çekiyorum bide. Yakın zamanda söylemeyi düşünmüyorum ama böyle devam ederse yapamam hamileyim deyivercem

Canım ayda 1 tam gün izin hakkımız var

Yok canım dişimi sıkıyorum söylemem zaten Allah korusun aksi bişey olur çekemem ikinciye onun çenesini

İnşallah cnm bende pzt gitmeyi düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydın cici annelerrr..

dr a gitiim çok şükür 6+2 keseyide ,fasulye tanesi bebişide gorduk :)) haftaya cmt kalp atısı için çagırdı inşallah..

darısı başımıza..

Yok canım dişimi sıkıyorum söylemem zaten Allah korusun aksi bişey olur çekemem ikinciye onun çenesini

kesınlıkle 3 ay dan önce söylenmemelıi ,iş yeri direk olarak ıkame personel derdine düşüyor ve siz yük olarak görünüyorunuz.Ben ılkınde öle yptm.kısmetse bundada 3 aylık olunca söyleyeceğim inş.

tünaydın cici annelerrr..

dr a gitiim çok şükür 6+2 keseyide ,fasulye tanesi bebişide gorduk :)) haftaya cmt kalp atısı için çagırdı inşallah..

darısı başımıza..

Hayırlı olsun cnm bizde gördük keseyi kalp atışınıda duyduk çok şükür ama doktor bize özellikle şu bebek demedi çok küçük olduğu için mi acaba merak ettim şimdi Pazartesi randevum var sorsam doktor söylermi ki

tesk cnm.valla gördük bakın kucuk ama boyunuda ölçeyım dedı..fasulya kdr.ama kalatısı ıcın haftaya dedı.. mınnak yavrukuşum

ne mutlu sana :) ben de yarın gidicem inşlh duyarım keseyi bile görmedim henüz benim de yarın 6+2 olucak

ne mutlu sana :) ben de yarın gidicem inşlh duyarım keseyi bile görmedim henüz benim de yarın 6+2 olucak

Benim sat a gore 8 haftalik ama bebegin boyutlarina gore 6+1 mis. Herkesin yumurtlama tarihi farkli oldugu icin bebegin kac haftalik oldugunu anca ultrason sonucuna gire doktor soyleyebiliyormus canim ben de bugun doktordan ogrendim.

Canım ayda 1 tam gün izin hakkımız var

gebelik muayneleri için mi canım? ya birde sana bırser sorucam. süt izni dedikleri bırsey var hergun iki saat emzirmek için izin labiliyosun o kac ay suruyor? bizim firmada hergun alınmıyo haftada bır gun gelmıyorlar ıse. o yuzden benım ıcın cok onemlı.

benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz

Merhabalar bugün fasulyemizi tekrar gördük :) ilk hastane kontrolümüzdü doktor gayet iyi dedi:)

Mesajları okuyorum benim gibi evhamlılar çok annelik böyle işte kalp atışlarını gördükten sonra biraz dur dedim kendime artık aklıma gelmiyor belirti var mı yok mı diye. 7. Haftada başladı bulantılar ama hafif oda. Şükür 8. Haftaya giriyoruz zaman nasıl geçiyor :)

benim bildiğim 1 yaşına kadar haftanın bir günü yada günde 2 saat işe gitmiyosun canım.. ah şu doğum iznini 8 aya çıkarsalar ya. minicik sebilerimizi bırakmak zorunda kalıcaz

GÜNDE 1,5 saat süt izni var, kimiş iş yeri gunluk kullandırıyor erken cıkıo vs, kimide haftada 1 gün olarak kullandırıyor, ıkı tarafında işine geliyor.1 yasına kadar haftada 1 izin yapıosunuz.Genelde cuma oluyor.misss gibi oluyor :)

bizim iş yeri yerleşim yerine uzak olduğu için haftada bir gün veriyolar. zaten o benim dha çok işime gelir. haftanın 4 günü çalışırım mis gibi

göözün aydın canım darısı biz kalp sesini duymayanların başına inşşş 2 hafta nasıl beklicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…