2015 Şubat Anneleri

Kızlar doğum parasının şartlarını biliyor musunuz yani kaç ay sigortalı çalışmış olmak gerekiyor

Slm kizlar dun sabahtan beri migde bulantilarimla basim dertte 😔 bu sabah kontrolum vardi migde bulantilarindan migrenim tuttu randevu saatimden daha erken bir saatte hastanelik oldum yani.cok sukur simdi iyiyim minisimin kalp atiminida gorduk cok sukur allahima darisi sizlere issallah 🙏Doktorum cok fena oldugum icin migren ilacimi kullanmama izin verdi ama bir daha kullanmayi dusunmuyorum birde mide bulantim icin ilac verdi.lekelenmelerim devam ettigi icin bir hft raporluyum simdilik durum boyle bende.

Çıldırmak üzereyim doktora gitiim kendi doktoruma gitmedim ama doğum evine gideyim kan testlerimide yaptırayım dedim haftaya kendi doktoruma giderken hazır olsun diye resmen gerizekalı bir doktora denk geldim sinirlerimi yıprattı 2 dakikada bebeğin kalp atışını alamıyorum dedi testleri iptal et dedi yardımcısına ultrasyon yaz aşağı insin dedi bana hiçbirsey demedi ben sordum noluyo diye 1 dakka muayene etti etmedi sürmemiştir bile inanın hastayım diyorum ben bilemem dedi aşağı indim ağla ağla sıra bekle baktı doktor çok yeni daha çok küçük dedi kalp atışı var gibi ama idrara sıkışık gelmişin net görünmüyo mesanen baskı yapıyo dedi normal dedi içim rahatladı ne gerizekalı doktorlar var.

Çarşamba günü aynısı benimde başıma geldi Allah korusun çok üzüldüm bence doktorların iletişim ve empati anlamındada eğitim almaları şart bazı doktorların annenin psikolojisinden, hormonlarından zerre umurları yok

kızlar ben eskiye göre çirkinleştim sanki :KK70:D size de öyle oldu mu:sss (bunun bi önemi yok tabi ki sadece merak ettim yeterki sağlıklı olsunlar ):KK39:

çok geçmişe bakamadığım için gördüklerimi listede revize ettim. özel mesaj atanları da revize ettim. yeni arkadaşlarımız var, lütfen özel mesaj atarsanız bilgilerinizi 1. sayfadaki listemize ekleyeceğim.

sevgiler.

Selam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir doktor buldum.

bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.

Dün bebeğimi gördüm kızlar :emir_bebek:
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim :KK1:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim :KK49: :21:

ayrıca canım oturduğum şehir İSTANBUL - TARABYA listeye ekleyebilirsin.
bebişimide kesemide gördüm kalp atışıda duydum :)

Son düzenleme:
kızlar kilo konusunda dikkat edin çok almamaya çalışın ben kızımda 30 kilo üstünde aldım ve gebelik tansiyonu çıktı kilodan dolayı 37. haftada çok yükselince sezeryan oldum ama bebeğimin gelişimi iyiydi 3.5 kilo doğdu ve doğumdan çıktığımda 85 kiloydum 7 ayda 60 kiloya düştüm bi tek emzirmeyle ama yinede nasıl verecem diye stres olmuştum

Sağol diclecim tecrübeli annelerden faydalanmak lazım :) sen nasılsın, bebişini görebildin mi?

Selam kizlar. Bugun ilk kez doktora gittim. Keseyi gorduk sukur. 2 hafta sonra da kalp atisi icin gidecegim. Onu da duyarsam cok rahatlayacak icim.

samsung

Selam kizlar. Bugun ilk kez doktora gittim. Keseyi gorduk sukur. 2 hafta sonra da kalp atisi icin gidecegim. Onu da duyarsam cok rahatlayacak icim.

samsung

Hayırlı olsun violin, kalp atışlarını birlikte bekleyecez desene.inş duymak nasip olur :18:

merhaba arkadaşlar ben k.k da önceden 2012 şubat mart annelerini takip ediyordum şimdi kısmet 2015 şubat annelerini takip edicem :) mart 2012 doğumlu bir kızım var ve 2 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim tahminen 5 haftalık henüz doktora gitmedim pazartesi gidicem sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecanlıyım :KK9:

Son düzenleme:
Selam kızlar sonunda esenler medipol hast kendime sevdiğim içime sinen bir doktor buldum.

bebeğimi devlet. hast kese var bebek yok diyen, sata göre 1 hafta ilerde diyen, kalp atışını dinletmeyen, resmini vermeyen doktorlardan kurtuldum.

Dün bebeğimi gördüm kızlar :emir_bebek:
o küçük kalbi pıtpıt atıyordu dinledim şükür sağlıklı şimdilik herşey güzel dedi doktorum.
ayrıca 7+ 2 oldum bugün yani sata göre uyumluymuş bebeğim :KK1:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu güzel duyguları.
Hamile olan bizlerinde sağlıkla gelişimini tamamlamış kusurları olmayn sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende artık eminim şubat annesiyim :KK49: :21:

ayrıca canım oturduğum şehir İSTANBUL - TARABYA listeye ekleyebilirsin.
bebişimide kesemide gördüm kalp atışıda duydum :)
Dr adı ne acaba? Bende aynı dertten muzdaribim

İlk defa bugün bulantılarımı yoğun olarak hissediyorum. Bütün gün ve şuan bulantım oldu kusamıyorumda aptal aptal sadece bulantı var ve bu yüzden iştahım da yok karnım acıkıyor ama aklım yemek gelince resmen tiksiniyorum bu ne ya :KK43: şimdi sade makarna ve peynir yeme fikri iyi geldi sadece mecbur bunu yicem diğer herşey vıcık vıcık yağlı gibi geliyor resmen :KK43:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Niye kimse bana hoşgeldin demiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar ben k.k da önceden 2012 şubat mart annelerini takip ediyordum şimdi kısmet 2015 şubat annelerini takip edicem :) mart 2012 doğumlu bir kızım var ve 2 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim tahminen 5 haftalık henüz doktora gitmedim pazartesi gidicem sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecanlıyım :KK9:

Fundacım hoşgeldin aramıza. İnş bu bebeğinide tam vaktinde ve sağlıkla kucağına alırsın

Sağol diclecim tecrübeli annelerden faydalanmak lazım :) sen nasılsın, bebişini görebildin mi?

sağol canım ben iyiyim Allah a şükür bebeğide pazartesi görmüştüm aile hekimimde ultrasyon var onda baktık ama kadın doğumcuma gitmedim 8. hafta gideyim diyorum sen nasılsın canım bebek nasıl

X