2015 Şubat Anneleri

Allah saglık versın canım sanada kuzularında. boşver milletin ne dediğini. öenmli olan senın yuvanda huzur olsun. eşin mutlu mu sen mutlu musun, gerisine b.. yemek düşer

Hayırlı olsun tatlım. Bence görünmez gibi geliyor ama....

Anladim gorunmezse de kafama takmayim o zaman. O gun cagirdi bakalim baska testler de yapacakmis. Seker yukleme falan olcak. Insulin direncim var da benim. O yuzden. Bu arada sizlerde de bel agrisi fakan oluyomu dun bende sol bacagim acaip kasildi ta ki bacagin vucutla birlesti ic kisimdan baldirima kadar. 10 -12 saat falan agridi. Hala agrilariniz varmi

Son düzenleme:

aynen ya o takvimi nerden yapıyoruz onu bile tam anlayamadım. umarım bi düzenleme olur:s bi de arkadaşlık var burda ona gerek var mı zaten herkes herkesi görmüyor mu anlamadığım diğer şey D

Kizlaaarrr bugun doktora gittim 6+1 gunlukmus kalp atisini bile duyduk derinden Allaha cok sukurler olsun. Allahim burdaki herkese va hamile olan herkese bu duyguyu tattirsin insallah darisi duymayanlarin basina hep dua ediyorum☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisi olsun canim hadi gozun aydin. Darisi henuz duymayankarin basina :))

canım benimki haftasonu bile evden çıkmaz arkadaşı yok illet bi kadın. bütün gün evde ya puzzle yapar yada iş yapar. herkesten de işkolik olmasını bekliyo ama kimse yemiyo tabi. e muhakkak kıskançlıkta oluyodur yani yalnızlık zor sonuçta. ama insanların kendi tercihlri bunun ceremesini biz çekmemeliyiz. erkekler evlide olsa bekarda olsa daha nazik ve düşünceli oluyolar.

Ay insallah hadi bakalim. Bu arada keseyi gordugunde bebegin tam olarak nerde oldugunu gorebiliyormu. Yani keseye yerlesmismi. Yada kese olusmamissa yanlis yere mi tutunmus gibi...

valla ben bu konuda pek bilgili değilim ama bana kese görünüyor dedi içinde bir şey yoktu zaten bebek sonra oluyor içinde sanırım. sadece kese üst kısma yerleşmiş bu iyi bir şey dedi.

Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum
şuan sata göre 6 haftaığım çarşamba kese içib doktora gidicem yani 6+5 ken ..
Bebeğim görünür mü :44:

Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum
şuan sata göre 6 haftaığım çarşamba kese içib doktora gidicem yani 6+5 ken ..
Bebeğim görünür mü :44:

Görünmesi lazım

Şanslısın benimki de kadın evli ama mutsuz. Geçen ay kimyasal yaşadığında söyledim ağız ucuyla tebrik edip koca gün kendi hamileliğini anlattı. Düşük yaptıktan sonra işe döndüğüm gün at gibi koşturdu beni hala da devam ediyor. Yok kilo alma hamile kalınca alcan zaten şuraya git sahada ol bilmem ne imalı laflarını çekiyorum bide. Yakın zamanda söylemeyi düşünmüyorum ama böyle devam ederse yapamam hamileyim deyivercem

canım önce kalp atışını duy ondan sonra söyle istersen. aslında eskiler doğru sölüyo 3 aya kadar söylenmemzmiş ya bzimde söylemememiz lazımdı. ama çok koşturma varsa tabi çaktırmadan hareketlerine dikkat etmelisiin.

Kızlar doktordan geliyorum bebisimin kalbi pit pit atiyodu Rabbime şükürler olsun hersey yolunda bugün 6+2 olmustuk 6+4 görünüyor darısı sizlere inşallah

Kızlar doktordan geliyorum bebisimin kalbi pit pit atiyodu Rabbime şükürler olsun hersey yolunda bugün 6+2 olmustuk 6+4 görünüyor darısı sizlere inşallah
Maşallah sizeeeee❤️ bir sonraki kontrol için gün verdi mi canım ya ne kadar arası olucak acaba kontrollerimizin 😊

pazartesi günü keseemizi gördük temmuzun ilk haftası kalp atışlarını dinlemeye gidicez rabbim nasip ederse nasıl geçer şimdi bu iki hafta kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…