Ben de suan 4+6 dayim. Pazartesi cagirdi doktor. O zaman 5+2 olcak. Gorunur mu acaba kese. Bazilari 6. Haftalarda goruyormus sanirim
İşte o düşünmeden konuşan insanlar yüzünden çekiniyorum ben de. İnsanlar sormaz, direkt yargılarlar...
Benim de kızım olduğunda işte 31 yaşını doldurmuştum, 5 ay sonra oldu kızım. 32'nin içindeydim yani. Bunda da aynı olcak Allah izin verirse. 34ü doldurduğum 5 ay olcak, 35'in içinde olcak nasip olursa.
Hayırlı olsun tatlım. Bence görünmez gibi geliyor ama....
Bana da çok karışık geliyo alışık değilim diye herhalde. Bi de şu gebelik cetvelleri var ya,kaç haftalık diye gösteren onlar da karıştırıyo. Bulantımı arttırıyo benim bakarken :)
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)
benım de 5+3 de görünmüştü.
Kizlaaarrr bugun doktora gittim 6+1 gunlukmus kalp atisini bile duyduk derinden Allaha cok sukurler olsun. Allahim burdaki herkese va hamile olan herkese bu duyguyu tattirsin insallah darisi duymayanlarin basina hep dua ediyorum☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Al benden de o kadar. Çalışmaktan başka bişey düşünmez. Beni de çok ama çok stres yapıyordu, çok baskı yapardı. Az bişey düzelme oldu hakkaten benimkinde de. Ona da üzülüyorum biliyo musun. Yani insanca davranılmak için ya hamile olmak lazım ya hasta o zaman. Yazık
Ay insallah hadi bakalim. Bu arada keseyi gordugunde bebegin tam olarak nerde oldugunu gorebiliyormu. Yani keseye yerlesmismi. Yada kese olusmamissa yanlis yere mi tutunmus gibi...
Hanımlar günaydın birşey sormak istiyorum
şuan sata göre 6 haftaığım çarşamba kese içib doktora gidicem yani 6+5 ken ..
Bebeğim görünür mü :44:
görünmesi lazım
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daha önümüzde uzun günler var hep burdayız inş birbirimize destek olmak için
bende öğrendiğim gün hemn söyledim 3 aya kadar söylenmez falan dedi müdürüm benimkide 45 lerinde dul. tek derdi çalışmak çok stres yapıyodu beni bende söyledim belki biraz düzelme olur diye. gerçekten de işe yaradı biraz insani davranmaya başladı
Şanslısın benimki de kadın evli ama mutsuz. Geçen ay kimyasal yaşadığında söyledim ağız ucuyla tebrik edip koca gün kendi hamileliğini anlattı. Düşük yaptıktan sonra işe döndüğüm gün at gibi koşturdu beni hala da devam ediyor. Yok kilo alma hamile kalınca alcan zaten şuraya git sahada ol bilmem ne imalı laflarını çekiyorum bide. Yakın zamanda söylemeyi düşünmüyorum ama böyle devam ederse yapamam hamileyim deyivercem
Merhabaa şubat anneleriiiii bende yeni katıldım aranıza
Maşallah sizeeeee❤️ bir sonraki kontrol için gün verdi mi canım ya ne kadar arası olucak acaba kontrollerimizin 😊Kızlar doktordan geliyorum bebisimin kalbi pit pit atiyodu Rabbime şükürler olsun hersey yolunda bugün 6+2 olmustuk 6+4 görünüyor darısı sizlere inşallah
Hoşgeldiin hayırlı uğurlu olsun 👼