2015 Şubat Anneleri

bugun kızımı yaz okuluna ve okula yazdırmaya gıdecem bıde ustune hastaneye gıdecem oyy oyy hepsıde ters yerler. ankara sıcagında bıde oohhh

kızlar ben devletteyım ve saolsun odamdakı ve servısımdekı arkadaslar sımdıden cok yardımcı oluyolar.. kızımda calısmıyodum ama 9 ay fıldır fıldır gezdım cok enerjıktım camlarımı sılıp doguma gıttım okadar yanıı :) ama bunda yasında verdıgı bı durum galıba hıc gozum yemıyo bazı seylerı

sen deneyimlisin geçecek heralde bu durum.

Daha öncesi bulantım vardı ama böyle hasta gibi değildim canım ya. Ama 15. hafta içinde geçmişti bulantım. Doktorum gebeliğin balayıdır ikinci üç ay demişti.

daha önümüzde uzun günler var hep burdayız inş birbirimize destek olmak için :KK16:

bende öğrendiğim gün hemn söyledim 3 aya kadar söylenmez falan dedi müdürüm benimkide 45 lerinde dul. tek derdi çalışmak çok stres yapıyodu beni bende söyledim belki biraz düzelme olur diye. gerçekten de işe yaradı biraz insani davranmaya başladı :KK1:

Al benden de o kadar. Çalışmaktan başka bişey düşünmez. Beni de çok ama çok stres yapıyordu, çok baskı yapardı. Az bişey düzelme oldu hakkaten benimkinde de. Ona da üzülüyorum biliyo musun. Yani insanca davranılmak için ya hamile olmak lazım ya hasta o zaman. Yazık :KK25:

kızlar ben devletteyım ve saolsun odamdakı ve servısımdekı arkadaslar sımdıden cok yardımcı oluyolar.. kızımda calısmıyodum ama 9 ay fıldır fıldır gezdım cok enerjıktım camlarımı sılıp doguma gıttım okadar yanıı :) ama bunda yasında verdıgı bı durum galıba hıc gozum yemıyo bazı seylerı

Kaç yaşındasın canım? Valla bence de yaş arttı mı gözü yemiyo insanın. Ben bi de utandım ya bu yaşta hamile kalmış filan derler diye. İkinci ya bi de.
Ben 34 yaşındayım.

Benim müdürüm 40larına yaklaşmış bekar bir kadın. Hamile olduğumu hemen söyledim, saklamak kurumsal şirketlerde büyük sıkıntı çünkü. Epey zorluk çıkardı. Kabullenmesi zor oldu. Aman doğuma kadar çalış, izin filan alma tarzında şeyler söyledi.
Kaldı ki uyku saati verecek :KK25::KK25::KK25:

Bebeğe bişey olursa Allahım saklasın, tekrar aynı süreçleri yaşamaktan korkuyorum hani bi daha gebe kalınca filan. Bunu söyledik bitti atlattık da....Allahım korusun.

ya sınır oluyorum boyle ınsanlara. bı firmada calısıyorsun dıye hamıle kalamayacak mısın yanı. sanki sen orda calısşmak ıcın doğmussun. özel hayatın falan yok senın. kendı yasamadıgı ıcınde anlayamıyor bence. bız müdürümle aynı anda hamıle kaldık. oturduk güldük baya. ama bizdede su sıkıntı cıktı. ben işleri ona devredip gdicektım ızne. şimdi oda subat annesı olacagını ogrendı. işleri kim yapıcak dıye kara kara dusunuyoruz :)

Kaç yaşındasın canım? Valla bence de yaş arttı mı gözü yemiyo insanın. Ben bi de utandım ya bu yaşta hamile kalmış filan derler diye. İkinci ya bi de.
Ben 34 yaşındayım.

aman ya sacmalama hıc te bısey yok yasında. ben 28im daha ilk bebegım. cocuk oldugunda 29 olucam. zaten bırıncı 5 yasına gelemeden ıkıncıyı yapamam. senın yaslarında olucak muhtemelen ıkıncı kısmetse tabı. okul,iş guc derken bızım jenerasyon ancak bu yaslarda anne olabılıyor.

Bende şubat annesi olucam inşaAllah:)
Ysmnfth sat 08.05.2014 istanbul 6+1 tahmini dt 12 şubat 2015

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 34 yaşındayım.

Amanınnn ! deme öyle ben de 34 yaşındayım. geçen hastanede biri bana dedi ilk bebek için biraz geç değil mi yaşın, bozuldum ama sesimi çıkarmadım. düşünmeden konuşuyorlar bazen. belki de olmamıştır o kısmını sormuyor hiç.

ya sınır oluyorum boyle ınsanlara. bı firmada calısıyorsun dıye hamıle kalamayacak mısın yanı. sanki sen orda calısşmak ıcın doğmussun. özel hayatın falan yok senın. kendı yasamadıgı ıcınde anlayamıyor bence. bız müdürümle aynı anda hamıle kaldık. oturduk güldük baya. ama bizdede su sıkıntı cıktı. ben işleri ona devredip gdicektım ızne. şimdi oda subat annesı olacagını ogrendı. işleri kim yapıcak dıye kara kara dusunuyoruz :)

Bizim de bir arkadaş var departmanda o da 1 senelik evli ve çocuk düşünüyor. Müdürüm onunla konuşacakmış aynı anda gebelik olmasın filan diye...
Sürekli olarak evli çcouklu insanları alaya alır, aşağılar filan... Önceleri üzülüyordum şimdi takmıyorum.

Amanınnn ! deme öyle ben de 34 yaşındayım. geçen hastanede biri bana dedi ilk bebek için biraz geç değil mi yaşın, bozuldum ama sesimi çıkarmadım. düşünmeden konuşuyorlar bazen. belki de olmamıştır o kısmını sormuyor hiç.

İşte o düşünmeden konuşan insanlar yüzünden çekiniyorum ben de. İnsanlar sormaz, direkt yargılarlar...

aman ya sacmalama hıc te bısey yok yasında. ben 28im daha ilk bebegım. cocuk oldugunda 29 olucam. zaten bırıncı 5 yasına gelemeden ıkıncıyı yapamam. senın yaslarında olucak muhtemelen ıkıncı kısmetse tabı. okul,iş guc derken bızım jenerasyon ancak bu yaslarda anne olabılıyor.

Benim de kızım olduğunda işte 31 yaşını doldurmuştum, 5 ay sonra oldu kızım. 32'nin içindeydim yani. Bunda da aynı olcak Allah izin verirse. 34ü doldurduğum 5 ay olcak, 35'in içinde olcak nasip olursa.

Bizim de bir arkadaş var departmanda o da 1 senelik evli ve çocuk düşünüyor. Müdürüm onunla konuşacakmış aynı anda gebelik olmasın filan diye...
Sürekli olarak evli çcouklu insanları alaya alır, aşağılar filan... Önceleri üzülüyordum şimdi takmıyorum.
Kizlar benim mudurum erkek ayni anda hamile olmamizin imkani yok ama adam evli de degil ki kafasina gore yadiyor hayati. Bekar evlinin halinden ne anlar. Daha diyenedim hamileyim diye :)

canım bence onun zayıf noktası bu. kıskanıyor buyuk ıhtımalle boyle ınsanları ve tepkısını bu sekılde bellı edıyor. kendı evlense cocuk yapmıycaktı sankı. bosver hıc takılma sen keyfıne bak. yasal tum haklarınıda arastır sonuna kadar da kullan. ne demek ızın almayacaksın falan. kontrollerıne ne zaman gıdıceksın? ben özele gıdıyorum dıye cumartesıye ayarlamaya calısıyorum muaynelerı. ama devlete gıtseydım mecburen haftaıcı gıdıcektım. bu konuda kımse laf soyleyemez. aramızda personel dep. nında calısan varsa haklarımızı acıklasın bıze yaa öğrenelim hepimiz :)

Ben de suan 4+6 dayim. Pazartesi cagirdi doktor. O zaman 5+2 olcak. Gorunur mu acaba kese. Bazilari 6. Haftalarda goruyormus sanirim

canım kişiden kişiye degisiyor ama buyuk ıhtımal gorunur. gorunmezsede üzülme sakın. bı hafta sonra tekrar gıdersın.

X