Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar....
Valla canım okulu kreşi gelene kadar, bezi var, maması var, her ay dr.kontrolleri var :)
sen deneyimlisin geçecek heralde bu durum.
daha önümüzde uzun günler var hep burdayız inş birbirimize destek olmak için
bende öğrendiğim gün hemn söyledim 3 aya kadar söylenmez falan dedi müdürüm benimkide 45 lerinde dul. tek derdi çalışmak çok stres yapıyodu beni bende söyledim belki biraz düzelme olur diye. gerçekten de işe yaradı biraz insani davranmaya başladı
canım onlar zaten rutin olacak :) biz sonradan cıkcakları saydık :) ve içimizi kararttık sabah sabah :)
kızlar ben devletteyım ve saolsun odamdakı ve servısımdekı arkadaslar sımdıden cok yardımcı oluyolar.. kızımda calısmıyodum ama 9 ay fıldır fıldır gezdım cok enerjıktım camlarımı sılıp doguma gıttım okadar yanıı :) ama bunda yasında verdıgı bı durum galıba hıc gozum yemıyo bazı seylerı
Benim müdürüm 40larına yaklaşmış bekar bir kadın. Hamile olduğumu hemen söyledim, saklamak kurumsal şirketlerde büyük sıkıntı çünkü. Epey zorluk çıkardı. Kabullenmesi zor oldu. Aman doğuma kadar çalış, izin filan alma tarzında şeyler söyledi.
Kaldı ki uyku saati verecek
Bebeğe bişey olursa Allahım saklasın, tekrar aynı süreçleri yaşamaktan korkuyorum hani bi daha gebe kalınca filan. Bunu söyledik bitti atlattık da....Allahım korusun.
Kaç yaşındasın canım? Valla bence de yaş arttı mı gözü yemiyo insanın. Ben bi de utandım ya bu yaşta hamile kalmış filan derler diye. İkinci ya bi de.
Ben 34 yaşındayım.
Kaç yaşındasın canım? Valla bence de yaş arttı mı gözü yemiyo insanın. Ben bi de utandım ya bu yaşta hamile kalmış filan derler diye. İkinci ya bi de.
Ben 34 yaşındayım.
Ehehehehe HAkkaten ya
ya sınır oluyorum boyle ınsanlara. bı firmada calısıyorsun dıye hamıle kalamayacak mısın yanı. sanki sen orda calısşmak ıcın doğmussun. özel hayatın falan yok senın. kendı yasamadıgı ıcınde anlayamıyor bence. bız müdürümle aynı anda hamıle kaldık. oturduk güldük baya. ama bizdede su sıkıntı cıktı. ben işleri ona devredip gdicektım ızne. şimdi oda subat annesı olacagını ogrendı. işleri kim yapıcak dıye kara kara dusunuyoruz :)
canım ben 5+4 te gormustum. cok ta belırgındı. sende gorursun inş :)
Amanınnn ! deme öyle ben de 34 yaşındayım. geçen hastanede biri bana dedi ilk bebek için biraz geç değil mi yaşın, bozuldum ama sesimi çıkarmadım. düşünmeden konuşuyorlar bazen. belki de olmamıştır o kısmını sormuyor hiç.
aman ya sacmalama hıc te bısey yok yasında. ben 28im daha ilk bebegım. cocuk oldugunda 29 olucam. zaten bırıncı 5 yasına gelemeden ıkıncıyı yapamam. senın yaslarında olucak muhtemelen ıkıncı kısmetse tabı. okul,iş guc derken bızım jenerasyon ancak bu yaslarda anne olabılıyor.
Ben de suan 4+6 dayim. Pazartesi cagirdi doktor. O zaman 5+2 olcak. Gorunur mu acaba kese. Bazilari 6. Haftalarda goruyormus sanirim
Kizlar benim mudurum erkek ayni anda hamile olmamizin imkani yok ama adam evli de degil ki kafasina gore yadiyor hayati. Bekar evlinin halinden ne anlar. Daha diyenedim hamileyim diye :)Bizim de bir arkadaş var departmanda o da 1 senelik evli ve çocuk düşünüyor. Müdürüm onunla konuşacakmış aynı anda gebelik olmasın filan diye...
Sürekli olarak evli çcouklu insanları alaya alır, aşağılar filan... Önceleri üzülüyordum şimdi takmıyorum.
Bende şubat annesi olucam inşaAllah:)
Ysmnfth sat 08.05.2014 istanbul 6+1 tahmini dt 12 şubat 2015
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim de bir arkadaş var departmanda o da 1 senelik evli ve çocuk düşünüyor. Müdürüm onunla konuşacakmış aynı anda gebelik olmasın filan diye...
Sürekli olarak evli çcouklu insanları alaya alır, aşağılar filan... Önceleri üzülüyordum şimdi takmıyorum.
Bu arada kızlar, hepinize günaydın
Ben de suan 4+6 dayim. Pazartesi cagirdi doktor. O zaman 5+2 olcak. Gorunur mu acaba kese. Bazilari 6. Haftalarda goruyormus sanirim