Günaydın kızlar....
Valla canım okulu kreşi gelene kadar, bezi var, maması var, her ay dr.kontrolleri var :)
Iyi ki varsiniz kizlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben de Şubat annesi olacaktim burda da paylasmistim ama 5+5gunlukken kanamam basladi ve bebegim düştü doktorun dedigine gore kimyasal gebelikti ve dusecekti .umarim ins tekrardan hayirli ve saglikli bir sekilde hamile kalabilirim ve bebegimi kucagima alirim saglikla
çökmek değil de hamileliğin verdiği bişi
yorgunluk uyku hali falan öyle hissetiriyor olabilir
Ben tutmayacağım sanırım. Kızımda tutamadım, ama 4 aydan sonrasına gelmişti. Şimdi tam bulantılı zamana geliyor. Gebelikte tutulamayan orucun yerine kefaret olmuyor diye biliyorum, tutmak lazım. Emzirmem kısa sürdüğü için doğumdan sonraki sene tutabilmiştim.
günaydın bayanlar, aranızda yeniyim bu site çok karışık değil mi ya bana mı öyle geliyo acaba yeni olduğum için :) yarın bebeğimi görmeye gidicem alttan muane olmamak için 6. haftaya kadar bekledim ne keseyi gördüm ne bişeyi. inşlh hayırlı haberler alırız yarın. çünkü çok az kahverengi lekelenmem oldu gecenlerde:18:
Ben resmen hastayım ya. Bildiğin hastayım yatak döşek, işe sürünerek geliyorum.
Kızıma hamileyken hiç böyle değildim
Ben önceki hamileliğimde çok evhamlıydım. Doktoru kırk kere arardım haftada. Mide bulantım kesilse hemen giderdim doktora, bir akıntı gelse giderdim, hareketleri başlayınca da 2-3 saat hareket etmese hemen acile koşardım :) Azıcık ağrım var diye yılbaşını acilde geçirmiştik :)
Doğumdan sonra doktorum bana demişti ki, inasanlar da bebekler de gebelikler de sağlıklı olma eğilimindedir. Büyük çoğunluğu sağlıklıdır. Sıkıntı olma ihtimali düşüktür, düşük ihtimaller için kendini üzeceğine yüksek ihtimaller içini ferahlatsın. iyi düşün iyi olsun, evrene iyi mesajlar gönder dedi.
Hakkaten de öyle tatlım, iyi düşünelim iyi olsun....
(Kendimdeki bu olgunluğa ben de inanamıyorum yalnız)
aynen ben de öyleyım dıyorum bende bır garıplık mı var. işe geliyorum gozlerım açılmıyor, çalışmıyorum sureklı oyle boş boş bakıyorum. benim kendi işim burda bır koltuk var sureklı orda yatıyorum. işler hep duruyor.
yok eşim hoca benim o dedi hatta sakın tutma diye.sonra kaza edersin dedi. bende tutamam zaten yani bulantı baş dönmesi var bendede ve devamlı işyerinde telefonla konuşuyorum normalde tutarım ama bu durumda tutamam bende
aynen ben de öyleyım dıyorum bende bır garıplık mı var. işe geliyorum gozlerım açılmıyor, çalışmıyorum sureklı oyle boş boş bakıyorum. benim kendi işim burda bır koltuk var sureklı orda yatıyorum. işler hep duruyor.
Kendi işin olması çok iyi canım ya....Benim çalıştığım ofiste, bizim katta bile 75-80 kişi var. Odada 8 kişi var. Bi yere kıvrılmam mümkün değil(
Hamileler için uyku saati çıkarılmalı 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte kaza ediliyor diye öğrenmiştim ben de. Ama mesela kalp hastaları filan, iyileşme ihtimali olmayanlar bir kişinin bir günlük doyacağı parayı ihtiyaç sahibine vererek ödüyorlar ya borçlarını. O şekilde olmuyor galiba gebelere.
genelde çalışan hamıleler çalışmayanlara gore daha enerjik bır hamılelık gecırdıklerını soyluyorlar. benım için pek geçerli ama düşüyorum evde olsaydım aksama kadar sırtüstü yatar sonra da bunalıma girerdim sanırım.
daha önümüzde uzun günler var hep burdayız inş birbirimize destek olmak içinIcimi ferahlattin canim saolasin :)
Benim müdürüm 40larına yaklaşmış bekar bir kadın. Hamile olduğumu hemen söyledim, saklamak kurumsal şirketlerde büyük sıkıntı çünkü. Epey zorluk çıkardı. Kabullenmesi zor oldu. Aman doğuma kadar çalış, izin filan alma tarzında şeyler söyledi.
Kaldı ki uyku saati verecek
Bebeğe bişey olursa Allahım saklasın, tekrar aynı süreçleri yaşamaktan korkuyorum hani bi daha gebe kalınca filan. Bunu söyledik bitti atlattık da....Allahım korusun.
Aynen. Eve gider gitmez yatıyorum ben zaten. Çocuk evde sebil ziyan oluyo valla. Annem bendeydi kaç akşam o uyutmuş, dün akşam eşim uyutmuş yatırmış. Gece ağlamış çocuk babası kalkmış bakmış. Gece kalktım ki odasında koltukta yatıyolar koyun koyuna :26:
Hiç ruhum duymadı, uykum da öylesine hafiftir oysa yanımda biri nefes alsa duyarım.
canım her firma farklı olur tabı ama bızım firmada mantıklı bır sebebın varsa verıyorlar tazmınatını. sende soylersın bebegıme bakıcak kımse yok mecburum ayrılmaya. maddı olarak ta tazmınata ıhtıyacım var falan acıklarsın ıste. bakarsın verırler tazmınatını. ya bu konuda bı yasa cıkmalı bence. nasıl evlenınce bayanlara 1 sene ıcınde tazmınatıyla cıkma hakkı verıyorlar. bence dogum yapanlarada boyle bır hak tanınmalı.