2015 Şubat Anneleri

Iyi ki varsiniz kizlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben önceki hamileliğimde çok evhamlıydım. Doktoru kırk kere arardım haftada. Mide bulantım kesilse hemen giderdim doktora, bir akıntı gelse giderdim, hareketleri başlayınca da 2-3 saat hareket etmese hemen acile koşardım :) Azıcık ağrım var diye yılbaşını acilde geçirmiştik :)

Doğumdan sonra doktorum bana demişti ki, inasanlar da bebekler de gebelikler de sağlıklı olma eğilimindedir. Büyük çoğunluğu sağlıklıdır. Sıkıntı olma ihtimali düşüktür, düşük ihtimaller için kendini üzeceğine yüksek ihtimaller içini ferahlatsın. iyi düşün iyi olsun, evrene iyi mesajlar gönder dedi.

Hakkaten de öyle tatlım, iyi düşünelim iyi olsun....

(Kendimdeki bu olgunluğa ben de inanamıyorum yalnız )

Kendiliğinden mi düştü

çökmek değil de hamileliğin verdiği bişi
yorgunluk uyku hali falan öyle hissetiriyor olabilir

evet olabilir.
ben çünkü öyle uyku moduna girmedim daha
ha uyusam uyurum
ama gün içinde gözümün kapandığı olmuyor
2 stresi birden yaşıyorum şuanda zaten
hem keseyi görebilme stresi
hemde 2 hafta sonraki sınav stresi

bu arada mide bulantım öğürtülerle devam ediyor
kahvaltı edemedim yumurta kokusu tiksindirdi
aç olmama rağmen yemek yiyemiyorum
ev bile kokuyor bugün bana
Allah ım sen yardım et böyle de zaman geçermi

yok eşim hoca benim o dedi hatta sakın tutma diye.sonra kaza edersin dedi. bende tutamam zaten yani bulantı baş dönmesi var bendede ve devamlı işyerinde telefonla konuşuyorum normalde tutarım ama bu durumda tutamam bende

Bana da çok karışık geliyo alışık değilim diye herhalde. Bi de şu gebelik cetvelleri var ya,kaç haftalık diye gösteren onlar da karıştırıyo. Bulantımı arttırıyo benim bakarken :)

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

Ben resmen hastayım ya. Bildiğin hastayım yatak döşek, işe sürünerek geliyorum.
Kızıma hamileyken hiç böyle değildim

aynen ben de öyleyım dıyorum bende bır garıplık mı var. işe geliyorum gozlerım açılmıyor, çalışmıyorum sureklı oyle boş boş bakıyorum. benim kendi işim burda bır koltuk var sureklı orda yatıyorum. işler hep duruyor.

ne güzel demiş.

Bi tane tekli koltuk var bizim ofistede kimse olmadımı kaçamam yeri çok iyi anlıyorum seni Allah'tan senin kendi işin biz burda eleman patron gitsede kıvrışsam diye bakıyorum 😃

yok eşim hoca benim o dedi hatta sakın tutma diye.sonra kaza edersin dedi. bende tutamam zaten yani bulantı baş dönmesi var bendede ve devamlı işyerinde telefonla konuşuyorum normalde tutarım ama bu durumda tutamam bende

İşte kaza ediliyor diye öğrenmiştim ben de. Ama mesela kalp hastaları filan, iyileşme ihtimali olmayanlar bir kişinin bir günlük doyacağı parayı ihtiyaç sahibine vererek ödüyorlar ya borçlarını. O şekilde olmuyor galiba gebelere.

Kendi işin olması çok iyi canım ya....Benim çalıştığım ofiste, bizim katta bile 75-80 kişi var. Odada 8 kişi var. Bi yere kıvrılmam mümkün değil (

Kendi işin olması çok iyi canım ya....Benim çalıştığım ofiste, bizim katta bile 75-80 kişi var. Odada 8 kişi var. Bi yere kıvrılmam mümkün değil (

Hamileler için uyku saati çıkarılmalı 😃

Hamileler için uyku saati çıkarılmalı 😃

Benim müdürüm 40larına yaklaşmış bekar bir kadın. Hamile olduğumu hemen söyledim, saklamak kurumsal şirketlerde büyük sıkıntı çünkü. Epey zorluk çıkardı. Kabullenmesi zor oldu. Aman doğuma kadar çalış, izin filan alma tarzında şeyler söyledi.
Kaldı ki uyku saati verecek

Bebeğe bişey olursa Allahım saklasın, tekrar aynı süreçleri yaşamaktan korkuyorum hani bi daha gebe kalınca filan. Bunu söyledik bitti atlattık da....Allahım korusun.

dur bi onuda sorayım heemen

genelde çalışan hamıleler çalışmayanlara gore daha enerjik bır hamılelık gecırdıklerını soyluyorlar. benım için pek geçerli ama düşüyorum evde olsaydım aksama kadar sırtüstü yatar sonra da bunalıma girerdim sanırım.

Aynen. Eve gider gitmez yatıyorum ben zaten. Çocuk evde sebil ziyan oluyo valla. Annem bendeydi kaç akşam o uyutmuş, dün akşam eşim uyutmuş yatırmış. Gece ağlamış çocuk babası kalkmış bakmış. Gece kalktım ki odasında koltukta yatıyolar koyun koyuna :26:
Hiç ruhum duymadı, uykum da öylesine hafiftir oysa yanımda biri nefes alsa duyarım.

Icimi ferahlattin canim saolasin :)
daha önümüzde uzun günler var hep burdayız inş birbirimize destek olmak için

bende öğrendiğim gün hemn söyledim 3 aya kadar söylenmez falan dedi müdürüm benimkide 45 lerinde dul. tek derdi çalışmak çok stres yapıyodu beni bende söyledim belki biraz düzelme olur diye. gerçekten de işe yaradı biraz insani davranmaya başladı

sen deneyimlisin geçecek heralde bu durum.

evet ya katılıyorum sonuçta bi sağlık meselesi bence bu.inşallah vicdanlı olurlarda alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…