2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar...
Oğlum da 1 haftadır uyumuyor gece. EmZirip yatırıyorum 15 dk Sonra Ağlıyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Ama çok zor gercekten.
benimki hep öyle canımm artık uyur gezer gibiyim meme meme derdi meme benimkinin bu aralar daha düştü, abisi ağlıyor diye okula ben götürüyorum yine, bu sefer küçük ağlamaya yakama yapışmaya başladı alacaklı gibi yakamdan tutuyor sıkı sıkı, gece eşime yalvarıyorum ne olur bir çare bul artık dayanamıyorum bu uykusuzluğa diye

Hanımlar hastaneye götürmek istemedim malum grip var ve ben bir daha hastalık istemiyorum, biraz daha iyi bugün, 9 gün sonra olunca korktum haliyle, aynı gün olsa paniklemezdim de

Slayt işinide yaptım heyt be elimden de her iş gelir

saksı var canım evde:) doğumgününde yapayım 100 kişilik zor olacak:) sınıf arkadaşlarına senin kardan adamdan yapıyım diyorum
canım bu sana bağlı sabrın nasıl altından kalkabilirmisin en iyi sen bilirsin, kardeş en güzel hediye evlada, ben kendime güveniyormuydum hayır:) ama oğlum tek kalmasın diye istedim bir tane daha
ilk ek gıdqya gectiğimizden beri bizim yemeklerden veriyorum çünkü yemiyordu, elimle bölüp vererek taneliye alıştırdım o zamandan, sende ver artık bir yaşından sonra veriliyor zaten

100 kişilik mi . İlk fikrimi vereyim. Yapmasan olmaz mııı
olur:) vazgeçtim şeker alıcaz diğer velilerle

kolay gelsin canım, sağolasın:)

Canım japon pazarlarında satılıyor bide süs yerindede satılıyori
sağol canım

sağol canım

gecmiş olsun canım inşaallah düzelir
Kardeşim supriz yaptı geldi saolsun çocuklarla ilgileniyor elden öpücük yollamayı öğretti Ahme te..dayinin pesinde hep...bende hasta oldum boğazım şiş yarin veli toplantım var bakalım napcam
oo gözün aydın, gecmiş olsun canım umarım iyisindir

Nego geçmiş olsun bi sağlık ocaginagotur dr a göster canım
sağol canım
Valla benim oğlumun da bacağındaaşı yeri kızardı ve şişti. Kocaman oldu. 3 gün sürüp gecti. Kabakulak kızamık aşısıydı. Doktorunu aradım bi sorun yok geçer endişelenmeyin dedi canım.
inşaallah gecer
I imspecial canim aof sonuclari aciklanmis. Gecmisim cok sukur hepsinden. Bir dersim dd dusmus, onu da ortalamayi gecerek gecmisim
tebrik ediyorum:)

Nego anca yazabiliyorum canım benim kardan adamları diyorsun sanırım aslında kolay ama malzemesi de sadece marsmallow degil bi de yine de vakit alıyor. Şeker hamuruyla atkı ve şapka yapmıştım. Sonra gıda boyası kalemiyle kaş göz çıkmıştım. 100 tane olunca zorlayabilir

Nego teşekürler canım daha iyiyim şükür kolay atlatiyorum boğaz kuvvetli olunca

AngelHeart saol tatlim bizimki hic yatağında yatmıyor düşün işe basladiimdan beri yani 9 ayliktan beri memeye yapışık yanında sülük gibi sabaha karşı uzaklastiriyorum biraz yatağın öbur tarafina kocayi zaten cocuklarin yatagina saldım gitti

Pmetre Ben en son çalıştığım kurumdan istifa edip ayrılmıştım canım o yüzden tekrar iş arama süreci falan bana ugrastirici geldi ev hanimı oldum iki senedir :) ama çalışmayı çok özledim bende sanırım sen önceden çalıştığın işine geri döndün canım iyi yapmışsın aslinda calismaya alisinca evde oturmakta zor. Bi tarafım çalış hatta kariyer yap yüksek lisans yap diyor diğer tarafim ikinciyi yap diyor. Aradayim biraz ama ikinci daha agir basıyor evlat sevgisini ogrenince. Sanırım bedelsiz olmayacak ikinci sen belki şuan ki pozisyonunu işe dönüste bulamayabilirsin bende işe donmemi ve kariyerimi çok erteleyebilirim. Kafamda deli sorular..

Inşallah ikimizinde hakkinda hayirlisi olsun.

Ayrica tesekkur ederim canım güzel dileklerin için bayagi ortak noktamiz varmış birde ben nilüfer de oturuyorum sende niluferdeysen tam olur yani :)

Allah yardım etsin canım sana da ama insan çok bitkin hissediyor kendini.

Ben de oğlumla yatıyorum canım. Sülük gibi :))) çok komik. Memekolik bebeler :)

Bugun itibariyle ucretsiz izne ayrildim allah hayir etsin bakalim ogluma faydali olurum inşallah aklim karmakarisik onu asosyallikten nasil kurtarabilirim tv bagimliligini nasil atlatirim bilmiyorum
Kizlar eminim daha once konusulmustur ama tecrubelerinize ihtiyacim var biz bugun asi olduk esim goturmustu sormamis banyoyu... kac gune kadar banyo yaptirmicaz bi de oglana kivi ve mandalina yedirdigim zaman poposu o kadar pisik oluyorki abartmiyorum resmen karpuz ici gibi kipkirmizi oluyor sizinkilerdede oluyor mu ne zaman gecerki yoksa hic kivi ve mandalina yedirmemelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…