Zaten özele götürüyordum canım abdullah şyi bi bu gece. Birz huysuzdu ondan önce iyiydi bende kullandığımız antibiyotik boşuna gitti ona üzülüyorum şimdi yine yazdı almadım şaşırdım ne yapacağımı kanıda düşük çıktı gayet iyiydi kan değri oda düşmüşhadi ya uzun zaman oldu aslında abdullah ta iyi gibi degil mi..mikrop düşmedi sadece değil mi..inş çabucak atlatr kuzum ya o kadar ilaç kullandıaraştırma hastaneside bi tuhaf oluyor çocuğu delik deşik yaparlar özel top merkezinde iyi bir doktor yok mu
gecikmese iyi olur canım 2.dozun suresi ona göre ayarlanıyor bi dahaki haziranda olacak sanirim
Kötü olmuş canım ya inşallah düzelir bozma moralini Öneml o olan iyi bir doktor olması özel devlet farketmiyor ama universitede her önüne gelene muayene ettirme öğrenciler falan bi garip ortam eften püften kan idrar istiyorlar dünkü tahlilleri görürZaten özele götürüyordum canım abdullah şyi bi bu gece. Birz huysuzdu ondan önce iyiydi bende kullandığımız antibiyotik boşuna gitti ona üzülüyorum şimdi yine yazdı almadım şaşırdım ne yapacağımı kanıda düşük çıktı gayet iyiydi kan değri oda düşmüş
Götürecem canım oğluşumla bi yatmışız bi yatmışız bu gece yatmayız artık:)Kötü olmuş canım ya inşallah düzelir bozma moralini Öneml o olan iyi bir doktor olması özel devlet farketmiyor ama universitede her önüne gelene muayene ettirme öğrenciler falan bi garip ortam eften püften kan idrar istiyorlar dünkü tahlilleri görür
İyiki doğmuş nisacık:) maçallah 41 kere:)Eki Görüntüle 1771135
Dogum gunumuzu kutladik
Onun da yeteneği farklı yonde demek ki canım :) o işin teknik kısmıyla ilgileniyor.Selamlar
temizlik yapiyrum ev perisan halde de azcik...minisi uyutuyorken yazayim dedim
Nego seni boyle mutlu gormek ne guzel cok sevindim ne demek kahrimi cektiniz ben seve seve yazdim sana ve yazdıklarını okudum hep...masallahh emir e kuran a gecmis akilli bidik...kolay gelsin tatlı telaslarin icin
aysimason masallah abdullah a....inan bizim abdullah da ayni harfiyyen:))
@minioneAngelHeart cok guldum ne guzel ezberlemissiniz...bizim bidik tv dir reklamdir sarkilardir hicc orali degil yuzune bakmiyo gecen kp in laptop i bizdeydi allahimm delirdi vura kira oynamak istiyo tuslariyla sadece izlemiyor ama....
Nice yıllara canım... Allah yüzünüzü güldürsün hep.Eki Görüntüle 1771135
Dogum gunumuzu kutladik
Oyy maşallah nisaya cok tatli canım nice güzel yaşları olsun kuzunun. Sizede maşallah mutlulugunuz huzurunuz daim olsun.Eki Görüntüle 1771135
Dogum gunumuzu kutladik
İyiki doğmuş nisacık:) maçallah 41 kere:)
Nice yıllara canım... Allah yüzünüzü güldürsün hep.
Oyy maşallah nisaya cok tatli canım nice güzel yaşları olsun kuzunun. Sizede maşallah mutlulugunuz huzurunuz daim olsun.
aysimason kiyamam kuzuya Allah acil şifalar versin canım inşallah bir an önce atlatir yavrum Allah yardimciniz olsun.
Tesekkur ederiz tryzeler
Sagol canim simdi babasi goturuyor asiya insallah sorun cikmazCanim suresi olabilir bi sor istersen...iki bacajtan bi koldan.bizde hic huzursuzluk ates vs olmadi...ins siz de ha hafif atlatirsiniz
Ne bi de hazirandami var asi bitsin artik ya nefret ediyorum bu asilardan mahvoldu bebislerhadi ya uzun zaman oldu aslında abdullah ta iyi gibi degil mi..mikrop düşmedi sadece değil mi..inş çabucak atlatr kuzum ya o kadar ilaç kullandıaraştırma hastaneside bi tuhaf oluyor çocuğu delik deşik yaparlar özel top merkezinde iyi bir doktor yok mu
gecikmese iyi olur canım 2.dozun suresi ona göre ayarlanıyor bi dahaki haziranda olacak sanirim
Musmutlu yillari olsun prensesinEki Görüntüle 1771135
Dogum gunumuzu kutladik
Maşaallah kızınada sana da canım ne güzel yapmışsın süsleri pastayı eline sağlıkEki Görüntüle 1771135
Dogum gunumuzu kutladik
Valla benim oğlumun da bacağındaaşı yeri kızardı ve şişti. Kocaman oldu. 3 gün sürüp gecti. Kabakulak kızamık aşısıydı. Doktorunu aradım bi sorun yok geçer endişelenmeyin dedi canım.Selam hanımlar yoğunum giremiyorum, oğlumun kutlamada slayt da olacak kendim yapıyım dedim sabahtan beri uğraşıyorum oldu gibi ama geniş zaman lazım yoksa fotoğrafçıya verir eşim.
Dün miniğim çok huysuzdu akşam bir baktım ki su çiçeği aşı yeri yumurta genişliğinde şişmiş kızarmışpanik oldum tabi kadir Tuğcuya sordum aşıyı yanlış yapmışlar mikrop kapmış apse yapmış olabilir dedi, deri altına yapmıştır muhtemelen dedi, adaleye yapılması lazım dedi ki oğlumu zapt edemedik hemşire çok kımıldadı şişer buz koy demişti o gün, bende tekrar tekrar sordum sorun olur mu diye birde, çok sinirlendim ya muhtemelen aşısı tutmadı, cerraha gösterin dedi kadir tuğcu