2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyy gamzeee moral coktuu bende :))))
bu kismini hic dusunmemistimmm oglum buyuycek ve ben 40 i asmis olcam bu seferde 40 sendromuna gircemmm
40 yas sendromu sonra menopoz derken sendrom hic bitmiyor zeyno saka bi yana sekerim dün aksam gezmeden dönüyoruz arkada bebislerin ikiside uyumuş eşime diyorum ki simdi cocuklar olmasa napardik acaba içinden sinemaya gitmek eleele gezmek var tabi adam diyorki onlarsız hayati hayal edemiyorum hep varlardihakikaten 6 aylık evliydik hamile kaldim 1 5 aylık evliyken ipek vardi hic doğru onlarsız olmdikki ben nereye gitsem 2 çocukla usenmeden gidiyorum inan arkadaşlar hayret ediyor yoksa hayattan keyif alamiyorum 15 gün evde oturdum kafayı yiyordum ..ha birde çalışmak çok iyi geliyor bana acikcasi keske biri baksa da calissan ..yada kaynanan torun diye ölüyor az biraz bırak kafeye git

ayıp etmişler ama canım sende onları umursamazsin boşver bebişin mutlu sen mutlu sal kocayı arada keyif yap pek güzel oluyor

Sagol canim para icin yapiyormus cocuk sevgisi yokmus onu anladim ama gec oldu iste tavsiyelerini uygulayacagim

Amin canım inşallah duzelirler. Iki gündür mama yedirirken her kasikta mama diye diye mama demeyi ogrendi. Bütün gün oyun uretiyorum şarkı söylüyorum konuşuyorum dik
senin yavrun seslenince bakıyor mu göz teması var mı .bizim ikisi de çok çok az üzgünüm sanırım otizm kızım napacagım bilemiyorum.bakmaya kıyamadığım yavrum ne hayaller kurmuştum geleceğiyle ilgili yıkıldı hepsi gitti .çaresizlik beni öldürüyor .yine de inşallah değildir düzelir diyorum ama içimde ki umut git gide küçülüyor.eğer öyleyse ben nasıl yasarım bir daha yüzüm güler mi bilemiyorum yavruma baktıkça eriyorum acı çekiyorum çok üzgünüm.

Kızlarrr bakalim kimlerin kocişi romantik ne hediyeler aldi kocisleriniz benimki odun oldugu icin hediye mediye yok
Benim eşim dün eve gelirken elinde 3 4 poşet vardı bende sevindim bana hediye almış diye ama nerde hepsi kirli kıyafetlerle doluydu
Hediye aldın sandım öyle sevindimki dedim al işte ben sana hediye geldim diyor bide gıcık

Benimki de odun ama seviyorum
Bende cok onemsemem sevgililer gununu
Ama arkadaslarimizla hafta ici yemege cikacaz b
bende hic umursamam o benden daha romantiktir aslında yemeğe çıkalım dedi hastayım dedim kahvaltıya gidelim dedi uyanamadim ablası çağırmış ailecek toplanmış olduk onunda romantizmle alakası yok bol dedikodulu ama sevdiğimi söyleyip sarıldim hem sevgililer günü kapitalist yaşamın dayatması ben hafta ici borcumuz bitiyor bu ay şükürler olsun ona güzel bir supriz hazırlarım odunumu seviyorum o benim odunum ha birde pasta yaptım

Kızlarrr bakalim kimlerin kocişi romantik ne hediyeler aldi kocisleriniz benimki odun oldugu icin hediye mediye yok
Odun olan benim galiba hiçbişi almadım geçen sene hiç birşey yapmamıştı lohusa halinle çok iyi gelecekti halbuki bu sene birşey yapmak içimden gelmedi botla oyuncu annenin kitabını almış doğum günümde de aynı kitabı almıştı

Canim lutfen bir uzmana gotur, yoksa bu suphe sana olumsuz etki yapacak ve cocuguna da verimli.olamayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…