40 yas sendromu sonra menopoz derken sendrom hic bitmiyor zeynoayyy gamzeee moral coktuu bende :))))
bu kismini hic dusunmemistimmm oglum buyuycek ve ben 40 i asmis olcam bu seferde 40 sendromuna gircemmm
haklisin cnm
aslinda cikiyorum ama gittigim heryer yaptigim hersey ayni
gecen gece esim eve erken geldi yalvadim coxuga bak dedim sturbucksa gidipb bi kayve iceyim bir cikolatali puro iceyim yarim saat ver bana dedim yok olmaz ddi hepbir avm ye gittik yine tad alamadim hicbiswy yapmadan dôndük,biraz yeniliklere ihtiyacimvar galiba
ayıp etmişler ama canım sende onları umursamazsin boşverhayırlı geceler bebısım uyuyor kocam mangal keyfınde arkadasına gıttı. 2.5 yıllık evlıyız ılk defa arkadasına gıttı garıbım ıstersen gıtmeyım dıyerekarkadaslarının karılarıyla 4 5 kez oturmuslugumuz var onlarda bı evde toplanmıslar benı cagırmadılar kırıldım uzuldum zaten 2 haftadır cok bunalıyorum evde bıde boyle olunca ıyıce kotu oldu.... amaaan dedım cagırmazlarsa cagırmasınlar bebısımle oynadım onu uyuttum nette keyıf yapıyorum herkes uykuda heralde hu huuuuu kımse yok muuuu
AYNEN oylle yapacam umrumda bıle degıller evımde mutluyum sukur :)))ayıp etmişler ama canım sende onları umursamazsin boşverbebişin mutlu sen mutlu sal kocayı arada keyif yap pek güzel oluyor
Sagol canim para icin yapiyormus cocuk sevgisi yokmus onu anladim ama gec oldu iste tavsiyelerini uygulayacagimKiyamam yavruyaya çokcahil bir kadinmis yada vicdansizin tekiymis bakici, cçok üzüldüm, yavrun için en doğrukarari almissin kisa zamanda farki göreceksin, sana tavsirm hergun kitap oku ve süreklikkonuş onunla herşeyi anlat dil gelişimibu sşekilde iyi ilerliyor. Birde kendi yasitlariyla bir aradabulunmasi cçok eetkili, hangi sehirdesin bilmiyorum ama oyun gruplari oluyor oralara gidebilirsin
Amin canım inşallah duzelirler. Iki gündür mama yedirirken her kasikta mama diye diye mama demeyi ogrendi. Bütün gün oyun uretiyorum şarkı söylüyorum konuşuyorum dikAllah yardimcin olsun canim insallah esinde sana yardimci olur bu konuda ama sana daha once de yazmistim senin bebis benim oglandan daha cok sey yapiyor dedigin gibi tek bir odada kalmissiniz tek seni goruyor ondan oyle olmustur bende benzer durumdayim canim sabah 7 de evden cikiyordum ise gidiyordum 4 te geliyordum o surede bakici bakiyordu eve gelir gelmez tv aciyormus kadin ve buyuk ihtimalle hic ilgilenmiyordu hic oyun oynamiyordu kahvesini alip oturuyordu bi suru oyuncak ve kitap aldim daha alindigi gibi duruyor yepyeni hic mi kirmaz oyuncagi hic mi yirtmaz kitabi diyorum cok uslu hic zarar vermiyor diyordu 1 haftadir annem yanimda oyuncaklari dokup oynuyoruz diyor 3 arabasini bozdu 1 kitabin kenarini kemirip sayfasini kopartti demekki bakici hic oynatmamis allah kimsenin evladini yabanciya birakmasin zamanla duzelecek senin bebis de gonlunu ferah tut canim
senin yavrun seslenince bakıyor mu göz teması var mı .bizim ikisi de çok çok azAllah yardimcin olsun canim insallah esinde sana yardimci olur bu konuda ama sana daha once de yazmistim senin bebis benim oglandan daha cok sey yapiyor dedigin gibi tek bir odada kalmissiniz tek seni goruyor ondan oyle olmustur bende benzer durumdayim canim sabah 7 de evden cikiyordum ise gidiyordum 4 te geliyordum o surede bakici bakiyordu eve gelir gelmez tv aciyormus kadin ve buyuk ihtimalle hic ilgilenmiyordu hic oyun oynamiyordu kahvesini alip oturuyordu bi suru oyuncak ve kitap aldim daha alindigi gibi duruyor yepyeni hic mi kirmaz oyuncagi hic mi yirtmaz kitabi diyorum cok uslu hic zarar vermiyor diyordu 1 haftadir annem yanimda oyuncaklari dokup oynuyoruz diyor 3 arabasini bozdu 1 kitabin kenarini kemirip sayfasini kopartti demekki bakici hic oynatmamis allah kimsenin evladini yabanciya birakmasin zamanla duzelecek senin bebis de gonlunu ferah tut canim
Benim eşim dün eve gelirken elinde 3 4 poşet vardı bende sevindim bana hediye almış diye ama nerde hepsi kirli kıyafetlerle doluyduKızlarrr bakalim kimlerin kocişi romantik ne hediyeler aldi kocisleriniz benimki odun oldugu icin hediye mediye yok
Benim oğluştan bişey Anlamadım canım bi gün iyi bi gün kötü ne yapıcağımı şaşırdım evdede bunaldımI imspecialSafransari tebrikler kizlar maşallah hem cocuk hem ders
@eflalim oglusun kolu nasil oldu canimaysimason senin oglus nasil oldu canim
Benimki de odun ama seviyorumKızlarrr bakalim kimlerin kocişi romantik ne hediyeler aldi kocisleriniz benimki odun oldugu icin hediye mediye yok
bende hic umursamam o benden daha romantiktir aslında yemeğe çıkalım dedi hastayım dedim kahvaltıya gidelim dedi uyanamadimBenimki de odun ama seviyorum
Bende cok onemsemem sevgililer gununu
Ama arkadaslarimizla hafta ici yemege cikacaz b
Afiyet olsun çok güzel gözüküyor :))Kuru pasta kalıplarıyla keki kesip romantik bisey çıkardım
Odun olan benim galiba hiçbişi almadım geçen sene hiç birşey yapmamıştı lohusa halinle çok iyi gelecekti halbuki bu sene birşey yapmak içimden gelmedi botla oyuncu annenin kitabını almış doğum günümde de aynı kitabı almıştıKızlarrr bakalim kimlerin kocişi romantik ne hediyeler aldi kocisleriniz benimki odun oldugu icin hediye mediye yok
canım yemek yerken sadece yemeğenodaklanmış olmalıymış. Eğer tv şarkı veya başka birşeye dikkat çekip çocuğa yeme yediriyorsak ileride yeme bozuklukları oluyormuş.Benim oğlum da çocuk şarkıları izliyor yemek yerken.
sayılmazBende pandispanya yaptim o sayilir mi.Amma buzluga koymaya hahahah
Canim lutfen bir uzmana gotur, yoksa bu suphe sana olumsuz etki yapacak ve cocuguna da verimli.olamayacaksinAmin canım inşallah duzelirler. Iki gündür mama yedirirken her kasikta mama diye diye mama demeyi ogrendi. Bütün gün oyun uretiyorum şarkı söylüyorum konuşuyorum dik
senin yavrun seslenince bakıyor mu göz teması var mı .bizim ikisi de çok çok azüzgünüm sanırım otizm kızım napacagım bilemiyorum.bakmaya kıyamadığım yavrum ne hayaller kurmuştum geleceğiyle ilgili yıkıldı hepsi gitti .çaresizlik beni öldürüyor .yine de inşallah değildir düzelir diyorum ama içimde ki umut git gide küçülüyor.eğer öyleyse ben nasıl yasarım bir daha yüzüm güler mi bilemiyorum yavruma baktıkça eriyorum acı çekiyorum çok üzgünüm.