- 31 Ağustos 2012
- 21.682
- 35.001
Canim hayirli olsun insallah cok verimli zan gecirirsinizBugun itibariyle ucretsiz izne ayrildim allah hayir etsin bakalim ogluma faydali olurum inşallah aklim karmakarisik onu asosyallikten nasil kurtarabilirim tv bagimliligini nasil atlatirim bilmiyorum
Kizlar eminim daha once konusulmustur ama tecrubelerinize ihtiyacim var biz bugun asi olduk esim goturmustu sormamis banyoyu... kac gune kadar banyo yaptirmicaz bi de oglana kivi ve mandalina yedirdigim zaman poposu o kadar pisik oluyorki abartmiyorum resmen karpuz ici gibi kipkirmizi oluyor sizinkilerdede oluyor mu ne zaman gecerki yoksa hic kivi ve mandalina yedirmemelimiyim
Sana bir tavsiyem buyume setleri var, icinde yasa uygun aktoviteler ve anneyi yonlendiren bir dergi neyse belki haberin vardir ayrintili yazmayayim adim adim buyuyorum du setin ismi sanirim.
Bir arkadasim cocuguna kullaniyor ve cok memnun. Bende istedim ama esim.pahali buldu uyeligini ayda 50 tl gibi
Altarnatif setler de var barbaras cocuk gibi..
Tv olayino bence 0 a indiremezsin inan hepimizim cocugu bakiyor. Bizimki reklam sesi duyunca odadan odaya geliyor bakmak icin
Pisikle ilgili portakal mantalin bizimkini de pisik yapiyor, ama yedirmemek te olmuyor kiz gunu
Ben yedirmeden once sebamedin pisik onleyici kremiyle boca ediyorum popoyu oyle yediriyoruz, asitli cisi kakasi teniyle daha az etki ediyor