2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın
evet bol lodoslu bir geceydi şükür yağmur başladı. Bursa dan tek olduğumu zannediyordum sevindim. Bebekken o bukleler hep oluyor büyüdükçe farklı olabiliyor.

Aaa sende mi bursadasın canım bende tek olduğumu sanıyordum. :) Evet büyüdükçe kalmayabilir bende şimdilik egleniyorum bukleleriyle :)
Çocuk konusuna gelince 2 gün sonra 30 oluyorum bende ve 31e kadar ikinci hayırlısıyla olsun istiyorum ve ben henüz isime geride donmedim hazir evdeyken nasip olursa ikisinide büyütür öyle başlarım diyorum ve ikinciyi en çok kızım tek kalmasın diye istiyorum.
Şuanki zorluklar ×2 olacak biliyorum ama olsun bi şekilde atlatirim yetebildigim kadarıyla üstesinden gelirim diyorum ancak bişeyleri göze alabilmek lazım. Sende kendinde o gücü görüyorsan bence hiç bekleme. Ama yapamayacaģına inaniyorsan vazgeç çünkü sonrasında pişman da olabilisin. Allah hakkımızda hayirlisini versin. Bu arada ne iş yapiyodun canım?

Pmetre canım hem tüm gün çalış hem iki çocuk bilemedim yani 2 yıl calismasan sonra başlasan zor olur işi bıraksan hic olmaz bi sene daha beklesen daha iyi olur büyük kendini kurtarir bi yılda hamilelik ideal yas 3 sende 36.5 37de olursun jübile yaparsın yemek olarakta ben artik bizim yediklerimizden rahatca veriyorum önce kati şeyleri elinle ver istersen çiğnemesi gerektigini anlar mesela pirinç pilavini karnibahari ben hic kasmiyorum zararlı olarak patatesbkizartmasi veriyorum sadece ona bayılıyor yavrum babası kılıklı ..sevmediği seyleri zorlamiyorum farklı şekilde veriyorum yada başka şeye karistiriyorum hic yemezse sonuçta oda kişilik karakter sahibi zorlamıyorum

Selamlar
temizlik yapiyrum ev perisan halde de azcik...minisi uyutuyorken yazayim dedim

@eflalim seni boyle mutlu gormek ne guzel cok sevindim ne demek kahrimi cektiniz ben seve seve yazdim sana ve yazdıklarını okudum hep...masallahh emir e kuran a gecmis akilli bidik...kolay gelsin tatlı telaslarin icin

aysimason masallah abdullah a....inan bizim abdullah da ayni harfiyyen:))

minione AngelHeart cok guldum ne guzel ezberlemissiniz...bizim bidik tv dir reklamdir sarkilardir hicc orali degil yuzune bakmiyo gecen kp in laptop i bizdeydi allahimm delirdi vura kira oynamak istiyo tuslariyla sadece izlemiyor ama....

selam kızlar bu otizm şüphesi beni yiyip bitiriyor günlerdir. kızımda inanılmaz dikkat eksikliği var adına herzaman bakmıyor.benim kızım 2 aylık civarıyken kucağıma alırdım konuşurdum pür dikkat dinlerdi beni hatta ona ozaman anne demeyi bile öğretmiştim.agu lar gugular yapardık. kızımla yalnızız ailem çevrem uzakta .bütün gün evde yalnızız.eşim de evde oldugunnda ya nete bakar ya telefonda oyun oynar.kızımla oyun falan oynamaz.kolikli bi bebekti müzüik açardım ona hep alıştı tv izlemeye yani bütün gününü neredeyse tv izleyerek geçiren bir bebek mamayıda zaten reklamla klip izleyerek yer yoksa iştahsız bir bebek.bende ev işleri yemek çamaşır derken e gece de uykusuz geçince kızım tv izlerken bende dinleniyorum. çocuğum cogu seyi bilmiyor 1 yasındayız bir tek dede ,mam,buu diyor önceleri baba da diyordu ama unuttu sanırım.banane diyince basını saga sola sallıyor,babam gelsin diyince parmağını avucuna koyuyor.cızz yapıyoruz parmak ucumuzla.çak deyince elini kaldırıyor.merhaba diyince elini uzatıyor.baska hiçbirsey yok.adını söyleyince bazen bakıyor bazen elli kere söylesem de bakmıyor.tv açmıyorum artık 2 gundur .sizce kızım düzelir mi yoksa böyle kalır mı onunla oyun oynamak istiyorum ama o istemiyor .napmalıyım.gel diyince geliyor.hadi git diyince gidiyor otizm mi yoksa tv kaynaklı konsantre bozukluğu mu .çıldırmak üzereyim nolur bi fikir söyleyin

Canım neden en kötüsünü düşünüyorsun sen bunları yazarken benim içim sukıldı seni düşündmiyorum bebek bu herşeye alışır dikkatini çekwcek şeyler yap eğitici oyuncaklar al işi gücü bi kenara at onunla gezmelere git sürekli konuş herşeyin ismini söyle ona biz bazen çamaşır sepetine bile koyuyoruz dit dit. Diye sürüüyoruz çok hoşuna gidiyor bide benim oplumda ınu çağırınca bakmıyor tepkisiz kalıyor bazen özellikle üst üste çağırıyorum tepki versin diye meğer bilerek bakmıyor dilinin altından gülümsediğini farkettim sıpanın..

Test yayınlamış arkadaş Geçmis sayfalarda bi yap istersen ama sanmıyorum otizm olduğunu tv izlemekten tabiri caizse çocuk saflasmis daha dikkatli olursun bundan sonra izlemezsin müzikli oyuncaklar verirsin eline bak bakalım sana gülünce gülüyor mu şuan taklit etme aşamadıysalar ben dil çıkarıp ere yapsam yapıyor öksürürsem öksürüyor artik arkadaş olmayı dene cocugunla..yaşıt bebeklerle yada komşu çocuklarıyla oynat evine misafir davet et..bu konuyu konuştuk konuştuk bugün orta derece otizmli ogrencim oldu o kadar acı bi durumki görüntüde hiçbişey yok ama sanki farklı dünyada kuzum kendi kendi ne anlamsız konusuyor sesini duyunca donuyor ama tam hedefe bakmıyor anlıyor ama tepkisiz off inşallah değildir

teşekkür ederiz teyzesi:)) koyarım canım bizde ahmedi özledik ama izin baba kızmıştı sanırım

Maşallah kyzuna canım sanada kolay gelsin
Ay çok tatlı canım maşallah :)
o sizin tatlılığınız:))

oy oy yerim ben o sarışıın kuzuyu gün gün tatlı oluyoelar:))

Tv hiç açmadım bugün .evde yasakladim. Oyuncak aldım eğitici.şimdi tuşlarına basıyor.şarkı söylediğimde kendini sallıyor.artık göz göze de daha uzun bakabiloyoruz tabii herzaman değil.nette yaptığım testte bazı siklar uyduğu için otizm şüphesi var çıktı ama 1 buçuk yaşına kadar izliycem bakalım .işi gücü bu kenara bıraktım kızımla ilgilenicem

Gonlunu ferah tut ins oyle birsey yoktur canim.ilgiler uzerinde olunca duzelir.ciddi birsey yok gibi kuzuda

İyi maşallah tosbaya koyarim resim babayı kim takar
Teşekkür ederiz teyzesi...

Tahlillerimiz yine temiz çıkmadı kandaki mikrop hiç düşmemiş nerdeyse
Moralim sıfır oldu yine gerizekalı doktor yine antibiyotik yazdı ama almadım yarın eğitim ve araştırmaya götürecem oğlumu çok kötüymüş bu enfeksiyon dikkat edin kuzulara ufak bi gripten bu hala geldi kuzum

Gecmis olsun canim tam takip edemedim ne oldu oglusuna ne mikrobu

Slm kizlar ben 1 yas asisini yaptirmadim daha saglik ocagindan surekli ariyorlarmis esimi yaptirin biran once diye bu aşının bi son günü falan var mı?bi de 3 asiymis sanirim 3 u de koldan mi yapiliyor acaba?
Canim suresi olabilir bi sor istersen...iki bacajtan bi koldan.bizde hic huzursuzluk ates vs olmadi...ins siz de ha hafif atlatirsiniz

[QUOas h TE="aysimason, post: 45127382, member: 584692"]Teşekkür ederiz teyzesi...

Tahlillerimiz yine temiz çıkmadı kandaki mikrop hiç düşmemiş nerdeyse
Moralim sıfır oldu yine gerizekalı doktor yine antibiyotik yazdı ama almadım yarın eğitim ve araştırmaya götürecem oğlumu çok kötüymüş bu enfeksiyon dikkat edin kuzulara ufak bi gripten bu hala geldi kuzum[/QUOTE]
Allah korusun abfullahi sifa versin ins....iyi olur canim baska bir dr.

Gecmis olsun canim tam takip edemedim ne oldu oglusuna ne mikrobu
Teşekkür eederim canım mikrop yazmışım. Kanında enfeksiyon çıkmıştı geçenlerde bir haftadan fazla antibiyotik kullandık ama geçmemiş

Duhacım teşekkür ederim amin canım ya moralim sıfır oldu üzüntüden belime kramp girdi kıpırfayamıhorum

hadi ya uzun zaman oldu aslında abdullah ta iyi gibi degil mi..mikrop düşmedi sadece değil mi..inş çabucak atlatr kuzum ya o kadar ilaç kullandı araştırma hastaneside bi tuhaf oluyor çocuğu delik deşik yaparlar özel top merkezinde iyi bir doktor yok mu

Slm kizlar ben 1 yas asisini yaptirmadim daha saglik ocagindan surekli ariyorlarmis esimi yaptirin biran once diye bu aşının bi son günü falan var mı?bi de 3 asiymis sanirim 3 u de koldan mi yapiliyor acaba?
gecikmese iyi olur canım 2.dozun suresi ona göre ayarlanıyor bi dahaki haziranda olacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…