2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nerelerdesin sen güzelim uğra lütfen hobin hayırlı olsunda bizide unutma:)
Oyy maşaallah düz saçlı çağlarda ayrı bir yakışıklıymıs:)
yerim o abdullahı bekle bende geliyorum halaya:)
kızlar ben geldimm.nasılsınız.bayadır gormedigm arkadasları gordum suan.

Sevde hastaydı kac zaman onla ugrastık.napıosunuz ozledm sızı
geçmiş olsun canım
biliyorum canım herkesin sıkıntısı var ben beceremiyorum takmamayı olmuyor duham çok fazla hassasım maalesef nefret ediyorum bu huyumdan, bilmiyorum ne olurum ben
İsletme 3. Sinif canim. Senin ?
maşaallah çalışkan anne:)

Canim senin ilahiyat ne oldu girdin mi sinava ?

Iyi sevindim
Asidan sonra mesala ardanin huyu suyu degisirdi uykumuz istahimiz duzeni,iz,aglamayan cocuk aglar,gemeyi sevdigi halde gezerkrn aglar gibi,huy degisimi oldumu diye sordum
Yok ya bizimkinde bi değişiklik olmuyo. Ateşliyken bile durmadı çocuk ya ordan oraya gezindi durdu sıpa :)

Tam bugün vu saatlerde biricik oğlum kucağımdaydı:) dünyanın en mutlu annesi oldum o zaman:)
İyi doğmuş kuzucuğunn. Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirir inşallahh
Vay anaaam daha 8 dişimiz var bu dişler bitene kadar ben bitecem
Bizim daha 4 tanecik :) diş çıkmadığı için rahatız biraz :) Çağlar bey kesin diş çıkarmak için benim çalışmamı bekliyodur. O zaman uykusuz bırakayımda iyice uykusuz kalsın diye düşünüyodur kesin :)

@minione arda ne tatlidir şimdi.biz de dort gozle bekliyoruz valla yürüsun diye durdurmustu tay tay o adimi iki gundur basladik şükür bi kac adim atiyo ana hala tam cesareti yok yasina yuruycek gibi inşallah
Bizimkide yaşını karşıladı. Doğum gününe 3-4 gün kala yürüdü. Gerçi bizimki denizliye gidip kızenlerini görmeyi bekliyomuş :) şimdi emeklemek istemiyo artık ama düşüncede kendisi kalkamıyo henüz. Tutunabileceği yere kadar ( duvar koltuk sandalye damacana ne varsa artık etrafında) emekliyo kalkıyo hemen :) darısı başına artık. Ama hiç durmuyo artık. Dün akşam eşim salonda tv izliyodu bende yatak odasında çamaşır katlıyodum. Arada uzunca bi kpridor var. Bi benim yanıma geliyo bi babasının yanına gidiyo ama hiç durmuyo. Kaç kere gitti geldi sayamadım valla :) emeklerlen kendi başına gitmezdi öyle kimin yanındaysa orda kalırdı :) bide koridord a karanlıktı açmadım ışığı öle gitti geldi baya bi :)

Kızlar hala bebek bisküvisi yapıyor musunuz? Ben epeydir bir, iki aydır yapmıyordum bugün yapacağım kızım izin verirse.

Bir pekmezli, bir sebzeli çubuk kraker gibi yapacağım inş.
Hic yapmadım hipinkini alıyoruz ama tadıni ben bile sevmiyorum:) eşim elmalısinı almıs bildiğin diyet bisküvi:) kilo aldırmaz zayıflatır çocugu
Anlıyorum canım kesinlikle yiyen uyuyan bebek nimet

Aynen yeneyen cocuk ne zornus arkadadsin cocugu abdullahtan 5 ay buyuk masallahi var lop lop yutuyo...imreniyirum ki keske yese ah yese artik hicbirsey yaomak istemiyrum yoruldum.yemeklere tuz biber unuttuk belji yer umuduyla ama yok
Niye tuzsuz yapıyorsun ben normal yapıyorum yoksa yemiyor, tatlı şeylerden çok tuzlu salçalı yemekleti tercih ediyor bizim paşa da ,
Nnormal yemeklerden dene canım 5 ayda alıştı biliyorsun benimkini
Ay kıyaslamıyorlar mı samki bilmiyoruz biz çeşit çesot yemek yapmayı

haklısın canım tükenmek gibi bir lüksümüz yok

yaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunum
ona bile kendim yapiyorum tek tasimi kendim
aldim misal Eki Görüntüle 1738570 Eki Görüntüle 1738571
Ayy cok guzel olmuslar banada cesaret verdin ins yaparim ovmek gibi olmasinda elimdende her sey gelir aslinda , yigit e konvers ayakkabi patik ormuslugum bile var kek pasta borek islerinide iyi beceririm . Siparisler gelsin bi deneme olarak yapicam buraya eklerim

Nego benim kara çikin böcüğüme yakışıklı dediğin içinde teşekkür ederiz :)
Bebeği sık uyanan annelerrr size bişey soracağım. Hamileliğinizde sizin uykularınız nasıldı?

Hiç hiç uyuyamazdım, dimdik otururdum ve kızım da uyuyamıyor benim gibi.
Bu hamileliğimde kızım bıraksa günlerce uyurum, o yüzden bu bebekten ümitliyim:) uykucu olur inş anası gibi hehehe...

Canim senin ilahiyat ne oldu girdin mi sinava ?
Canım ben kamu yönetimi okuyordum bırakmıştım, af çıktı ya eşim asla kabul etmedi ama seneyede bu hakkım varmış, eşim ilahiyat okursun demisti onda da yan çizdi ki benim alt yapım yok imam hatipli değilim arapca için kurs şart ona da gidemem, ygs ye gireyim diyorum başladı kayitlar ama eşim kabul etmez okuyup mesleğim olursa onu terkediceğimi düşünüyor 6-20 ocak arası başvurular ikna edebilirmiyim deniycem tabi ygs nasıl falan bilgim yok öss de kaldım ben korkuyorum yani becerememekten, tabi açıköğretim hangi bölum olacak onu da bilmiyorum...

Fena grip oldum salya sumuk elimde rulo tuvalet kagidiyla geziyrumhapsuruyorum bi taraftan
Çok geçmiş olsun
kız nerden geldi aklına tülay öldüm gülmekten
canım şükür diğerleri küçülmüş, inşaallah kolayca geçer ameliyatta bak biz unuttuk bile:)
yaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunum
ona bile kendim yapiyorum tek tasimi kendim
aldim misal Eki Görüntüle 1738570 Eki Görüntüle 1738571
ay sen var ya hstayım sana:) harfleri kalıplamı yaptın bu kalıp nerden alınır:)

Bebeği sık uyanan annelerrr size bişey soracağım. Hamileliğinizde sizin uykularınız nasıldı?
Bwrbat ben zaten ona bağlıyorum gece gündüz 5 dakika uyuyup 5 dakika uyanık oluyordum

Ben demiyim hiç umutsuz olur:)
oyy maşallah ardaya sevsinler onun hevesini:)
Tam bugün vu saatlerde biricik oğlum kucağımdaydı:) dünyanın en mutlu annesi oldum o zaman:)
sağlıklı uzun ömrü oldun birde kız kardedi inşaallah:)
ayy çok tatli ya maşallah
kim çirkin tam karizma:) benim uykum normaldi wc ye kalkma dışında

Nego tuzunu eksik yapiyrum biber de aci dokunur diye atmiyrum.yerken tabagima tuz ekiyrum ikisinden de teklif ediyrum yemiyo tukuruyo başını ceviriyo
sevdikleri biz yerken cekirdek kestane leblebi ceviz findik biskuviler ceviz findik havanda eziyruz yiyo diyruz azcik yiyo biraz fazla yese kusuyo baska bisey yemediği icin agir geliyo diyorum

Kizlar selamlar, girlboymom etiketleyince yazmadan gecemedim :) iyiz cok sukur dogim gununuzde gecti aile arasi biseyler yaptik, abartmak istemedim, ki esime bu kadari bile abarti gelmis, Suriyeli bebekler donarak oluyor abartmayalim diyor.. Hak veriyorum cok uzuluyorum onlarda bebek of of geldim gelir gelmez icinizi kararttim..

Konulari takip etmeye calistim ama basaramadim umatim kotu bisey olmamistir herkes iyidir, dogum gunu olanlarinkini kutluyorum hayirli yaslari olsun insallah kuzularin :)

Ahh canim esinin ku kiskancligi
Bende bu sene basladim acikogretime isletme 3. Sinifim.
İnsallah bu bitince de ilahiyat okumak istiyorum.
Benim de temelim sadece kuran kutsuna gitmistim okutlyacak kadar biliyorum ama ders videolari felan var katkisi olur yapatlrim diye dusunuyorum.
İlmimi artirmak icin istiyorum ilahiyati insallah kismet olur

[QUOpraline, post: 44524377, member: 233098"]Kizlar selamlar, girlboymom etiketleyince yazmadan gecemedim :) iyiz cok sukur dogim gununuzde gecti aile arasi biseyler yaptik, abartmak istemedim, ki esime bu kadari bile abarti gelmis, Suriyeli bebekler donarak oluyor abartmayalim diyor.. Hak veriyorum cok uzuluyorum onlarda bebek of of geldim gelir gelmez icinizi kararttim..

Konulari takip etmeye calistim ama basaramadim umatim kotu bisey olmamistir herkes iyidir, dogum gunu olanlarinkini kutluyorum hayirli yaslari olsun insallah kuzularin :)[/QUOTE]
Hos geldin.Allah hayirli uzun omur versin kaderi guzel olsun prensesin ins

Canım pes etme kaşikla değilde siz yerken bıkmadan elinle böl ver inşaallah alışır
Bende öyle düşünuyorum o yüzden yapmak istemiyorum

Kuran kursuna bende gittim canım videoyla yapabilirmiyim ki eşim öyle köreltti ki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…