- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Nerelerdesin sen güzelim uğra lütfen hobin hayırlı olsunda bizide unutma:)kizlarrr bends sizi cok ozledim...
minione balon muhabbetini hatirlayip hala guluyorum..ne guzel zamanlardi be....
bnm bi gecede 40 defa cift tarafli bant demem..
cakma ocak annesi vukuati...
pinar yaziyomu hala nasilsiniz..eflalim oglusun ameliyat olmus..sunnette olmus ohhh ne guzel...iyi yapmissin bitanem...
ben bu aralar biraz hobi edindim..hem zevk aliyorum..hem kafam dagiliyo
Oyy maşaallah düz saçlı çağlarda ayrı bir yakışıklıymıs:)Yükledim arkadaşlarr foto. Bunlarda arka taraf parlıyo pencereden. Asıl fotolar babamın fotoğraf makinesinde. O fotolarda flash diskimde. Flash diskimde arabada :) öpüyorum hepinizi :)
Dün tam 1 yaş aşısı olmaya gidecektik, giyindik kapının önünde montlarımızı giycektik ki Çağlar kustu bi andaama fena kustu burnundan bile geldi gidemedik. Bakalım bugün öğleden sonra gidicez bişey olmazsa...
yerim o abdullahı bekle bende geliyorum halaya:)Selam şekerler bu arala pek giremiyorum temizlik yapıyorum ama nadıl yapacağımı şaşırdım abdullah uyumadan hiç bişey yapamıyorum oda gündüz pek yatmıyor bitek gece yatıyor bende pwrça parça gece işimi yapmaya çalışıyorum ama bu aralar gecede pek yatmıyor
Abdullah paşa eline mendil alıp nay nay nay diyerek hem mendili sallıyor hemde halay çekiyoroğlum halaya yatkın olacak:))
Birde şarkısı var miş miş miş onu söylüyor çok komik oluyor bu sabahta babası uyurken ona tekmeyi geçirdi babasıda al şunu dedi onu almamla beraber babasına saymaya başladı te te te te diyeşimdide mememi açıyor ıma ıma diye süt istiyor bide sahte ağlaması var ki görmeniz lazım
geçmiş olsun canımkızlar ben geldimm.nasılsınız.bayadır gormedigm arkadasları gordum suan.
Sevde hastaydı kac zaman onla ugrastık.napıosunuz ozledm sızı
biliyorum canım herkesin sıkıntısı var ben beceremiyorum takmamayı olmuyor duham çok fazla hassasım maalesef nefret ediyorum bu huyumdan, bilmiyorum ne olurum benNego ben de cocugum olunca hersey gul gulistan hic derdim olmayak sanirdim hic de oyle toz pembe degilmis
kendime de diyorum hassasiz hem de cok.etrafimda oyle şen kadinlar var ki a diyorum cokk mutlu halbuki biraz desince neleri var neleri.ben de gecmisi yad eder dururdum surekli kafamda dusunup dusunup esime kizardim.cokkk agladim artik eskisi gibi degilim hicbirsey icin kendimi kasmiyorum evladim canim haric....onceden esim mutlu olsun dert ederdim simdi kabul edersen boyle diyorum boyle de guzel oluyormus ha zaman zaman oluyo yine hepten siyrilamiyorum.of col konustum anlatabiluyrum ins.
boyle nasil oldum....dogumdan sonra ciddi anlamda sikinti cektim digerlerinin ne kadar onemsiz oldugunu gordum...basklari ne kadar mutlu ben niye oyke degilim diyorum hala.
sonuc su biraz rahat olucaz guzel gorup guzel dusunucez gecmis artik gecmiste kaldi ben niye oyle yaptim derim gecmiste cahilligime gelmis diyorum esim icin de cahilligine gelmis simdi olsa yapmazdi diyorum.ya sabir deyip hayatimiza devam edicez eflalim kimsenin dort dortluk hayati yok.
maşaallah çalışkan anne:)İsletme 3. Sinif canim. Senin ?