2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlarrr bends sizi cok ozledim...
minione balon muhabbetini hatirlayip hala guluyorum..ne guzel zamanlardi be....
bnm bi gecede 40 defa cift tarafli bant demem..
cakma ocak annesi vukuati...
pinar yaziyomu hala nasilsiniz..eflalim oglusun ameliyat olmus..sunnette olmus ohhh ne guzel...iyi yapmissin bitanem...
ben bu aralar biraz hobi edindim..hem zevk aliyorum..hem kafam dagiliyo
Nerelerdesin sen güzelim uğra lütfen hobin hayırlı olsunda bizide unutma:)
Yükledim arkadaşlarr foto. Bunlarda arka taraf parlıyo pencereden. Asıl fotolar babamın fotoğraf makinesinde. O fotolarda flash diskimde. Flash diskimde arabada :) öpüyorum hepinizi :)

Dün tam 1 yaş aşısı olmaya gidecektik, giyindik kapının önünde montlarımızı giycektik ki Çağlar kustu bi anda :KK43: ama fena kustu burnundan bile geldi :KK43: gidemedik. Bakalım bugün öğleden sonra gidicez bişey olmazsa...
Oyy maşaallah düz saçlı çağlarda ayrı bir yakışıklıymıs:)
Selam şekerler bu arala pek giremiyorum temizlik yapıyorum ama nadıl yapacağımı şaşırdım abdullah uyumadan hiç bişey yapamıyorum oda gündüz pek yatmıyor bitek gece yatıyor bende pwrça parça gece işimi yapmaya çalışıyorum ama bu aralar gecede pek yatmıyor:KK43:

Abdullah paşa eline mendil alıp nay nay nay diyerek hem mendili sallıyor hemde halay çekiyor:-) oğlum halaya yatkın olacak:))

Birde şarkısı var miş miş miş onu söylüyor çok komik oluyor bu sabahta babası uyurken ona tekmeyi geçirdi babasıda al şunu dedi onu almamla beraber babasına saymaya başladı te te te te diye:-) şimdide mememi açıyor ıma ıma diye süt istiyor bide sahte ağlaması var ki görmeniz lazım:-)
yerim o abdullahı bekle bende geliyorum halaya:)
kızlar ben geldimm.nasılsınız.bayadır gormedigm arkadasları gordum suan.

Sevde hastaydı kac zaman onla ugrastık.napıosunuz ozledm sızı
geçmiş olsun canım
Nego Nego ben de cocugum olunca hersey gul gulistan hic derdim olmayak sanirdim:KK43:hic de oyle toz pembe degilmis :KK43:
kendime de diyorum hassasiz hem de cok.etrafimda oyle şen kadinlar var ki a diyorum cokk mutlu halbuki biraz desince neleri var neleri.ben de gecmisi yad eder dururdum surekli kafamda dusunup dusunup esime kizardim.cokkk agladim artik eskisi gibi degilim hicbirsey icin kendimi kasmiyorum evladim canim haric....onceden esim mutlu olsun dert ederdim simdi kabul edersen boyle diyorum boyle de guzel oluyormus ha zaman zaman oluyo yine hepten siyrilamiyorum.of col konustum anlatabiluyrum ins.
boyle nasil oldum....dogumdan sonra ciddi anlamda sikinti cektim digerlerinin ne kadar onemsiz oldugunu gordum...basklari ne kadar mutlu ben niye oyke degilim diyorum hala.
sonuc su biraz rahat olucaz guzel gorup guzel dusunucez gecmis artik gecmiste kaldi ben niye oyle yaptim derim gecmiste cahilligime gelmis diyorum esim icin de cahilligine gelmis simdi olsa yapmazdi diyorum.ya sabir deyip hayatimiza devam edicez eflalim kimsenin dort dortluk hayati yok.:KK43:
biliyorum canım herkesin sıkıntısı var ben beceremiyorum takmamayı olmuyor duham çok fazla hassasım maalesef nefret ediyorum bu huyumdan, bilmiyorum ne olurum ben:KK43:
İsletme 3. Sinif canim. Senin ?
maşaallah çalışkan anne:)

Nerelerdesin sen güzelim uğra lütfen hobin hayırlı olsunda bizide unutma:)

Oyy maşaallah düz saçlı çağlarda ayrı bir yakışıklıymıs:)

yerim o abdullahı bekle bende geliyorum halaya:)

geçmiş olsun canım

biliyorum canım herkesin sıkıntısı var ben beceremiyorum takmamayı olmuyor duham çok fazla hassasım maalesef nefret ediyorum bu huyumdan, bilmiyorum ne olurum ben:KK43:
maşaallah çalışkan anne:)
Canim senin ilahiyat ne oldu girdin mi sinava ?

Iyi sevindim
Asidan sonra mesala ardanin huyu suyu degisirdi uykumuz istahimiz duzeni,iz,aglamayan cocuk aglar,gemeyi sevdigi halde gezerkrn aglar gibi,huy degisimi oldumu diye sordum
Yok ya bizimkinde bi değişiklik olmuyo. Ateşliyken bile durmadı çocuk ya ordan oraya gezindi durdu sıpa :)

Tam bugün vu saatlerde biricik oğlum kucağımdaydı:) dünyanın en mutlu annesi oldum o zaman:)
İyi doğmuş kuzucuğunn. Nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar geçirir inşallahh
Vay anaaam daha 8 dişimiz var bu dişler bitene kadar ben bitecem:KK61:
Bizim daha 4 tanecik :) diş çıkmadığı için rahatız biraz :) Çağlar bey kesin diş çıkarmak için benim çalışmamı bekliyodur. O zaman uykusuz bırakayımda iyice uykusuz kalsın diye düşünüyodur kesin :)

@minione arda ne tatlidir şimdi.biz de dort gozle bekliyoruz valla yürüsun diye durdurmustu tay tay o adimi iki gundur basladik şükür bi kac adim atiyo ana hala tam cesareti yok yasina yuruycek gibi inşallah
Bizimkide yaşını karşıladı. Doğum gününe 3-4 gün kala yürüdü. Gerçi bizimki denizliye gidip kızenlerini görmeyi bekliyomuş :) şimdi emeklemek istemiyo artık ama düşüncede kendisi kalkamıyo henüz. Tutunabileceği yere kadar ( duvar koltuk sandalye damacana ne varsa artık etrafında) emekliyo kalkıyo hemen :) darısı başına artık. Ama hiç durmuyo artık. Dün akşam eşim salonda tv izliyodu bende yatak odasında çamaşır katlıyodum. Arada uzunca bi kpridor var. Bi benim yanıma geliyo bi babasının yanına gidiyo ama hiç durmuyo. Kaç kere gitti geldi sayamadım valla :) emeklerlen kendi başına gitmezdi öyle kimin yanındaysa orda kalırdı :) bide koridord a karanlıktı açmadım ışığı öle gitti geldi baya bi :)

Kızlar hala bebek bisküvisi yapıyor musunuz? Ben epeydir bir, iki aydır yapmıyordum bugün yapacağım kızım izin verirse.

Bir pekmezli, bir sebzeli çubuk kraker gibi yapacağım inş.
Hic yapmadım hipinkini alıyoruz ama tadıni ben bile sevmiyorum:) eşim elmalısinı almıs bildiğin diyet bisküvi:) kilo aldırmaz zayıflatır çocugu:KK70:
Gününü uykusunu etkilemese artık yemesini dert etmeyeceğim kendi bilir diyeceğim ama olmuyor öyle. Yiyen bebek nr büyük güzellik allah bizlere de nasip etsin:)
Biz de yapıyorduk babası ile ben çay içerken götürüyorduk kızım mıncıklıyorfu. Tuzlu olanlar da yumurta kokuyor die kimse yiyememişyi ama şimdi süt koyacağım normal tuzlu kurabiye gibi olur belki.
Anlıyorum canım kesinlikle yiyen uyuyan bebek nimet

Aynen yeneyen cocuk ne zornus arkadadsin cocugu abdullahtan 5 ay buyuk masallahi var lop lop yutuyo...imreniyirum ki keske yese ah yese artik hicbirsey yaomak istemiyrum yoruldum.yemeklere tuz biber unuttuk belji yer umuduyla ama yok
Niye tuzsuz yapıyorsun ben normal yapıyorum yoksa yemiyor, tatlı şeylerden çok tuzlu salçalı yemekleti tercih ediyor bizim paşa da ,
Nnormal yemeklerden dene canım 5 ayda alıştı biliyorsun benimkini
Ben de geçen gün temizliğe kadın aldım diyor ki ben çocuğuma günde üç çeşit tencere ile yemek yapardım. Ben az yapıyormuşum da öyle diyor. E senin çocupun yiyor da ondan yapıyorsun. Ben artık döküledek günah diye düşünerek yapıyorum valla:) ve yemiyor da.. Yiyen çocupa her şey yapılır..
Ay kıyaslamıyorlar mı samki bilmiyoruz biz çeşit çesot yemek yapmayı

Eflalim diğer mesajı alintilayamadim seni o kadar anliyorum ki çok zor bi hayat iki.çocuk geçen hafta ameliyat insan hele.haya olunca çok umutsuzlasiyor..Allahim sabir sağlık güzellik versin çok güzel bir soz var o_OAYakta duracak halim yokken Hayatta duracak neenlerim var benim anneyim beno_O canım tükenmeye hakkimiz bile yok anne olunca sen kendine yetersin

Pinking Tree Pinking Tree bence canım yapabiliyorsan ve eğer serraya da iste ablan gelebilirse doğur benim arkadaşım amerikada büyük kızınıda pdasina almıştı ama sezeryandi o
haklısın canım tükenmek gibi bir lüksümüz yok

yaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunum
ona bile kendim yapiyorum tek tasimi kendim
aldim misal :KK70:Eki Görüntüle 1738570 Eki Görüntüle 1738571
Ayy cok guzel olmuslar banada cesaret verdin ins yaparim ovmek gibi olmasinda elimdende her sey gelir aslinda , yigit e konvers ayakkabi patik ormuslugum bile var kek pasta borek islerinide iyi beceririm . Siparisler gelsin bi deneme olarak yapicam buraya eklerim

Nego Nego benim kara çikin böcüğüme yakışıklı dediğin içinde teşekkür ederiz :)
Bebeği sık uyanan annelerrr size bişey soracağım. Hamileliğinizde sizin uykularınız nasıldı?

Hiç hiç uyuyamazdım, dimdik otururdum ve kızım da uyuyamıyor benim gibi.
Bu hamileliğimde kızım bıraksa günlerce uyurum, o yüzden bu bebekten ümitliyim:) uykucu olur inş anası gibi hehehe...

Canim senin ilahiyat ne oldu girdin mi sinava ?
Canım ben kamu yönetimi okuyordum bırakmıştım, af çıktı ya eşim asla kabul etmedi ama seneyede bu hakkım varmış, eşim ilahiyat okursun demisti onda da yan çizdi ki benim alt yapım yok imam hatipli değilim arapca için kurs şart ona da gidemem, ygs ye gireyim diyorum başladı kayitlar ama eşim kabul etmez okuyup mesleğim olursa onu terkediceğimi düşünüyor:KK43: 6-20 ocak arası başvurular ikna edebilirmiyim deniycem tabi ygs nasıl falan bilgim yok öss de kaldım ben korkuyorum yani becerememekten, tabi açıköğretim hangi bölum olacak onu da bilmiyorum...

Fena grip oldum salya sumuk elimde rulo tuvalet kagidiyla geziyrum:cry:hapsuruyorum bi taraftan:cry:
Çok geçmiş olsun
Galiba ya tulayyy sans seslsniyom dön yuvana aşkım dön sensiz kalamıyom:-)
canım kiz meslekten kazanmak zor boşver senin bölümünde iyi üzülme çocuklarına yarar lisede okuman hem simdi heryer dolu okul öncesi atama zor
kız nerden geldi aklına tülay öldüm gülmekten

Selam kizlar uzun zamandr yazamadim nasilsiniz bakalm biiz iyiyiz cocuklarla gunun nasi gecftigini nile anlamiyorum. Hastalayanlar olmus gecmis olsun bu ara salgin var dikkat edelim kalabalik ortamlarda cok bulunmamak gerekiyor .benimkilerde hastaladilar gecen doktra goturduk burun akintisi oksuruk dr ilac yazdi bide yigit in tasi ocin ultrason istediler . Sag da 8 ve 5 mm iki tane solda 5 mm ve kristalize taslar vardi sag bobrekteki 5 mm tas tamamen erimis ana buyuk olan duruyr ona zaten erimez dediler buyuk oldugu icin sagdaki de 5 mm den 2.6 mm dusmus kristallerde yok olmus . Ayin 15 inde tahlil vericez 20 sinse ameliyat olacak . Bir an once olup bite cok strese giriyorum ameliuat dusuncesi bile kotu . Hayirlisi olsun benden simdilik bu kadar opuyorum iyi geceler yada sabah okuyacak olanlar icin gunaydin :)
canım şükür diğerleri küçülmüş, inşaallah kolayca geçer ameliyatta bak biz unuttuk bile:)
yaparsin kiz ben astim kendimi cmt d gunum
ona bile kendim yapiyorum tek tasimi kendim
aldim misal :KK70:Eki Görüntüle 1738570 Eki Görüntüle 1738571
ay sen var ya hstayım sana:) harfleri kalıplamı yaptın bu kalıp nerden alınır:)

Bebeği sık uyanan annelerrr size bişey soracağım. Hamileliğinizde sizin uykularınız nasıldı?
Bwrbat ben zaten ona bağlıyorum gece gündüz 5 dakika uyuyup 5 dakika uyanık oluyordum:KK43:

Benim mızmızın buseferki huysuzluğuda belli oldu yine bir diş patlatmış ya tam bir iki gece tamam artık uyuyor diyırum sonra sil baştan uyku düzenimiz bozuluyor geceleri yatmıyor:KK43:
Yaw bi deyin kızlar bu nezamana kadar sürecek ben öldüm bittim:KK43:
Ben demiyim hiç umutsuz olur:)
Oooooooo ne guzel olmus boyle ,son halinide gormek isterizz

:KK70: olabilir dicem ama artik oglum ayaklandi onun pesonde gezinmekten nasil yaparim siparisleri bilmiyorum valla

Lutfennn bana da desinnn,yokmu bir umuttt isigi,su aydan sonra deyin,umutla o tarihi bekliyim : (( yaa kiskanmiyorum ama oglumun yasitlarini duyuyorum arkadaslarimdan demiyolarmi gece ya hic ya 1 defa kalkiyor sabh 10 da uyaniyor diyee ayyy bizde sorun nee bir bilebilsem,dun aksam tam olarak yurumeyi ogrendi,sevincinden ben yuruyorum diye gece 1 olmus uyumuyor,kalkiyo icerleri turluyor.sarhos gibi ama sendeleyip dusuyor yine kalkiyor :KK70: oyle tatliydiki izlemekten uyutmaya kiyamadim,sonra zar zor uyuttuk ohh dedim uzun uzun uyur,nerdeeeee 3-4-4,5-5-7 olarsk devam ettik iste
oyy maşallah ardaya sevsinler onun hevesini:)
Tam bugün vu saatlerde biricik oğlum kucağımdaydı:) dünyanın en mutlu annesi oldum o zaman:)
sağlıklı uzun ömrü oldun birde kız kardedi inşaallah:)
Bizimkide yaşını karşıladı. Doğum gününe 3-4 gün kala yürüdü. Gerçi bizimki denizliye gidip kızenlerini görmeyi bekliyomuş :) şimdi emeklemek istemiyo artık ama düşüncede kendisi kalkamıyo henüz. Tutunabileceği yere kadar ( duvar koltuk sandalye damacana ne varsa artık etrafında) emekliyo kalkıyo hemen :) darısı başına artık. Ama hiç durmuyo artık. Dün akşam eşim salonda tv izliyodu bende yatak odasında çamaşır katlıyodum. Arada uzunca bi kpridor var. Bi benim yanıma geliyo bi babasının yanına gidiyo ama hiç durmuyo. Kaç kere gitti geldi sayamadım valla :) emeklerlen kendi başına gitmezdi öyle kimin yanındaysa orda kalırdı :) bide koridord a karanlıktı açmadım ışığı öle gitti geldi baya bi :)
ayy çok tatli ya maşallah
kim çirkin tam karizma:) benim uykum normaldi wc ye kalkma dışında

Nego Nego tuzunu eksik yapiyrum biber de aci dokunur diye atmiyrum.yerken tabagima tuz ekiyrum ikisinden de teklif ediyrum yemiyo tukuruyo başını ceviriyo
sevdikleri biz yerken cekirdek kestane leblebi ceviz findik biskuviler ceviz findik havanda eziyruz yiyo diyruz azcik yiyo biraz fazla yese kusuyo baska bisey yemediği icin agir geliyo diyorum

Kizlar selamlar, girlboymom etiketleyince yazmadan gecemedim :) iyiz cok sukur dogim gununuzde gecti aile arasi biseyler yaptik, abartmak istemedim, ki esime bu kadari bile abarti gelmis, Suriyeli bebekler donarak oluyor abartmayalim diyor.. Hak veriyorum cok uzuluyorum :KK43: onlarda bebek of of :KK43: geldim gelir gelmez icinizi kararttim..

Konulari takip etmeye calistim ama basaramadim umatim kotu bisey olmamistir herkes iyidir, dogum gunu olanlarinkini kutluyorum hayirli yaslari olsun insallah kuzularin :)

Canım ben kamu yönetimi okuyordum bırakmıştım, af çıktı ya eşim asla kabul etmedi ama seneyede bu hakkım varmış, eşim ilahiyat okursun demisti onda da yan çizdi ki benim alt yapım yok imam hatipli değilim arapca için kurs şart ona da gidemem, ygs ye gireyim diyorum başladı kayitlar ama eşim kabul etmez okuyup mesleğim olursa onu terkediceğimi düşünüyor:KK43: 6-20 ocak arası başvurular ikna edebilirmiyim deniycem tabi ygs nasıl falan bilgim yok öss de kaldım ben korkuyorum yani becerememekten, tabi açıköğretim hangi bölum olacak onu da bilmiyorum...
Ahh canim esinin ku kiskancligi :KK43:
Bende bu sene basladim acikogretime isletme 3. Sinifim.
İnsallah bu bitince de ilahiyat okumak istiyorum.
Benim de temelim sadece kuran kutsuna gitmistim okutlyacak kadar biliyorum ama ders videolari felan var katkisi olur yapatlrim diye dusunuyorum.
İlmimi artirmak icin istiyorum ilahiyati insallah kismet olur

[QUOpraline, post: 44524377, member: 233098"]Kizlar selamlar, girlboymom etiketleyince yazmadan gecemedim :) iyiz cok sukur dogim gununuzde gecti aile arasi biseyler yaptik, abartmak istemedim, ki esime bu kadari bile abarti gelmis, Suriyeli bebekler donarak oluyor abartmayalim diyor.. Hak veriyorum cok uzuluyorum :KK43: onlarda bebek of of :KK43: geldim gelir gelmez icinizi kararttim..

Konulari takip etmeye calistim ama basaramadim umatim kotu bisey olmamistir herkes iyidir, dogum gunu olanlarinkini kutluyorum hayirli yaslari olsun insallah kuzularin :)[/QUOTE]
Hos geldin.Allah hayirli uzun omur versin kaderi guzel olsun prensesin ins

Nego Nego tuzunu eksik yapiyrum biber de aci dokunur diye atmiyrum.yeagima tuz ekiyrum ikisinden de teklif ediyrum yemiyo tukuruyo başını ceviriyo
sevdikleri biz yerken cekirdek kestane leblebi ceviz findik biskuviler ceviz findik havanda eziyruz yiyo diyruz azcik yiyo biraz fazla yese kusuyo baska bisey yemediği icin agir geliyo diyorum
Canım pes etme kaşikla değilde siz yerken bıkmadan elinle böl ver inşaallah alışır
Kizlar selamlar, girlboymom etiketleyince yazmadan gecemedim :) iyiz cok sukur dogim gununuzde gecti aile arasi biseyler yaptik, abartmak istemedim, ki esime bu kadari bile abarti gelmis, Suriyeli bebekler donarak oluyor abartmayalim diyor.. Hak veriyorum cok uzuluyorum :KK43: onlarda bebek of of :KK43: geldim gelir gelmez icinizi kararttim..

Konulari takip etmeye calistim ama basaramadim umatim kotu bisey olmamistir herkes iyidir, dogum gunu olanlarinkini kutluyorum hayirli yaslari olsun insallah kuzularin :)
Bende öyle düşünuyorum o yüzden yapmak istemiyorum:KK43:

Ahh canim esinin ku kiskancligi :KK43:
Bende bu sene basladim acikogretime isletme 3. Sinifim.
İnsallah bu bitince de ilahiyat okumak istiyorum.
Benim de temelim sadece kuran kutsuna gitmistim okutlyacak kadar biliyorum ama ders videolari felan var katkisi olur yapatlrim diye dusunuyorum.
İlmimi artirmak icin istiyorum ilahiyati insallah kismet olur
Kuran kursuna bende gittim canım videoyla yapabilirmiyim ki eşim öyle köreltti ki beni

X