2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Supermom haketmisti ama bunu
Benim bilgim disinda hehehee adetbmi o da ne

Cani cok geçmiş olsun annen falan yok mu yakinda

Ben Pko luyum. Bende durum çok karışık...
Bende cnm

Amin canım Sağol dört yaşını doldurdu oğlum .benim ikiside oğlan olduğu için hemen hemen aynı gibi ama farklar var tabi sonuçta ikiside farklı karakter ikizler bile değişik oluyo . mesela büyük oğlum tam toslamiyodu ve bi yasinda yürüdü küçüğümde tam emekleyebiliyo ve ön aylık yürüdü bunun gibi farklar. dediğin gibi ikincide olsa aynı heyecan oluyo ilk gülüşü ilk toslama yurumesi konuşması

Küçüğüde doktora götürdük dün sabah enfeksiyon çıktı beş günlük iğne yazdılar hersey üst üste geldi
Canım cook geçmiş olsun gelince üst-üste geliyor burak ev islerini biraz yemek yapsan yeter hatta makarna falan geçiştir kaynana yakindi sanırım sevmiyordun ama yinede cocuklar icin biseyler yapmaz mi ..n

Bilmiyorum canum yaa ben doktordan zorla cevap alıyordum uyku sersemiydi uyuz oldum ona biraz idare edebilseydik onu götürmezdim nöbetçiler hiç nirşeyden anlamıyor

Sınavdan çıktım yeni gördüm mesajını deme öyle yaaa Geçmiş olsun bazen bu an lar hic bitmeyecek gibi geliyor
İyiyiz şimdi canım bu saate kadar yattık ikimiz bir güninde oğlum böyle kötü oldu sabah hiçbirşeyi yoktu nazara geldi

Sabah yengem aradı senin bugar makinan vardı diöi dedi benim yiğenim beonşit hastası bende evet iyiki almışım dedim onun sayesinde oğlum bronşit olmadı dedim anında etki etmeye başladı
Normaldede bu yengem oğlumu görse habire düşüyor...

PINAR45 canım çok geçmiş olsun sanada oğluşada. Yalnız olmanada çok üzüldüm, keşke kv yada yakın olmasa bile bi kaç gün kalmaya annen gelse. Çok zor olacak böyle senin için. Allah yardımcın olsun.

aysimason çok geçmiş olsun canım sizede, kış geldi ya simdi sık sık hastalanirlar diye ödüm kopuyo benimde.

Bizde uykuda öksürüyoruz. Uykuda olunca alerji öksürüğümü oluyor acaba?
Iyice agirlasmasindan korkuyorum bende. Allah tüm yavrularımıza acil şifalar versin.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.. Şu sıtalar topluca tüm bebekler huysuz

Selam kızlar iki gündür giremedim dün düştüm bacagim catlamis alciya aldılar bakanimda yok çocuklar bi yerde ev işi duruyo çok fena ya
Beterin beteri varmış, çok geçmiş olsun canım. Ev işini falan hiç takma, dışarıdan sipariş verebilirsen ver ya da makarna tarhana takıl. Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun. Anneye vir şey oldu mu tüm sistem çöküyor çok zor. İnş kv insafs gelir yemek yapar çocuklara bakar..

İkinize de geçmiş olsun canım. Biri övünce hemen maşallah ını söyle içinden duanı oku.
İnş çabucak atlatırsınIz

Eki Görüntüle 1699464 ben bu fikre bayildimmm 12 ay boyunca çektiğimiz fotolar konut ay ay minione Eki Görüntüle 1699465
Çok güzel vir de büyük üç boyutlu bir yapıp çeşit çeşit foto ile süslüyorlar çok güzel oluyor:)

Çok geçmiş olsun, ağrı kesici al mutlaka 20lik ağrıso uzun süriyor

Kızlar yarım yarım okuyorum, yarım yarım yazıyorum. Hepiniz bir an önce iyileşin. Bol c vitamini, dinlenmek, temiz hava toparlanmaya bakın, ev işini vs askıya alın kendinizi yormayın. Hepinize, kuzucuklarınıza geçmişler olsun.

Bizde de kızım hiç durmuyor, sadece kucak istiyor. Yürümüyor, emeklemiyor, kucağıma almamı istiyor çok yoruluyorum... Birlikte kendi kendimize uyuyacağımız günler gelecek mi acaba? :)

Doğumgünü meselesini de hallettik çok şükür.. Yapacağız inş:) vir de doğumgününden birkaç gün önce kızımı foto çekimine götürmek istiyorum:) yani profestonel bir foto çektirsek kafi öyle sayfa sayfa albüm istemiyorum.

Evde de ablama çektireceğim ben foto özürlüyüm:) hep unuturum.. Pastası ile odasında oyuncakları ile süslü kutular ile vs şimdilik aklımda bunlar var :)

Hepinizi öpüyorum :)

insallholmasın ya ipek te cekiyorm yeni yeni geçiyor inşallah olmaz

canım o belli.olmaz alerjik oldugunun biçok göstergesi var mesela vücutta bazen bi yara ..geç iyilesir falan sadece öksürük düşten bile olabilir balgam birikmesi

Çok güzel vir de büyük üç boyutlu bir yapıp çeşit çeşit foto ile süslüyorlar çok güzel oluyor:)

yaa o kadar detay yaptik doğum için nasıl hazırlandık şekerler falan yeterli ya buda sade olsun .. ben kimse için yapmiyorum kendimi mutlu edecek cocuklarimin hevesini giderecek kadar olsun yeter ona vaktim yok daha sade olsun eşimde sevmez hem aile arasında olacak kuzularım mutlu olsun yeter

Teşekkür ederim canım aynen kış geldi hastalıklar başladı
teşekkür ederim canım serra nasıl oldu??

sevindim herşeyin hal olmasına canım sende bana benziyorsun eşinde eşime ben birşeye kızınca iptal ederim istemiyorum derim eşimde dayanamaz sonra ikna oluyor:))

inşallah canım ciğerleri temizdi şükür diyorum ya amiden oldu sapasağlamdı oğlum..

1 hsftageçti halenmi ağrır derken yazını görünce dedim demekki sürüyormuşş
D gününüzün iptal olmsmasına sevindimmm
Biz bile mahrumkalıcaktık ogüzelim hazırkıkları izlemekten :)

Selam kızlar iki gündür giremedim dün düştüm bacagim catlamis alciya aldılar bakanimda yok çocuklar bi yerde ev işi duruyo çok fena ya

Küçüğüde doktora götürdük dün sabah enfeksiyon çıktı beş günlük iğne yazdılar hersey üst üste geldi
Çok geçmiş olsun canımcım geçer gider imşallah bian önce.
Pinking Tree doğum gününüz için sevindim csnımcım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…