Ahhh kıyamammm yavrummm yaaaHahabiriyle kavanoz koyduğunu yer biriyle regller biz bu topik te çok alemiz yaaa uyusana yaa ben yarin 7.30 te og da gorevliyim heryerim ağrıyor yinede uyuyamadım
Sendwmi uyanıksın bu azı dişleri hepimizi mahfetti sanırımAhhh kıyamammm yavrummm yaaa
Üşittünmü geçmiş olsunnn
Uyuycamda çaki zırt pırt kalkıyor yaa
Çok gzlll canımmmmEki Görüntüle 1699464 ben bu fikre bayildimmm 12 ay boyunca çektiğimiz fotolar konut ay ayminione Eki Görüntüle 1699465
4köpek 4 azı canımSendwmi uyanıksın bu azı dişleri hepimizi mahfetti sanırım(
Ana oğul gwçmiş olsun canım inşallah çabucak dişlerini patlatırda iyileşir..4köpek 4 azı canım
Sormaaa valls( hbir gece diğer geceye benzemiyor ,çıksalarda rahatlasakkk
Bende gecn hafta üst 20 lil çektğrdimmm
Ayyy acımadı ama çok zor çekildi çok ağrım oldu halende düzelmiş değil
Ana oğul dişimiz ağrıyorr
Ana oğul gwçmiş olsun canım inşallah çabucak dişlerini patlatırda iyileşir..
Bizde ana oğul grip olduk bendrn oğluma grçti çok fenayım hadi iyi geceler kuzum
Kıyamam yaa geçmiş olsun canım ikinize deTam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum
İğne yaptılar antibyotik ve kulak içinde damla verdi doktor eve geldik şimdi uyudu biraz evi topladım bende çok fena hastayım nize kim bakacaaaak(
Çok geçmiş olsunnn iyi bakın kendinize dicem ama hastasın sendeTam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum
İğne yaptılar antibyotik ve kulak içinde damla verdi doktor eve geldik şimdi uyudu biraz evi topladım bende çok fena hastayım nize kim bakacaaaak(
Kuzusu gecmis olsun.hem hasta hem dis nasil zordur is filan yaptirmaz yenidogan gunlerine donersiniz bir sure kucaktan inmez surakli aglar hatta zirlar...Allah yar yardimcin olsunTam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum
Ben Pko luyum. Bende durum çok karışık...Birde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum
Sınavdan çıktım yeni gördüm mesajını deme öyle yaaa
Tamm cnmBen Pko luyum. Bende durum çok karışık...
Kahve icmistim yatmadanAhhh kıyamammm yavrummm yaaa
Üşittünmü geçmiş olsunnn
Uyuycamda çaki zırt pırt kalkıyor yaa
inş nasip olurÇok gzlll canımmmm
Bende istiyorum o şekilde koymak nasip olursa
Canım ya üzüldümKızlaar kızlaar vugün eşimin yipenine gittim ordanda eltime orda kalacaktım abdullah birden burun akıntısı öksürük ve ateşi çıktı zehir etti bana bende zaten hastaydım garinim rşimi gece gece yatağından çıkarıp gel bizi al dedim şimdi evdeyim uyudu şükür
Offf iğne mi ne yaptilar iğne olarak prednol muTam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum
Ayy alıntılar çorba oldu sonra yazayım ben:)