2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
El emegi gb var mi eflalim elinize saglik
Ayy cok guzeller ya adamim arda
Canim adres atsana bana

Maşallah fistik kiz

Öğretmen farkındaysa suçu olmadan Emiri suçladıklarını ve ona göre tepki verirse diğer çpcuklarında tepkileri söner. Konuşmak istiyorsanda öğretmenle konuş eğer öğretmen gerekli görürse diğer velilerle görüşürüz zaten. Sen velilerle bu konuda görüşme bence çünkü biri gereksiz bişey der tartışma çıkar çocuklarınız oynar birlikte ama olan size olur veliler kendi aralarında çözmeye kalkıştıklarında genelde sorun onların arasında uzayığ gidiyor ama çocuklar arasında düzelmiş oluyor. O yüzden illa konuşmak istersen öğretmenle konuş derim ben ama öğretmen farkındaysa zaten yakında olay çözülür

Sağol canım ama mahçup hissettim kendimi herkes hediye getirmiş küçük hasta diye çıkamadım çarşıya
canım teşekkür ederim kutlama mesajın için hic öyle düşünme tatlım en güzeli bir resim el emeği bi pamuk ellerin taptığı kalp

Canım ne demek hepimiz unutuyoruZ yoğunluktan kusura bakar mıyımhazırlıklar çok güzel banada dikir oluyor armut.com var baktin mi pasta için falan farklı türde siparsi4 teklif sunuluyor bi incele ben onlara bakiyorum ben kızımın ve ahmetin ayni gün kutlamaya karar verdim ipek 4 yaşında ahmet 1 yaşında konsepti
katılıyorum ama ne dersek diyelim kutluyorlar gaa mutlu olmadim mi oldum hatta cocuklar doğum günüm sandılar herkes bi çeşit falan yapmış çok komikti ben utancımdan bi hal oldumama çok mutlu oldum hatirlandigim için hediyeler umrum degildi ama güzel şeyler almışlar biz de cocuklarla beraber annelere igrendigimİ sarkilari danslari gösterdikkarşılıklı workshop gibi oldu
mAşallah sana benziyor

nightsaile katılıyorum kuzum

çok haklsın

Kızlar masallah deyim en özel öğretmenler günümdü önce okulda müdürümuz çok gusel bi program yapmış öğretmen arkadsslarla ismimize özel anahtarlik yaptirmis oturacağımiz yerlere isimler yazilmis öğretmen olarak ilk kez bu kadar değerli hissettim kendimi meslegimi bin kez daha sevdim cocuklairma sarılarım geldi sarildim öğlen velilerimizin süprizi hsotu aksamda okul olarak eşli yemegimizi vardı ve esim ilk kez beni kırmadı gittik coook güzeldi dans bilem ettik tek buruk kaldığım ahmeti 3.5 saat bakıcıya birkatim ama değdi Allahım tayinim cikmadan bana güzel bi gün yasatti insalah gittigim okulda güzle olur seneye ahmet kuzum uyudu sizi seviyorum

Birde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum

Masallah canim ogretmenler gunun tekrar kutlu olsun.
Annemdeyim kardesim de koyde ogretmen hediyekeriyle geldi aksam uzeri cok samimi masum hediyeleri vardi.bir de akrostiş yapmislar kardesime nasil mutlu olmus.
guzel bir gun olmus senin adina sevindim canim.ahmetcik buyudu annesi olucak arada oyle kacamaklar:)

Benim hep duzenlidir canim.yorgunluk etkileyebilir.19 gun ara bence normal

ayy kardeşin koy ogretmenimi benim en büyük hayalim kendim gibi doğal insanalrla köyde öğretmen olmak ama eşimin köyünde değil ne masum hediyedir onlar bahçeden toplanmış bir çiçek..annenin ördüğü bir atki Rabbm masumlullarini bozmasın kardeşine de sabir sevgi basarili güzel yıllar versin yaaa ilk çocukta hic yapamadim ikinci nasıl büyüyor bende bilmiyorum kızım hala yanımızda yemekyete vardı babası pek ilgiliydi gözlerim yaşardı bugün resmen

Benim hep duzenlidir canim.yorgunluk etkileyebilir.19 gun ara bence normal
saol canim insallah kadinsal bi sorun değildir takip edeyim bi ay daha bi kadin dogum kontrolü yaparım olmazsa

Yerim sizin dörtte bir konseptiniziii
Aaaaaa baj bu iyi bir fikir :))) konsept ambleminiz olabilir bu işaret

Aaaaaa çok yaşa sen gamzeeeee yaa
Biz senle geç olduk yaa regllerimizde benziyor
Gecen ay evet bnde 5 gün geç oldum
Bnmde 5 kasımda bitmişti pazar oldum yani 17 gün sonra erkrnden geldiiii
İlk iki gün inanılmaz yoğun bugün 3. Cü günü damla belkiiii
4 te kontrol amaclı bekleeim ve 5 de biterrr

Yerim sizin dörtte bir konseptiniziii
Aaaaaa baj bu iyi bir fikir :))) konsept ambleminiz olabilir bu işaret
Olabilir canısı ben bunları yapayım biraz,,, sonra renkli çıktı alırım kırtasiyeden .bugün velim seker hamuru ile organik pasta yapıyormuş belki ona ortak bi pasta yaptırırım düz beyaz üstüne pembe ile 4 mavi ile 1 yazar oyuncaklar serpistirirm ahmet ve ipek canlarımiz yazar ben süslerim heryeri tabi bunun için ince hangi gün yapacağım karar vermem lazım erken yaparsam kis gelmeden daha iyi salonu ısıtamam

Haha biriyle kavanoz koyduğunu yer biriyle regller biz bu topik te çok alemiz yaaa uyusana yaa ben yarin 7.30 te og da gorevliyim heryerim ağrıyor yinede uyuyamadım

Aynen canim ikizimin ilk gorev yeri kismetine memleketinin bi koyu oldu sagol canim cokk seviyr ogrencilerini onlarda kardesimi.ogretmenler dedigim gibi en sevdiginz ogretmennize isminim harfletinden siir yazin demis koca okul hep kardsimn adina yazmis hayret ettim diyo tabi cokk da mutlu oldu okudukca....hediylr gayet dogal tahta uzerine adini yazmis suslemis bi tanesi:)))
masum kuzular Allah korusun ins...

bir sorun yoktur canim ins. gerekirse dr a bi gorunursun hem kontrol olmus olursun:)

Ha ha aynennn bak bu saatte bile ayajtayim oglus sagolsun....tel i dusurmuyon elinden diye dir dir hep sanki kendi cok birakiyo da teli ee ya huyundan ya suyundan sana dondum iste derim...yine de rahat kk takilamiyrum gec saatte tabi...zorla onemsetiyor sevgili esim kendini ha ha:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…