2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya oğlum emerken canım çok yanıyor. Çok ısırıyor ben bağırınca gülüyor. Ama yara olcak artık. Sizin afacanlar da yapıyor mu böyle? Ne yapmak lazım acaba?
Benimki de çok ısırıyor canım tepki vermeyin filan diyolar ama ben konuşuyorum acıdı annecim artık emmeyip oynuyosan bırakalım diyorum

Çok resmi olmazmı böyle bence sade bi elbise daha güzel olur hem kız bebeklerle anneler uyumlu giyiyolarda erkek bebekle annenin uyması şart değil bence .

Kızlar ya oğlum emerken canım çok yanıyor. Çok ısırıyor ben bağırınca gülüyor. Ama yara olcak artık. Sizin afacanlar da yapıyor mu böyle? Ne yapmak lazım acaba?
Canım asla tepki vermeyeceksin. Benim kızım da ısırır çeker resmen sündürürdü.. Nego demişti ilk yaptığında tepki vermeyin diyr. Gözlerimin içine baka baka yapardı hiç tepki vermedim ve bırakmıştı.

Aynen katılıyorum sana canım, gerçi sen baan katılmışsın kendimi tasdik eder gibi oldum heheh
Bu arada sınavlarını soracaktık soramadım, bırakmışsın okulu. Hakkında hayırlısı olsun canım, bakarsın seneye başlarsın. Her şey nasip..

Kızlar aranızda babyliss saç düzleştirici kullanan varmı ben almayı düşünüyorumda hangi modelini almakta karar veremedim??
Babyliss değil ama philips i kullanıyordum ravsiye ederim. Benimkiler pırasa gibi fönlü durur zaten ama ablamın bonus kafasına bile fönü çekiyor, çok iyi..

Bayıldımm bayıldımm hem konseptin farklı hem erkek bebekte ilk defa görücez:) elsa var ama o da kızlara..
İnstagranda mürdüm kids var bebeklere istediğibi dikiyoe diye biliyorım safarili kumaş falan yapıyordu mesela.
Anne oğul renk ıuyununuz olsun. Ve beyaz elbise hevesin varsa yap. Gelin gibi ol. Oğlunun ilk yaş günü çıtır anne olmuşsun şimdi yapmayıp da kırışınca mı yapacaksın:) fotolarsa güzel bi anı kalsın size. Ben pembe elbiseye göbekte(belde değil fark ettiysen:)) ) mor kurdele yapacağım. Nişan kızı gelin gibi ol.. Asla güzel olanileceklen sade olma. O kadar zayıfladın vs en özel gününde sen de hazırlan. Sen şeker büfesinden daha özelsin:) onu süslüyorsun da kendini niye süslemeyesin:) ( biz ailece gazla çalışıyoruz bu lafı ablamalr demişti bana:)) )

En önemlisi konfeti patlatma.. Çünkü bebişler korkuyor.. Biz yeğenime yapmıştık bahçede yapıyorız diye bir sürü konfet patlattık çocuk kendinden geçti:)) kızımda konfeti yapmıcam hatta davetlilern çocuklaro olur da balonları parlatır kızım da korkar diye ulaşabilecekler yerde balon olmayacak bir de fırfırlı süslü toplardan asıcam balon yerine. Patlar matlar kızım korkar gerek yok:)

Benimki de çok ısırıyor canım tepki vermeyin filan diyolar ama ben konuşuyorum acıdı annecim artık emmeyip oynuyosan bırakalım diyorum
Kesinlikle tepki vermemek işe yarıyor ama ben de her şeyi konuşarak anlatıyorum her zaman, bir tek bunda tepki bermedim:)
Elbise de günlük geldi canım. Sen nişan kızı gibi olmaya bak o kadar güzelliğin içinde sen de kendi güzelliğini çıkart:)

Çok sağolun kızlar iyiki varsınız .. kv geldi bugün evi temizledi çocuklara baktı Allah razi olsun..
Oh çok sevindim maşallah canım allah bozmasın. Ne kadar kalacakmış peki?

Valla aklim gidiyor isirinca, tepki vermemek bi yana arhani firlatip ayaga kalkip ziplayasim gelyor ama cok isirmiyor benm ki nadiren
Bide emmeye zorlarsam isiriyor

Kızlar aranızda babyliss saç düzleştirici kullanan varmı ben almayı düşünüyorumda hangi modelini almakta karar veremedim??
Canim kuzenim kullaniyordu cok güzel memnundu
C Cucu cim ben de adres bekliyorum heyecanla canım :)
Aaa unuttum hemen atiyorum canim

Günaydın tabletten foto yükleyemiyorum, boyutu büyük diyor nasıl küçültülüyor
Ben de yapamadim eflalim bilen soylesin lütfen

Selam canlar dun doğum günumdu, esim samimi oldugumuz bi aile var onlari almis pasta almis bana supriz yapacajlardi ki bastim suprizlerini :) mutfaktan salona giderken dis kapidan sesleri geliyordu mumlari yakmaya çalışıyorlar bende kapıyı açtım iyiki dogdum heheheheee diye hepsi sok
Neyse kapiyi tekrar kapattim formalite cekim yaptik :)

Ama sonra eski is yerimdeki arkadaslar geldi catkapi pastatla onuda ufledim kapida cok mutlu oldum hepsine 27olduk hadi hayirlisi

doğumgünün kutlu olsun canım nice senelere:)))
Keşke açmayaydın kapıyı:) iyi şaşırmışlardır:))
Eşim de nişanlıykrn bana süpriz yaptı kapıya çağırdı ben iki saat hazırlandım tabi ne mum kalmış ne maytap:)))) acele acil diyordu ama pijamalarla da kapı açamam ya:))
Çok mutlu olasınız inş:)

Ben meme ısırmaya hiç tepki vermiyor, sonr bebek yoklen ağlıyordum:)) eşim de bana "bordo bereli" diyor o yüzden:)))

Doğal doğum doğal doğum diye tutturmuştum. Ablamla eşim de korkmuş bu kız hastaneye de gitmez diye:)) evde küveti doldururuz bebeği havluya sararız göbeğini sterl şekilde kıstırırız ambulansı gizlice ararız diyr plan yapıyorlarmış:)))

Ben deliyim onlar benden daha deli.. Canım acısa da belli etmiyorum bebişime çünkü sonra kızdığı her şeyde aynı tepkiyi veriylrlar:))

Sagol canim

Ben onlardan bekliyordum bu suprizi ondan actim gulelim diye

Bordo bereli heheheheee cok iyi

Hayirli mutlu sağlıklı sabahlar canlarim

ne olmus boyle hastayiz yavrular hasta cokkk gecmis olsun hepimize de.@pınar45 cokkk gecmis olsun alcida ayakla en hareketli zananinolan bebekle ins hemen gecer canim:)

Biz de aksam döndük evimize.annemde ne rahatti is yapiyrfum ama az burda arkamdan geliyo işler o kadar cok....dün merkezdeyken eltim sezaryenle dogum yaptı haxir ordayken gittik hastaneye oyyyy yumuşacık masum bi kızımız oldu abdullah yaninda kocamannn abi oldu....

Canim dogum gunun kutlu olsun, ailenle nice senelere insallah :)

Sanada hayirli sabalar duhacim
Anne evi gibisi var mi ya
Mis gibi pamuk ten ya bende istiyorum

Canim dogum gunun kutlu olsun, ailenle nice senelere insallah :)
Sagol canim cok incesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…