2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu arada bizim gelin dugun yaptik ama hala ogrenci Karabükte kardesim e zor oluyo tabi
Tatil filan ya da vize sonralari kacamak yapiy geliyo
aksi gibi pazartesi o otobusten eve geldi biz de arkasindan ablam ben kardesimle geldik anneme(birlikte oturyrlar annemle).....iki gundur de burdayim kotu gorumcemiyim ne....

Esim diyo ki gitme gitme hic dogru degil yeni kavustu onlar diye....beni zorda birakiyo
Odalarina girip de aralarinda karakedimi oluyrum mubarek ne olcak dedim ama yine cekiniyrm valla
araba yi alıp gelse de gitsek bariii:)

Kızlaar kızlaar vugün eşimin yipenine gittim ordanda eltime orda kalacaktım abdullah birden burun akıntısı öksürük ve ateşi çıktı zehir etti bana bende zaten hastaydım garinim rşimi gece gece yatağından çıkarıp gel bizi al dedim şimdi evdeyim uyudu şükür:KK43:

Sendwmi uyanıksın bu azı dişleri hepimizi mahfetti sanırım:KK43:(
4köpek 4 azı canım
Sormaaa valls :KK43:( hbir gece diğer geceye benzemiyor ,çıksalarda rahatlasakkk
Bende gecn hafta üst 20 lil çektğrdimmm
Ayyy acımadı ama çok zor çekildi çok ağrım oldu halende düzelmiş değil
Ana oğul dişimiz ağrıyorr:KK47:

4köpek 4 azı canım
Sormaaa valls :KK43:( hbir gece diğer geceye benzemiyor ,çıksalarda rahatlasakkk
Bende gecn hafta üst 20 lil çektğrdimmm
Ayyy acımadı ama çok zor çekildi çok ağrım oldu halende düzelmiş değil
Ana oğul dişimiz ağrıyorr:KK47:
Ana oğul gwçmiş olsun canım inşallah çabucak dişlerini patlatırda iyileşir..

Bizde ana oğul grip olduk bendrn oğluma grçti çok fenayım hadi iyi geceler kuzum:KK43:

Tam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum:KK43:
İğne yaptılar antibyotik ve kulak içinde damla verdi doktor eve geldik şimdi uyudu biraz evi topladım bende çok fena hastayım nize kim bakacaaaak:KK43:(

Tam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum:KK43:
İğne yaptılar antibyotik ve kulak içinde damla verdi doktor eve geldik şimdi uyudu biraz evi topladım bende çok fena hastayım nize kim bakacaaaak:KK43:(
Kıyamam yaa geçmiş olsun canım ikinize de

Çok geçmiş olsunnn iyi bakın kendinize dicem ama hastasın sende
Biran önce ileşin inşallah

Kuzusu gecmis olsun.hem hasta hem dis nasil zordur is filan yaptirmaz yenidogan gunlerine donersiniz bir sure kucaktan inmez surakli aglar hatta zirlar...Allah yar yardimcin olsun

Uykusuz bir geceden hayirli sabahlar:KK68:
aksam 8de uyudu aksam uzeri uyumafigindan erken uyudu.23.00 e kadar 4 kere emmeye uyandi.sonra sabah a kadar yeminle hatirlamiyrum yarim saatte en gec bir saatte bir uyandi tam daliyrum uyandi.boylece sabah 6 .30 ettik sonra bi saat kadar uyuduk bir saaat uyutmaya calistiktan sonra.esim geldi istanbul a gitmis antep ten vazgecmis .kanepede yatiyor oglus uyandi mesai basladi

Birde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum
Ben Pko luyum. Bende durum çok karışık...

minione minione hihami hihami Duha22 Duha22 trşekkür ederim canlarım..

Aksilik gelince üst üste geliyor gece gece kombi bozuldu evim çok soğuk değil ama oğlum hasta bende regl oldum ben artık kıvranırım:KK43:
Allah yardımcım olsun bugünüde ölmeden atlatsam iyidir:KK43:
Sınavdan çıktım yeni gördüm mesajını deme öyle yaaa :KK43: Geçmiş olsun bazen bu an lar hic bitmeyecek gibi geliyor :KK43:

Ben Pko luyum. Bende durum çok karışık...
Tamm cnm :KK66:
Ahhh kıyamammm yavrummm yaaa
Üşittünmü geçmiş olsunnn
Uyuycamda çaki zırt pırt kalkıyor yaa
Kahve icmistim yatmadan:KK66: birde kızım balgam çıkarmak için sürekli uyanıp ahmeti uyandırdı şükür ıyı sımdı yanı sabah bakıcıya bıraktığında iyilerdi:KK66:
Çok gzlll canımmmm
Bende istiyorum o şekilde koymak nasip olursa
inş nasip olur:KK72:

Kızlaar kızlaar vugün eşimin yipenine gittim ordanda eltime orda kalacaktım abdullah birden burun akıntısı öksürük ve ateşi çıktı zehir etti bana bende zaten hastaydım garinim rşimi gece gece yatağından çıkarıp gel bizi al dedim şimdi evdeyim uyudu şükür:KK43:
Canım ya üzüldüm
Offf iğne mi ne yaptilar iğne olarak prednol mu
Ayy alıntılar çorba oldu sonra yazayım ben:)
:KK70:

X