2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar...
Grip oğlumdan bana bulaştı. Oğlum da daha atlatamadı. Göz nezlesi olmuş. Bi de öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Çok şükür ki kilo vermemiş. Kilo almamış ama vermemiş te. Boyu da 1,5 cm uzamış. Kan değeri 12,6 çıktığı için kan şurubunu bırakabilirsiniz dedi doktorumuz. Sünnet işini ise 10 aylık olduğu için bayıltarak yapıyorlarmış. O yüzden ürktüm. Yaptırmayabilirim.

Merhaba kızlar...
Grip oğlumdan bana bulaştı. Oğlum da daha atlatamadı. Göz nezlesi olmuş. Bi de öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Çok şükür ki kilo vermemiş. Kilo almamış ama vermemiş te. Boyu da 1,5 cm uzamış. Kan değeri 12,6 çıktığı için kan şurubunu bırakabilirsiniz dedi doktorumuz. Sünnet işini ise 10 aylık olduğu için bayıltarak yapıyorlarmış. O yüzden ürktüm. Yaptırmayabilirim.
Gecmis olsun canim. Bizimkide 7 aylikken bayiltilarak yapildi. Kisa sureli bayiltiyolar zaten caglari aldilar ameliyathaneye 20 dakika sonrq yari baygin sekilde cikti. Ciktijtan sonra 45 dakika kadar surekli agladi sevdigi bi sarki vardi onu acinca sustu yada narkozun etkisi gecti ozamqnq bilmiyoz artij ve uyudu. Uyandigindada hersey normale donmustu cok sukur :) siz bilirsiniz tabide bence yaptiriverin

Kızlar fikirlere ihtiyacım var doğum günü konusunda kafam çorba oldu. Kar konsepti olacak mavi beyaz gri renkler hakim olacak ama bu soğukluğu kırmak için aralara Mordan karcicegi süslemeleri yapmak istiyorum. Kafam kıyafet konusunda karışık birebir kombin sevmiyorum yani hani çocukla aynı olcaz diye tuller filan giyiyo ya anneler hoşuma gitmiyo ama yine de bi uyum olsun istiyorum. Dümdüz elbise istiyodum aslında kıyafet ve salimin renklerini oğlusa uydururum diyodum ama pazar kahvaltısı arkasından pasta kesimi şeklinde bi kutlama yapmayı düşünüyoruz dümdüz kıyafet çok abiye olur gibi geldi. Nette şu etekle gömleği buldum bunları kombin yapsam kurdeleyi de mor taksam ( oğlusun kiyafetinde de olur mor) nasıl olur sizce? Ya da başka fikirleriniz var mı ( gri etek beyaz gömlek ) Screenshot_2015-11-25-17-59-16.png Screenshot_2015-11-25-17-38-46.png

Gecmis olsun canim. Bizimkide 7 aylikken bayiltilarak yapildi. Kisa sureli bayiltiyolar zaten caglari aldilar ameliyathaneye 20 dakika sonrq yari baygin sekilde cikti. Ciktijtan sonra 45 dakika kadar surekli agladi sevdigi bi sarki vardi onu acinca sustu yada narkozun etkisi gecti ozamqnq bilmiyoz artij ve uyudu. Uyandigindada hersey normale donmustu cok sukur :) siz bilirsiniz tabide bence yaptiriverin
Teşekkürler canım. Doktorla da konuşmak lazım tabi. Plastik cerrah önerdiler bize de.

Selam kızlar iki gündür giremedim dün düştüm bacagim catlamis alciya aldılar bakanimda yok çocuklar bi yerde ev işi duruyo çok fena ya

Ayyy geçmiş olsun pinarcim
Küçüğüde doktora götürdük dün sabah enfeksiyon çıktı beş günlük iğne yazdılar hersey üst üste geldi

Kv yardim etse bari ya minik kuzuma da geçmiş olsun
Kızlar fikirlere ihtiyacım var doğum günü konusunda kafam çorba oldu. Kar konsepti olacak mavi beyaz gri renkler hakim olacak ama bu soğukluğu kırmak için aralara Mordan karcicegi süslemeleri yapmak istiyorum. Kafam kıyafet konusunda karışık birebir kombin sevmiyorum yani hani çocukla aynı olcaz diye tuller filan giyiyo ya anneler hoşuma gitmiyo ama yine de bi uyum olsun istiyorum. Dümdüz elbise istiyodum aslında kıyafet ve salimin renklerini oğlusa uydururum diyodum ama pazar kahvaltısı arkasından pasta kesimi şeklinde bi kutlama yapmayı düşünüyoruz dümdüz kıyafet çok abiye olur gibi geldi. Nette şu etekle gömleği buldum bunları kombin yapsam kurdeleyi de mor taksam ( oğlusun kiyafetinde de olur mor) nasıl olur sizce? Ya da başka fikirleriniz var mı ( gri etek beyaz gömlek ) Eki Görüntüle 1700189 Eki Görüntüle 1700180
Mora ba yil dimmm

Kızlar fikirlere ihtiyacım var doğum günü konusunda kafam çorba oldu. Kar konsepti olacak mavi beyaz gri renkler hakim olacak ama bu soğukluğu kırmak için aralara Mordan karcicegi süslemeleri yapmak istiyorum. Kafam kıyafet konusunda karışık birebir kombin sevmiyorum yani hani çocukla aynı olcaz diye tuller filan giyiyo ya anneler hoşuma gitmiyo ama yine de bi uyum olsun istiyorum. Dümdüz elbise istiyodum aslında kıyafet ve salimin renklerini oğlusa uydururum diyodum ama pazar kahvaltısı arkasından pasta kesimi şeklinde bi kutlama yapmayı düşünüyoruz dümdüz kıyafet çok abiye olur gibi geldi. Nette şu etekle gömleği buldum bunları kombin yapsam kurdeleyi de mor taksam ( oğlusun kiyafetinde de olur mor) nasıl olur sizce? Ya da başka fikirleriniz var mı ( gri etek beyaz gömlek ) Eki Görüntüle 1700189 Eki Görüntüle 1700180

Hehehehe kazana hoşgeldin canım:)
Mavi beyaz gri daha doğrusu simli gri lame gayet füzel. Araya renk versin diye mor çiçekler, turuncumsu turanj diye alay edilen renkler olabilir ama bence mor daha kibar.

Anne çocuk takımlara bayılıyorum ama tütü etek giyip çocukla aynı çocuk gelin gibi olanları sevmiyorum bende. Kızımın elbisesindeki pembeden düZ bir elbise belime de diyonk yapayım ben:)

Sana gelinxe. Oğluna ceket, salopet vs ne giydireceksen yakasına mor çiçek tak. Mesela beyaz gömlek mavi pantolon ceket yakasında da mor bir yaka çiçeği. Sen de mavi ya da beyaz düz bir elbise giyip yakana beline mor kurdule kullan.

Asla kahvaltı sonrası vs diye uyumdan vazgeçme, herkesin giyeceği etek gönlek giyme. Sen annesisin, doğumgünü prensinib kraliçesisin, herkes ne giydiğine baksın bakmasın sen parıl parıl parla fotoğraflarda:))

Abartmak huyumda var canım napayım.. Beyaz gömlek mor ya da mavi etek.. Boynuna da şuradaki kürkten olabilir:))
Oğlun ne giyecek? Oradan yola çıkalım...

hihami hihami ben saf hatun daldım resimler yeni gördüm.. Grinin rengi tatlı değil kolej eteği gibi ama üstteki mor şal gömlek ve kürk güzel. Bordonun da eteği güzel.

Beyaz gömlek sıradan kalmış. Mor kombini tervih et aynı şekilde derim ben..

hihami hihami hedyelik dağıtacak mısın bilmiylrım ya da masa aksesuarı olarak da olabilir. Geçen gün internette görmüştüm doğumgününde kullanmışlar, bugün de poyraz karayel in düğün sahnesinde gördüm.

Tüllere sarılı portakal. Misafirlere hediye de oşabilir masaya süs, renk de olabilir :)

Kızlar aranızda babyliss saç düzleştirici kullanan varmı ben almayı düşünüyorumda hangi modelini almakta karar veremedim??

Anaa an kafam iyice çorba oldu kızlar :) Sağolun fikirleriniz için. O gri etek öyle düz bi etek değil bu akşam ona benzer birşey denedim anaaaam nasıl abiye oldu bildiğiniz nişan kızı gibi oldum bana kalsa kar konsepti diye bembeyaz elbise tercih edip salla renklendirecektim ama onda da sünnet anası gibi daha fenası gelin gibi olma riski var bi de mevlutteki de kırık beyazdı :) Pinking Tree Pinking Tree praline praline aklımı çeldiniz yaaa ben düz model bi elbise bakayım o zman inşallah bulurum aradığım gibi diktirmeyi hic sevmiyorum. Mrssuperfine canım oğlusun da tam kafamda netlesmedi ama özel baskı kumas yapilabiliyomus dediğim renkler ağırlıkta araya da minik morlar atarak kar tanesi deseninde kumas yapılıp morluk askilarla tamamlanabilir gibisinden düşünüyorum üzerine de smokin dikmişler çok şirin olmuş ama dediğim deseni bulmam lazım sanırım baskı için :) Hediyelikler konusuna gelince şeker masasi diye tabir edilen masadan susleyecegim. 1 ve kar tanesi seklinde kurabiyelerim olur cupcake standım var ona cupcakeler koyarım mavili beyazlı şekerler kapakli cam kaselerde doğumdan kalma kolonyalaarim var etiketini değiştirip 1 diye onları da sıkıştırirım kar tanesi şeklinde kokulu taş olabilir bunları hep şeker masasına koyacağım. Mavi masa örtüsü üzerine masanın alın kısmına beyaz kartondan sarkıt deseni verilen bi örnek gördüm onu uygularım. Bi de kar tanelerinden tavan süsü örneği buldum yaparsam onu da tam pastanın geldiği kısmın üzerine koyarım filan filan. Konu dışına çıkmış olabilirim sen hediyelik demissin ben suslemeyi anlatmisim hosgor kendimi kaybediyorum konu doğum günü olunca :))) tavan süsü nun fotosunu ekledim. Bi de kar tanesi seklinde konfeti varmış mum uflenirken onu patlatsalar mi acaba hahahaha iyice costum ben Screenshot_2015-11-12-00-57-45.png

X