Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim. Bizimkide 7 aylikken bayiltilarak yapildi. Kisa sureli bayiltiyolar zaten caglari aldilar ameliyathaneye 20 dakika sonrq yari baygin sekilde cikti. Ciktijtan sonra 45 dakika kadar surekli agladi sevdigi bi sarki vardi onu acinca sustu yada narkozun etkisi gecti ozamqnq bilmiyoz artij ve uyudu. Uyandigindada hersey normale donmustu cok sukur :) siz bilirsiniz tabide bence yaptiriverinMerhaba kızlar...
Grip oğlumdan bana bulaştı. Oğlum da daha atlatamadı. Göz nezlesi olmuş. Bi de öksürük ve burun tıkanıklığı devam ediyor. Çok şükür ki kilo vermemiş. Kilo almamış ama vermemiş te. Boyu da 1,5 cm uzamış. Kan değeri 12,6 çıktığı için kan şurubunu bırakabilirsiniz dedi doktorumuz. Sünnet işini ise 10 aylık olduğu için bayıltarak yapıyorlarmış. O yüzden ürktüm. Yaptırmayabilirim.
Teşekkürler canım. Doktorla da konuşmak lazım tabi. Plastik cerrah önerdiler bize de.Gecmis olsun canim. Bizimkide 7 aylikken bayiltilarak yapildi. Kisa sureli bayiltiyolar zaten caglari aldilar ameliyathaneye 20 dakika sonrq yari baygin sekilde cikti. Ciktijtan sonra 45 dakika kadar surekli agladi sevdigi bi sarki vardi onu acinca sustu yada narkozun etkisi gecti ozamqnq bilmiyoz artij ve uyudu. Uyandigindada hersey normale donmustu cok sukur :) siz bilirsiniz tabide bence yaptiriverin
Selam kızlar iki gündür giremedim dün düştüm bacagim catlamis alciya aldılar bakanimda yok çocuklar bi yerde ev işi duruyo çok fena ya
Küçüğüde doktora götürdük dün sabah enfeksiyon çıktı beş günlük iğne yazdılar hersey üst üste geldi
Mora ba yil dimmmKızlar fikirlere ihtiyacım var doğum günü konusunda kafam çorba oldu. Kar konsepti olacak mavi beyaz gri renkler hakim olacak ama bu soğukluğu kırmak için aralara Mordan karcicegi süslemeleri yapmak istiyorum. Kafam kıyafet konusunda karışık birebir kombin sevmiyorum yani hani çocukla aynı olcaz diye tuller filan giyiyo ya anneler hoşuma gitmiyo ama yine de bi uyum olsun istiyorum. Dümdüz elbise istiyodum aslında kıyafet ve salimin renklerini oğlusa uydururum diyodum ama pazar kahvaltısı arkasından pasta kesimi şeklinde bi kutlama yapmayı düşünüyoruz dümdüz kıyafet çok abiye olur gibi geldi. Nette şu etekle gömleği buldum bunları kombin yapsam kurdeleyi de mor taksam ( oğlusun kiyafetinde de olur mor) nasıl olur sizce? Ya da başka fikirleriniz var mı ( gri etek beyaz gömlek ) Eki Görüntüle 1700189 Eki Görüntüle 1700180
Kızlar fikirlere ihtiyacım var doğum günü konusunda kafam çorba oldu. Kar konsepti olacak mavi beyaz gri renkler hakim olacak ama bu soğukluğu kırmak için aralara Mordan karcicegi süslemeleri yapmak istiyorum. Kafam kıyafet konusunda karışık birebir kombin sevmiyorum yani hani çocukla aynı olcaz diye tuller filan giyiyo ya anneler hoşuma gitmiyo ama yine de bi uyum olsun istiyorum. Dümdüz elbise istiyodum aslında kıyafet ve salimin renklerini oğlusa uydururum diyodum ama pazar kahvaltısı arkasından pasta kesimi şeklinde bi kutlama yapmayı düşünüyoruz dümdüz kıyafet çok abiye olur gibi geldi. Nette şu etekle gömleği buldum bunları kombin yapsam kurdeleyi de mor taksam ( oğlusun kiyafetinde de olur mor) nasıl olur sizce? Ya da başka fikirleriniz var mı ( gri etek beyaz gömlek ) Eki Görüntüle 1700189 Eki Görüntüle 1700180
Plastik cerrah ne için? Sünnet için mi? Çocuk cerrahı yaptı Çağların sünnetiniTeşekkürler canım. Doktorla da konuşmak lazım tabi. Plastik cerrah önerdiler bize de.
Evet sünnet için önerdi doktorumuz canım.Plastik cerrah ne için? Sünnet için mi? Çocuk cerrahı yaptı Çağların sünnetini