Supermom haketmisti ama bunuKızlar masallah deyim en özel öğretmenler günümdü önce okulda müdürümuz çok gusel bi program yapmış öğretmen arkadsslarla ismimize özel anahtarlik yaptirmis oturacağımiz yerlere isimler yazilmis öğretmen olarak ilk kez bu kadar değerli hissettim kendimi meslegimi bin kez daha sevdim cocuklairma sarılarım geldi sarildim öğlen velilerimizin süprizi hsotu aksamda okul olarak eşli yemegimizi vardı ve esim ilk kez beni kırmadı gittik coook güzeldi dans bilem ettik tek buruk kaldığım ahmeti 3.5 saat bakıcıya birkatim ama değdi Allahım tayinim cikmadan bana güzel bi gün yasatti insalah gittigim okulda güzle olur seneye ahmet kuzum uyudu sizi seviyorum
Benim bilgim disinda hehehee adetbmi o da neBirde sorum olacak güzel anneler benim regl 6 kasımdı 19 gün sonra tekrar oldum bugün sizce normal mi o zaman geç olmuştum4 gün az olmuştu şaşırdım simdi boule dengesizlik yaşıyor musunuz her şak sak ayni zamanda mi oluyorsunuz yoksa ben yorgunluktan mi oldum
Kızlaar kızlaar vugün eşimin yipenine gittim ordanda eltime orda kalacaktım abdullah birden burun akıntısı öksürük ve ateşi çıktı zehir etti bana bende zaten hastaydım garinim rşimi gece gece yatağından çıkarıp gel bizi al dedim şimdi evdeyim uyudu şükür
Cani cok geçmiş olsun annen falan yok mu yakindaTam uyudu derken tıkanarak uyandı oğlum okadar tıkanmışki nefes almakta zorlanıyordum hemen acile götürdük kulakları ve boğazı iltihaplanmış ondan öyle huzursuzdu kuzum
İğne yaptılar antibyotik ve kulak içinde damla verdi doktor eve geldik şimdi uyudu biraz evi topladım bende çok fena hastayım nize kim bakacaaaak(
Bende cnmBen Pko luyum. Bende durum çok karışık...